E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
yalnız kimse kimseye böyle bir şey ima etmiyor.
eğer eden varsa da o onun densizliğidir.
yönetimin buna karşı yapacağı birşey olamaz ki.
terbiye dersi veremezler sonuçta.
ayrıca bu üye kırmızı buna ceza vermeyelim gibi bir düşünce de mümkün değil.
yani 13 lirayla banlanmama hakkı mı satın alınacak.
katılmıyorum ben bunlara..
1. Ben konu kapansın, yanlış yere açıldı, vs şeklinde yorumlarda bulunmadım. Konunun sohbet amaçlı açıldığını sen söyledin.
2. Kırmızı olanlarla ilgili bozulduğum şey, ben kart sahibiyim, buraya yazabiliyorum, diğerleri sadece okuyabiliyor, yazamıyor, gidip diğer topiclerde hava atayım tarzı cümlelerdi. Neden tüm kırmızılar üstüne alınmıyor bunu ? Yazan kişilerin yazma şekilleri rahatsız etti beni ve rahatsızlığımı dile getirdim. Daha sonra aynı sorunların yaşanmasını istemediğim için de herkesi biraz daha dikkatli olmaya davet ettim o kadar.
3. Yöneticiler ile ilgili bozulduğum nokta, kendilerinin kural ihlalinde bulunmuş olması. Kartın satılması, alınması, para kazanılması, vs ile ilgili yorumda bulunmadım. Konunun sohbet şeklinde olması ve cinsellik bölümünde bulunması ne kadar doğru, kurallara ne kadar uygun bunu sordum sadece. Ama Kazen abi, ben bu konuda yeterince yorum yaptım dedi o kadar. Diğer yöneticilerden de bir cevap alamadım.
4. Ben hiçbir mesajımı kötü niyet güderek yazmadım. Ben bu siteyi seviyorum ve kurallarla ayakta durduğunu biliyorum. Düşüncelerimi paylaştığım, öneride bulunduğum için mi haksızım şimdi ?
Songül ablacım iyi güzel diyorsun da, sapık olan bir kişinin kartı alma imkanı yok mu ? Kart alımında bir şart ya da kıstas yok ki kartı alan kişiler seviyeli kişiler diyebilelim.
arkadaşlar KAZEN kart ile iligili bir konu açmıştı böyle bir uygulamaya ne dersiniz şeklinde ve herkes aa süper olur hemen olsun,vs vs diye mesajlar atmışlardı haksızmıyım..
B]
Bu siteden çok para kazanıyorum.
Son model bir Jeep, müstakil bir villaya sahibim.
Bu ay nasipse 17 metrelik yelkenli alacağım....
Benim köşeyi dönmemden rahatsız olan varsa şimdi konuşsun ya da hep sussun : )
Özlemcim ne kart ne renk meselesi olduğunu defalarca söyledim.
Nerede yanlış söz söyleyip nasıl yanlış anlaşılıyorum bilmiyorum :a015:
1. Ben konu kapansın, yanlış yere açıldı, vs şeklinde yorumlarda bulunmadım. Konunun sohbet amaçlı açıldığını sen söyledin.
2. Kırmızı olanlarla ilgili bozulduğum şey, ben kart sahibiyim, buraya yazabiliyorum, diğerleri sadece okuyabiliyor, yazamıyor, gidip diğer topiclerde hava atayım tarzı cümlelerdi. Neden tüm kırmızılar üstüne alınmıyor bunu ? Yazan kişilerin yazma şekilleri rahatsız etti beni ve rahatsızlığımı dile getirdim. Daha sonra aynı sorunların yaşanmasını istemediğim için de herkesi biraz daha dikkatli olmaya davet ettim o kadar.
3. Yöneticiler ile ilgili bozulduğum nokta, kendilerinin kural ihlalinde bulunmuş olması. Kartın satılması, alınması, para kazanılması, vs ile ilgili yorumda bulunmadım. Konunun sohbet şeklinde olması ve cinsellik bölümünde bulunması ne kadar doğru, kurallara ne kadar uygun bunu sordum sadece. Ama Kazen abi, ben bu konuda yeterince yorum yaptım dedi o kadar. Diğer yöneticilerden de bir cevap alamadım.
4. Ben hiçbir mesajımı kötü niyet güderek yazmadım. Ben bu siteyi seviyorum ve kurallarla ayakta durduğunu biliyorum. Düşüncelerimi paylaştığım, öneride bulunduğum için mi haksızım şimdi ?
Songül ablacım iyi güzel diyorsun da, sapık olan bir kişinin kartı alma imkanı yok mu ? Kart alımında bir şart ya da kıstas yok ki kartı alan kişiler seviyeli kişiler diyebilelim.
Seviyeliden kastım belli kriterlere sahip olan kişilerdi ablacım, yanlış kelime kullanmış olabilirim. Özür dilerim.
Çenebazım güzel diyorsun da zaten ben kart sahibi olan herkesi eleştiren ya da onlar neden bazı ayrıcalıklara sahip diyen bir şey söylemedim. Yöneticiler de o densizliği yapanları sustursun demedim. O kişileri daha dikkatli olmaya davet ettim. Cinsellik bölümü de orada, konu da, yazılanlar da. Ben herkesin söylediğini anlıyorum, katılıyorum. Yöneticiler çalışmıyor, yan gelip yatıyor demedim ki, elbette biliyorum ne kadar zorluk yaşadıklarını.
Sanıyorum ne kadar çabalasam da bazı kişiler söylemek istediğimi değil, kendi düşündüklerini anlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?