Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)
Ladynin fikirlerini okumak dinlendiriyor beni de kadesa.
Seviyorum Ladyi okumayı.
Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)
Bir de her ailede olur bunlara dönebiliyor yine konunun sonunda.
Sanki sizin evde olmuyor mu falan?
Eee oluyordur belki de ,demek ki biz birbirimizi dövmeden hallediyoruz,siz döverek hallediyorsanız bir sıkıntı var belli ki...
Hiçkimse gerçekleri sevmiyor istemiyor ama yaşıyor mecburen.
Kadınların sorunu bu zaten hayal dünyasında yaşamak.
:))))
uzuuuun zaman önce bi konu görmüştüm arkadaş ingilizce öğretmeni elimde birsürü kaynak var ilgilenenlere gönderebilirim yazmış...gelen mesaj sayısı 2-3 sonra "göğüslerimi nasıl büyütürüm, nasıl daha kolay kilo verilir, çocuğum erkek olsun diye onu içtim bunu yuttum" tarzı bir konu açsaydım tepkiniz farklı olurdu aşkolun öğretmen arkadaşlarım tarzı sitemkar bir mesaj yazmış sonra 3-5 kişi daha ilgilenmiş ama konu makus talihini yenemeden arşivin tozlu sayfalarında yerini almış...
hiç unutmuyorum,bir üye vardı...evliliği ile ilgili onlarca konu açmıştı.hepsinde de yardımcı olduk,üzüldük..en son bize türkiyedeki bu boşanmalar kk kadınları yüzünden arttı..hepiniz fesatsınız deyip gitmişti
hiç unutmuyorum,bir üye vardı...evliliği ile ilgili onlarca konu açmıştı.hepsinde de yardımcı olduk,üzüldük..en son bize türkiyedeki bu boşanmalar kk kadınları yüzünden arttı..hepiniz fesatsınız deyip gitmişti
Bir de her ailede olur bunlara dönebiliyor yine konunun sonunda.
Sanki sizin evde olmuyor mu falan?
Eee oluyordur belki de ,demek ki biz birbirimizi dövmeden hallediyoruz,siz döverek hallediyorsanız bir sıkıntı var belli ki...
Hiçkimse gerçekleri sevmiyor istemiyor ama yaşıyor mecburen.
Kadınların sorunu bu zaten hayal dünyasında yaşamak.
Herkes birbirine hayran goren de o kavgalar baska yerde oluyor sanir:)
Benim de yorumlarini begendigim 3 kisi var, bir de gicik oldugum 3 kisi var. Kismet olursa Turkiye'ye geldigimde yorumlarini begendiklerimle gorusurum belki.
hep kötü yönleri vurgulayacak deliz ya değil mi? seninle de mi bir konuda tartışmıştık,öyle hatırlıyorum sanki..beni yanlış anlamıştın..
Herkes birbirine hayran goren de o kavgalar baska yerde oluyor sanir:)
Benim de yorumlarini begendigim 3 kisi var, bir de gicik oldugum 3 kisi var. Kismet olursa Turkiye'ye geldigimde yorumlarini begendiklerimle gorusurum belki.
Ben en son 5 yaşındaki çocukla ilgili açılan konudan sonra soğudum biraz. Bu aralar yorum beğenmekle yetiniyorum genelllikle.
Kocadan, görümceden, eltiden, anadan, babadan, kardeşten sonra bir sabinin çekiştirilmesine gönlüm razı gelmedi.
Anladım ki çoğu kişi buraya çözüm için değil pohpohlanmak için geliyor, o zaman git yakın bir arkadaşınla sohbet et, gıybetin iki kişi arasında kalır hiç olmazsa...
Bir de sinir harbi ile açılıyor çoğu konu o zaman konu sahibi karşıt görüşü kesinlikle kabul etmiyor. Aradan biraz zaman geçince belki mantıklı gelecek ama sinir harbi ile kabul etmiyor...
3-3=0 yapiyor bu da neutral oluyor haliyle...buradan KK nin cok yönlü üyesinin oldugunu cikarabilir miyiz ?
begendigim cok arkadasim var.. Bunlardan birisi parkon. Müthis bir hafizasi var kim kimdir hangi konuyu yazmistir hic unutmuyor...Yazilarida cok mantikli...
Sen banada sert çıkışmıştın konu açtığımda.İlk tanışmamız öyle olmuştu.
Ama iyiki sert yazmışsın,toparlanmıştım.
İyi ki varsın kadesa.
Ben en son 5 yaşındaki çocukla ilgili açılan konudan sonra soğudum biraz. Bu aralar yorum beğenmekle yetiniyorum genelllikle.
Kocadan, görümceden, eltiden, anadan, babadan, kardeşten sonra bir sabinin çekiştirilmesine gönlüm razı gelmedi.
Anladım ki çoğu kişi buraya çözüm için değil pohpohlanmak için geliyor, o zaman git yakın bir arkadaşınla sohbet et, gıybetin iki kişi arasında kalır hiç olmazsa...
Bir de sinir harbi ile açılıyor çoğu konu o zaman konu sahibi karşıt görüşü kesinlikle kabul etmiyor. Aradan biraz zaman geçince belki mantıklı gelecek ama sinir harbi ile kabul etmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?