kk nın en güzelleri buraya:))

kk nın güzel hatunları
ben gidiyorum :a015:
çünkü bayram tatiline giriyorum kaydirigubbakcemile
beni özleyim emi kaydirigubbakcemile2
hepinuze eyi bayramlar öptüm ellerinizden :ecrin_bebek:

herkeslere selamm güzel bir bayram gecırın cicişler:)))napıyosun laydıcımm :)nasıl gecıyo bayrama.s.

herkese iyi bayramlar

4ql5dh3.jpg

arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Allah bu mübarek gün hatırına hepimize hayırlı isteklerini nasip etsin. benim isteğim de bir çok arkadaş gibi diğer bayrama kadar hayırlısıyla bebeğimin olacağı haberini almak. öyle ümitediyorum.

arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Allah bu mübarek gün hatırına hepimize hayırlı isteklerini nasip etsin. benim isteğim de bir çok arkadaş gibi diğer bayrama kadar hayırlısıyla bebeğimin olacağı haberini almak. öyle ümitediyorum.

hoşgeldin:))amin inşallah hayırllı haberlerini burada paylaşırız caa.s.naım

hayyyyyyyyy bayılazaaaam şimdi!

kimse kavga etmesin en çirkin benim,yüklenin bana:)

herkeslere selamm güzel bir bayram gecırın cicişler:)))napıyosun laydıcımm :)nasıl gecıyo bayrama.s.

güzel gidiyo dün annecime gittik kocişle :ecrin_bebek:
bugün de izinli kociş normalde işe gitmesi gerekiodu insan kaynakları müdürü değişmiş izin sistemi değişmiş bayram tatili 3 gün oldu kaydirigubbakcemile2 yarın işe başlıcak
bugün gezeriz başbasa ..hele bi uyansa da kalkmıyo benneyaptımki Allah bilir öğlen uyanır :nazar:

Allah sabır versin canım. :Saruboceq: Üzülme bile diyemiyorum. senağlama Ama nolur böyle yıpratma kendini. Düşünme bu kadar... Sonra sana birşey olur üzüntüden... Öteki yavrunu düşün... O napar sana bişey olursa... :teselli: allaha sığın ve bol bol dua et... :teselli:

canım benim çok sağol güzelim.

bu arada iyi bayramlar canım

merhaba güzeller evde deyilim 2 gün sonra döncem, sizleri çok özledim valla
bi göz atim dedim ama kimsecikler yokmuş!!!
bayramdan sonra görüşürüz. hepinizi çok çok öpüyorum bye...

slm kızlar aranızda beni özleyen varmı
varsa parnnağını kaldırsın bakim
bu arada ben kırıkkaledeyim ve baba evindeyim :KK70:D

slm kızlar aranızda beni özleyen varmı
varsa parnnağını kaldırsın bakim
bu arada ben kırıkkaledeyim ve baba evindeyim :KK70:D

özledik kızım nerelrde dolanıyon unuttun buralrı bakıyom oooooo hemıd ebabevıne varınca ıyıce unutmusun bızı guzel bır bayram dılıyorum :))):1hug:

X