kk neler oluyor bize?

Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)

Bir de her ailede olur bunlara dönebiliyor yine konunun sonunda.
Sanki sizin evde olmuyor mu falan?
Eee oluyordur belki de ,demek ki biz birbirimizi dövmeden hallediyoruz,siz döverek hallediyorsanız bir sıkıntı var belli ki...
Hiçkimse gerçekleri sevmiyor istemiyor ama yaşıyor mecburen.
Kadınların sorunu bu zaten hayal dünyasında yaşamak.

Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)

hiç unutmuyorum,bir üye vardı...evliliği ile ilgili onlarca konu açmıştı.hepsinde de yardımcı olduk,üzüldük..en son bize türkiyedeki bu boşanmalar kk kadınları yüzünden arttı..hepiniz fesatsınız deyip gitmişti

benım de yorumlarına gıcık oldugum ınsanlar var kendını kk.nın ağası sananlar mesela.cok bilmişler falan fılan vsvsvsvs

bu belkide doğrudur ya, yani hep haberler çıkar ya kadınların yüzde ellisi fiziksel şiddet görüyor diye ama benim gerçek çevremde bildiğim hiç yok, belkide o yüzde elli de herkesin ailesinde var sanıyordur:26:

Son düzenleme:

Bu kadar çok kadının bulunduğu bir platformda bu konularla ilgilenen,hadi kendi eğitimini bir kenara bırakalım çocuklarının eğitimiyle ilgili fikir alışverişi yapmak isteyen çok az insanın olması beni çok şaşırtıyor.

:))) hahahaha

en iyilerinden biriydi cidden

O konuyu hatırlıyorum.

sanırım şöyle bi durum oluyor: hani günlere giderdik önce saf kadınlardan biri derdini anlatır diğerleri de önce ona eşlik eder, sonra birisi çıkar aaa benim kocam hiç öyle değil diyince diğerleri de kendine yediremez ve anarya yapar ya.

bazılarımız hatta çoğumuz evinde işyerinde... hayatında kötü giden tarafları onur meselesi yapıyor ve aksini iddia ederek onları yok sayarak olmadığına inanıyor sanırım.bi süre sonra sıkışıp patlak verip dertleşince de kendine yediremiyr. herkes hayatının ne kadar iyi gittiğini anlatmayı daha çok seviyor...

Herkes birbirine hayran goren de o kavgalar baska yerde oluyor sanir:)

Benim de yorumlarini begendigim 3 kisi var, bir de gicik oldugum 3 kisi var. Kismet olursa Turkiye'ye geldigimde yorumlarini begendiklerimle gorusurum belki.

hep kötü yönleri vurgulayacak deliz ya değil mi? seninle de mi bir konuda tartışmıştık,öyle hatırlıyorum sanki..beni yanlış anlamıştın..

Allahım sen aklıma mukayet ol yok artık toplandık kocası dövsün,aldatsın diye ikna ettik sanki

o değilde dünden beri ne kadar çok sayıda dert başlığı açılmış, vay anam yazık ya:>

Ben en son 5 yaşındaki çocukla ilgili açılan konudan sonra soğudum biraz. Bu aralar yorum beğenmekle yetiniyorum genelllikle.

Kocadan, görümceden, eltiden, anadan, babadan, kardeşten sonra bir sabinin çekiştirilmesine gönlüm razı gelmedi.

Anladım ki çoğu kişi buraya çözüm için değil pohpohlanmak için geliyor, o zaman git yakın bir arkadaşınla sohbet et, gıybetin iki kişi arasında kalır hiç olmazsa...

Bir de sinir harbi ile açılıyor çoğu konu o zaman konu sahibi karşıt görüşü kesinlikle kabul etmiyor. Aradan biraz zaman geçince belki mantıklı gelecek ama sinir harbi ile kabul etmiyor...

hep kötü yönleri vurgulayacak deliz ya değil mi? seninle de mi bir konuda tartışmıştık,öyle hatırlıyorum sanki..beni yanlış anlamıştın..

Sen banada sert çıkışmıştın konu açtığımda.İlk tanışmamız öyle olmuştu.

Ama iyiki sert yazmışsın,toparlanmıştım.

İyi ki varsın kadesa.

Herkes birbirine hayran goren de o kavgalar baska yerde oluyor sanir:)

Benim de yorumlarini begendigim 3 kisi var, bir de gicik oldugum 3 kisi var. Kismet olursa Turkiye'ye geldigimde yorumlarini begendiklerimle gorusurum belki.

3-3=0 yapiyor bu da neutral oluyor haliyle...buradan KK nin cok yönlü üyesinin oldugunu cikarabilir miyiz ?

begendigim cok arkadasim var.. Bunlardan birisi parkon. Müthis bir hafizasi var kim kimdir hangi konuyu yazmistir hic unutmuyor...Yazilarida cok mantikli...

Burayı çoğu üye okuyacak gibi görünüyor.Ben de bir şikayetimi yazayım :

Sağlıkla ilgili bölümlerde ucu açık çok konu var.

Bazı ufak tefek sorunlar için bakıyorum.

Evet birileri aynı şikayetle konu açmış,fikir almış,doktora gideceğim demiş.

Ama dönüp sonucu yazmamış.Bakmanın bir faydası olmuyor.

evet cogu karsı gorusu kabul etmıyor ama kımılerı oyle karsı yorumlar yapıyor kı resmen kufredıyor bu durumda kadın ne yapsın savunmaya gecıyor. dıyorum ya sevıyeyı korumak lazım cok goruyoruz sevıyesız tartısmaları

Canım duygularımız karşılıklı inan.

Sen banada sert çıkışmıştın konu açtığımda.İlk tanışmamız öyle olmuştu.

Ama iyiki sert yazmışsın,toparlanmıştım.

İyi ki varsın kadesa.

gerçekten mi? hatırlamıyorum inan..dugularımız karşıklı :)

hep diyorum sevdiğim insanlar çok kk da,ama sevmediğim kimse yok...sanal atışmalar sanalda kalmalı :)

herkesin derdi kendine dert deniyor ya öyle bir dert olamaz yani, imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…