- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
- Konu Sahibi bayankahkaha
- #1.021
buyur buyur masada yer olmazmı masa
kalmamışsa evden getiririm şimdik:roflol:
hoşgeldin aramıza:1hug:
sen getir bizim evde tabure yok fazla -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur buyur masada yer olmazmı masa
kalmamışsa evden getiririm şimdik:roflol:
hoşgeldin aramıza:1hug:
herkeslere günaydınlar gündüzüm geçmiş olsun eşinin nesı vardı ya erkek milleti hasta oluncada heç çekilmez hani:)))gbk sanada geçmiş olsun bu havalar en kotu zaman
güzel bir hafta diliyorum ...........
sen getir bizim evde tabure yok fazla -tatlicadiarzu-
grip canım vallah hiç çekilmiyorlarda
nasılsa bu rahatsızlıgında kuzu gibiydi
eeeeeee ezberledik yani nazını ilaçlarla adamı ayaga kaldırdık gibi de zavallım bu sabah gene bitkindi
öyleçek işe gitti garibim
gbk sendemi gripsin canım geçmiş olsun aman dikkat edelim kızlar havalar bozuk
minder filandamı yok canım aaaaaaaaaaa:roflol:
resimdeki benim canım.resme bakıp aldanma.çünkü ailenin en çirkin kızı benim.kızkardeşlerim çok çok güzel.onlarda saf bi güzellik var.bende ise çekicilik.ay yoksa ukalalıkmı yaptım
aşkolsun taburende yok minderinde.ben şimdi ayaktamı kalıcam
8yıllık evliyim canım
canım hala cevabını bekliyorum.şakamı yaptın yoksa hakaretmi anlamadım.
ne hakareti be :mymeka:
yaparmıyım heç :1shok:
bu sitede o kadar sorun yaşıyoruzki göz gördüğünden korkuyo.bir fıkraya bile sataşıp hakaret edenler olunca yine öyle bir durumla karşılaştığımı sandım.neyse sevindim.
bu arada bir tane kızım var.7yaşında
bu sitede o kadar sorun yaşıyoruzki göz gördüğünden korkuyo.bir fıkraya bile sataşıp hakaret edenler olunca yine öyle bir durumla karşılaştığımı sandım.neyse sevindim.
ne haber kız nasılsın geçmiş olsun canım aman dikkat et havalar çok müsait hasta olmayaGELDİM GELDİM...
KIZ VALLA FIRSAT BULAMIYORUM.Bİ AÇIYORUM YAZIP SAYFAYI ALTTA BEKLETİYORUM.SANA YAZDIM, MESAJLA DÖNMEDİN DİYE :1closedeyes:
NEYSE BAYRAM ÇOK GÜZELDİ AMA SADECE 1. GÜNÜ SONRA HEP EVDE YATTIM ÇOK HASTAYDIM.KAYNANAM GELİP YEMEKLERİMİ YAPTI:1closedeyes:
lady zaten sana sataşmadan duramazSIKILMADIM ABLACIM VALLA
BU LADYNİN UYDURMALARI klava: