kk neler oluyor bize?

senin yazdıklarını genel olarak okumaya alışırım. evet haklısın bende fark ettim.
sen ne kadar şaka yollu desende bazı arkadaşların özellikle tartışma çıkarmak amacıyla bazı konulara girdiğini far ettim.
çok ciddi kırıcı olabiliyorlar. yardım etmekten çok al bende vurayım demek için.

Fatma, s......m ne ? üye adı mı,vallahi anlamadığımdan sordum?

yani aslinda ben genelde geyige cevirmekten ban aliyorum
ama artik geyik yapasim bile kalmadi
zaten surekli uyari alan arkadaslarimda girmez olduu dagildik gittik
ama su guzel ozelden gorusuyoruz....

Neden yargılanmaktan korkuyorsunuz ki?
Bir hatanız mı var?
Muhtemelen birini tahrik ettinizi o da sizi tahrik etti tartıştınız kavga ettiniz vs suçlanmamak için de ikinci üyelik açtınız.
İkinci üyelik açmak yasak,biz burada kendi karakterimizle bulunuyoruz eski konularımız hatalarımız doğrularımız vs..
Sizin şu anda kim olduğunuz meçhul ve buna rağmen insanları varolmayan kimliğinizle eleştirebiliyorsunuz.
Sizi eleştirenler en azından kendi kimlikleriyle yapmışlar bunu.
Yarın yine aramıza karışacaksınız hiçbirşey olmamış gibi eleştirdiğiniz soğuduğunuz sitede takılacaksınız bizde sizin kim olduğununuz bilemeyeceğiz.
Önce iğneyi kendinize batırırsanız sorunu çözersiniz.

Aman ya...
Sıkılmadınız mı sürekli üyelerin yorumlarını eleştirmekten.
Hep aynı kısır döngü he!

bence de valla şeker insanlar bu kadar kafaya takmamalı başkasının düşüncesine saygı gerekir mutlaka ama yorumunu yap, bir yararın dokunacaksa ve çık bu kadar basit..eğer kendine faydalı gördüğün şey varsa teşekkürünü et ve çık... haklı gördüklerini destekle, görmediklerine saygı duy ve eleştirinin dozunu tutturamıyorsan sessiz kalmak da en iyisidir bazen...

2008 den beri takip ediyorum kk yı. Çok zaman sonra üye oldum ama. Özellikle onaylamadığım sevmediğim bir konuysa yorum atmıyorum, konuyu takip etmiyorum, kavgaya iştirak edip sinirlenmiyorum. Eğer konu bana hitap etmiyorsa çıkarım, tartışmaya dönüşmesini beklemem veya alevlendirecek yorumlar yapmam. Böylelikle güzel güzel takılırım kk da. Ne kendimi üzerim, ne başkasını, oh mis..

kimseye akıl vermiyorum
çünkü akıl isteyen yok,öyle olsa psikoloğa giderler
buraya insanlar sadece içlerini dökmek rahatlamak
uyarsa kendi düşüncelerine destek bulmak -evet sen haklısın-ı duymak için açıyor
bana ters gelen bir düşünceye de haklısın diyemem

evet ben eleştiriyorum
dayanamıyorum çünkü
bir kadının,kadın bile değil bir insanın kendine bu sitede anlatılanları yapmasına
yaptırmasına
izin vermesine dayanamıyorum
kabul edemiyorum
kabullenemiyorum
içim miden aklım beynim kabul etmiyor

hele bazı konula var
yorum bile yapmıyorum
neresine yapacaksın
nerden tutsan elinde kalıyor

Son düzenleme:
hah işte bu yasak, bunu demek istemiştim, üstükapalı isim vermek, bu arada bende merak ettim

canim benim bende yasak degil demedim
vurgulamaya calistigim
birileri sadece siteden faydalanmak yerine
sanki acilan konuyu gard alip satasmaya gelmis vaziyette...
zaten yeteri kadar ceza puaanim var chess cim

canim benim bende yasak degil demedim
vurgulamaya calistigim
birileri sadece siteden faydalanmak yerine
sanki acilan konuyu gard alip satasmaya gelmis vaziyette...
zaten yeteri kadar ceza puaanim var chess cim

yok canım sana itafen yazmadım zaten

Son düzenleme:
insan dayanamıyorum ki
karşında insan görsen öyle cevap verirsin ama
yok yani yok
nasıl çıldırmayasın
ben şahsen sakin olamıyorum

Bu sitede farkli görüsler farkli hayat tarzlari , farkli egitim almis , farkli mesleklerde calisan insanlar var. Yorumlari yazarken iki tarafli bakmak en iyisi. COgu tartismalar bu yüzden cikiyor. Örnegin hastaneye gitmis ve hemsirelere küfür saydirmis kisi buraya bir konu aciyor ve onu desteklememizi bekliyor. Arada bu sektörde calisan birisi bu konuda tarafsiz fikrini yazdigi zaman sen kimsin nerden bilirsin benim cektigi mi diye cevaplar yaziliyor. Özellikle konu sahibi. Konu sahibiyle ayni fikirde olanlar ise direk taarruza gecip, bu konuda o kisiyi sucluyor ,hepsine yorum yazabilmek cok güc. Bazilari ise cikip siz üzerinize alindiniz gibi o yüzden böyle yaziyorsunuz deniliyor. Ama evde oturup yorum yazmak bilip bilmeden ortaya konusmalari gercekten cok sacma....Konuya cevap yazildiginda (güzel bir cevap) seni kahileye almiyorum ve muhatabim degilsin gibi seyler...Elestiriyi kabul edemeyen birisi neden konu aciyor ki... Konu acmanin asil nedeni baskalarinin fikrini sormak degil mi? Tabi elestiri ve ayni zamanda destekte gelebilir.Buna hazirlikli olmak gerek...

Bu durumu büyütmemek gerektiğini düşünüyorum.

Günlük hayatımızda hiç mi kavga gürültü olsun, karşıt fikir olsun, laf sokma olsun yok.

Tahmin ediyorum ki hepimizin hayatında var bu durumlar.

Burada da olmasından rahatsızlık duymaya gerek yok.

Tema pembe ama hiçbir şey toz pembe değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…