sen kendin herşeyi çok güzel özetlemişsin aklın başında, çekerim diyosan buyur yol senin yürü
ama şu kısım önemli..iki aile zaten sürekli iç içe olmayacak..aranızda ki farklılıklar sadece bunlarsa çözümü vardır.
yetişme ve görgü farkı var anladığım kadarıyla..bir de bu gibi durumlarda beklentileri en aza indirmek yapılacak en mantıklı şeydir.
teşekkür ederim saolasın.ama çekilecek gibi bir durumm mu bu sence 7 aylık evlisin
ayrıca küçük yerde yaşıyorum adım nişan attıya çıkacak onu geçtim de zararın neresinden dönersen kar tabi ama bundan sonra nasıl biri çıkacak karşıma ya ailesi iyi olurda çocuk berbat çıkarsa naparım o daha zor.şaştım kaldım Allahım kimseyi darda koymasın dudağım uçukladı üzüntüden mafoldum ben.
Bir kere o insanları ne siz değiştirebilirsiniz ne eşiniz.
Ama mesafeyi bir prensip olarak belirleyebilirseniz, o zaman daha az rahatsız olacağınız kesin.
O mesafe meselesi de en baştan, yani nişandan tutun evlilik, ev hazırlıklarına kadar devam eden bir şeydir.
Ailenizi de bu konuda uyarıp mesafe koyabilirsiniz. (Bu bağlamda bu hazırlıklara aileleri -maddi manevi- çok dahil etmeyip, 2 müstakbel eş beraberce yürütmeyi önerebilirim. En başından içiçe kurulursa ilişkiler, sonradan da öyle devam eder.)
Bir kişiyi sevdiniz diye bütün aileyi veya sülaleyi de sevmek zorunda değilsiniz. Bu çok mümkün mü onu da bilmiyorum.
Ama sevmediğiniz tavrı olan insanlardan mümkün mertebe uzak durabilirsiniz. Nişanlınızla başka sorun yoksa bence sizin ve ailenizin koyacağı mesafe bu işi çözer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?