valla bende sunu dusunuyorum
site kurallari herkese ayni islemiyo maalesef..
bi yerde dini icerik yasak deyip banlanirken
biyerdede bakiyorsunuz din yuzunden millet birbirine girmis sadece konu kapaniyor..
mesefla s.........m var her konuda millete saymadigi kalmiyor tik yok....
bi konu vardi ki cok sacmaydi
arkadas bunasil boyle gibi bi sey yazmis
bende altina bu aralr oluyo boyle seyler yazdim
valla konu disindan uyari aldim
yani ya niciki degistiricem yada bilemicim gari...:44:
bende artik nerde site kuralina aykiri sey varsa kib yapiyorum..
ki bu tarz yaklasimi olmayan biriyim ben....
valla bende sunu dusunuyorum
site kurallari herkese ayni islemiyo maalesef..
bi yerde dini icerik yasak deyip banlanirken
biyerdede bakiyorsunuz din yuzunden millet birbirine girmis sadece konu kapaniyor..
mesefla s.........m var her konuda millete saymadigi kalmiyor tik yok....
bi konu vardi ki cok sacmaydi
arkadas bunasil boyle gibi bi sey yazmis
bende altina bu aralr oluyo boyle seyler yazdim
valla konu disindan uyari aldim
yani ya niciki degistiricem yada bilemicim gari...:44:
bende artik nerde site kuralina aykiri sey varsa kib yapiyorum..
ki bu tarz yaklasimi olmayan biriyim ben....
senin yazdıklarını genel olarak okumaya alışırım. evet haklısın bende fark ettim.
sen ne kadar şaka yollu desende bazı arkadaşların özellikle tartışma çıkarmak amacıyla bazı konulara girdiğini far ettim.
çok ciddi kırıcı olabiliyorlar. yardım etmekten çok al bende vurayım demek için.
Fatma, s......m ne ? üye adı mı,vallahi anlamadığımdan sordum?
ben burda kişiye göre bir şey demedim. sadece konularıma göre yargılarsınız beni dedim. ki konularımda öyle saçma sapan konular değildi. korkaklıkla alakası yok. su an bile çıkısınız sert mesela. onu bunu atıp tutmak değil su yazdığınız mesajada bakılırsa üstünüze alınms gibi duruyorsunuz. herhangi bir üyeyi eleştirmek amacıyla konu açmadım.
Aman ya...
Sıkılmadınız mı sürekli üyelerin yorumlarını eleştirmekten.
Hep aynı kısır döngü he!
Fatma, s......m ne ? üye adı mı,vallahi anlamadığımdan sordum?
evet canim uye adi bu aralr cok aktif bir derdim varda bi daliyo konuya ole bole degil....
evet canim uye adi bu aralr cok aktif bir derdim varda bi daliyo konuya ole bole degil....
hah işte bu yasak, bunu demek istemiştim, üstükapalı isim vermek, bu arada bende merak ettim
geyiğe çeviriyo gibi oluyorum ama düşündüm düşündüm bulamadım :) dur ama bulurum ben.
canim benim bende yasak degil demedim
vurgulamaya calistigim
birileri sadece siteden faydalanmak yerine
sanki acilan konuyu gard alip satasmaya gelmis vaziyette...
zaten yeteri kadar ceza puaanim var chess cim
insan dayanamıyorum kisorun ne biliyor musunuz? üye geliyor konu açıyor,sonra bekliyor ki herkes onunla aynı düşünsün,desteklesin..ama hepimiz farklı farklı insanlarız,her kafadan ayrı bir ses çıkması çok normal..bakıyor onu destekleyenler kadar eleştirenlerde oluyor bu sefer tepki almaya başlıyor..birde arada gelip kışkırtanlarda oluyor..mesela "aaa yapmayın kızlar,canım sen bunları dikkate alma sen haklısın" ya da "lütfen şöyle şöyle yazmayın,çok saldırgansınız!" vb..gibi.bu sefer konu sahibi iyice çileden çıkıyor.ya hakarete ya da bedduaya başlıyor.benim gördüğüm bu..haa birde şu var;dilinin,elinin ayarı olmayan üyelerde var.eleştiriyor ama döver gibi,küfreder gibi.o da ayrı bir olay zaten.ben genelde orta halli yorum yaparım ama bazen çıldırıp da abarttığım olur..mesela bugün ki 2 görümce konusu gibi..genelde konu sahibi çift taraflı bakabilsin diye çabalarım..ama dediğim gibi herkesten aynı olmasını bekleyemeyiz..
Kim bu ya ,bulamadım bir türlü özel mesaj atar mısın bana canım ?
bulunca tekrar konuşalım kanka olur mu?geyiğe çeviriyo gibi oluyorum ama düşündüm düşündüm bulamadım :) dur ama bulurum ben.
kislarrr bosverin kim oldugunuda
aslinda onemli olan konuyu tartisirken cigrindan cikan yorumlar..
hele 14 luk 15 likler okullar tatil olali dadandi buraya
iste o fena....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?