kk neler oluyor bize?

Merak ettim baktım şimdi konunuza ama hiç kötü bir yorum yok.
İlk yorum yapan arkadas ta kötü birşey yazmamış ama siz heme savunmaya geçmişsiniz.
Çok alıngansınız galiba.

Alingan olabilirim evet ama karsi tarafinda kirici degilde yapici olmasi daha mantikli degil mi sizcede?

içimde kalmasın,söyleyeceğim...sana hayranım...her yazına ve ifade ediş şekline! :)

Ne yaptın arkadaşım.:) Utandırdın beni, kulaklarıma kadar kızardım vallahi.
Çok teşekkür ederim. Onur duydum senin gibi bir kadının hakkımda bunları düşünmesinden.
Bilmukabele...:)

Merak ettim baktım şimdi konunuza ama hiç kötü bir yorum yok.
İlk yorum yapan arkadas ta kötü birşey yazmamış ama siz heme savunmaya geçmişsiniz.
Çok alıngansınız galiba.

Aynen bende merak edip onu okuyodum şimdi birşey bulamadım:26:
böyle büyük bir platforma konu açıyorsak her türlü yorumun gelme ihtimalini düşünmeliyiz (tabi ki saygı sınırlarını aşmadan) ne ortada savunmaya geçecek bir şey var ne de kötü bir yorum zaten.

kocasından veryansın edip üyeler yorum yapmaya başlayınca
kocasına laf söyletmeyenlere ne demeli

birde konu açılıyor.olay anlatılıyor.birkaç gün sonra geliyor.kızlar bugün ne oldu biliyormusunuz.diyor.bir kaç kişi gelip hadi anlat ne oldu diye yalvartmadan anlatmıyor.madem anlatacaksın.gir konuna yaz,insanlar yorumlasın,değil mi

ay cidden sinirlerim çok bozuktu ama şu msjı görünce güldüm yani. dediğiniz durumlar varsa cidden komik. ya deşifre etme özelini ya da eleştirince sus. hani koca dayak atar ama millet müdahale edince o benim kocam döverde severde durumu var ya onun gibi

Haklisiniz . .

Seviyorum burayı, hiç bir şey kaybolmuyor ve değişmiyor. Neredeyse bir yıl önce yazmışım, işte değişmeyen düşüncelerim ve değişmeyen kk.

valla du bi yemeğimi koyayım geleyim anlatçam diyenler var

O tip konuların süresi ortalama 40 dk ila 90 dk arasında değişiyor.
Konunun başında saygısız,ahlaksız,terbiyesiz,dayakçı olan koca en fazla 90 dk sonra melek oluyor.
Hayretle izliyorum çoğukez gülerek.
Kadının kocası çocuğunu fırlatmış çocuğun kafası yarılmış.
Bana diyor ki konuyu açtığı günün ertesi günü bilerek atmadı öyle fırlattı o da koltuğa geldi!
Pesss!

Seviyorum burayı, hiç bir şey kaybolmuyor ve değişmiyor. Neredeyse bir yıl önce yazmışım, işte değişmeyen düşüncelerim ve değişmeyen kk.

:))))

uzuuuun zaman önce bi konu görmüştüm arkadaş ingilizce öğretmeni elimde birsürü kaynak var ilgilenenlere gönderebilirim yazmış...gelen mesaj sayısı 2-3 sonra "göğüslerimi nasıl büyütürüm, nasıl daha kolay kilo verilir, çocuğum erkek olsun diye onu içtim bunu yuttum" tarzı bir konu açsaydım tepkiniz farklı olurdu aşkolun öğretmen arkadaşlarım tarzı sitemkar bir mesaj yazmış sonra 3-5 kişi daha ilgilenmiş ama konu makus talihini yenemeden arşivin tozlu sayfalarında yerini almış...

kocasından dert yanıyor,yazdığına göre de yorumlar yapılıyor tabiiki.okuyor okuyor yok benim kocam aslında öyle değil,ben çok seviyorum o da beni seviyor diyor.kk sayesinde aşkı depreşiyor ve bir yuva dağılmaktan kurtuluyor

Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)

Herkes birbirine hayran goren de o kavgalar baska yerde oluyor sanir:)

Benim de yorumlarini begendigim 3 kisi var, bir de gicik oldugum 3 kisi var. Kismet olursa Turkiye'ye geldigimde yorumlarini begendiklerimle gorusurum belki.

karakolda doğru söyler mahkemede şaşar, yalanmıydı yaşar

edit: yazdığıma bak yaşlanmışım ya ):

Son düzenleme:
Yok aslında dövmek denemez,sadece bileğimi sıkmıştı....diye lafı çeviren gördüm :)

:)) ay cidden şurayı okuyunca çok şaşırdım ve güldüm. neler oluyomuş yahu...ben kendi derdimden başka yerlere bakmayınca haşır neşir olamayınca yeni görüyorum.

Son düzenleme:

öyle deme derinss'ciğim fırlatmakla bilerek atmak arasındaki farkı görememene inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…