kk melekleri banada yardım edin nolur..ben nasıl bir derdin içine düştüm böyle....

kayınpederinden içinmi benden bişey beklemesin dedin, kv ile bu konulara girme bence, seninle dedikodu yapmak istiyo kadın, dedikodu samimiyet demektir hiç gerek yok, bu muhabbetten aklıma şu geldi, bi arkadaşımın teyzeside kv ile hep kayınpederi çekiştirirmiş kadın anlatırmış buna şöyle böyle diye, bigün demesinmi ben boşanıcam zaten sizde bana hak veriyosunuz ben sizle yaşıcam torunumada bakarım diye

Jasmin anlıyorum duyguların yoğunken bir de konu açılınca patladın belki ama
O diye bahsedip dedikodusunu yaptığın adam , konuştuğun kişinin yani kaynananın eşi.. Kayınpederin..
Kimi kime şikayet ediyosun, boşversene..
Hiç bu tarz dialoglara girme bence, ben 1 yıllık evliyim hala daha hoş geldiniz nasılsınızdan öteye gitmedim gitmek te istemem

Çok görgüsüzlermiş, şimdiden bu kadar ileride çok çok daha rahat olacaklar bu senin daha çok canını sıkacak. Eğer sen düşünceli bir insansan düşüncesiz birini çekemezsin. Aile diyoruz ama eşinde sözünü geçiremez bence ailesine, yoksa şimdiden onları uyarıyordur zaten böyle davranın şöyle davranın diye ama onlar tınmıyorlar belli ki. Benim için düşünce önemli, kv.ler bize yemege geldi, diger çocuklarını da arayıp bize toplamaya kalktı bu ona göre çok normal ama bana göre çok düşüncesizce bir haraket, burası benim evim, ben hizmet edecegim, benim hazırlığım ona göre bana sorulmadan misafir çağıramaz sonuçta o da misafir. Bu küçük birşey ama ben çok yadırgamışdım o an senin kv. ve kp. gibi olsalar ben çoktan ipleri koparmıştım. Şimididen sinir etmişler seni, yarın sinir hastası ederler bence iyi düşün.

İl degiştrme şansimiz var.eşim tayin isterse gideblrz ama o zaman ben calşamam işm resmi dairede ama şirkete baglym.onuda konustk 5 6 ay bakarz baktk olmuyo sorun çikiyo giderz diyo.nişanlm su an askerde o yüzdn böyle sorunlar ckti o varken dikkat ediyorlardi.uyariyodu çünkü

Eşim yazmişm iyice kafa kalmadi nişanlim yazacaktim.

Allah söyletti demek ki, o şirket olmaz başka şirket olur yeter ki huzurun olsun nişanlım duruma el koyar diyosan şimdiden mutluluklar canım

evlilik sadece iki kişi arasında olan bişey deil bence iyi düşün taşın bu aileler akraba olacak önünde birlikte yaşayacağınız bi ömür var hergün kaldırabilir misin güveniyo musun kendine bunlar önemli konular cnm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…