KK Kart sahibi olanlar ve olmayanlar...

ben bu karta ilk çıktığı gece hemen başvurumu yaptım sorgusuz -sualsiz
nedenmi ? sadece 1yılı aşkındır bu sitede geçirdiğim güzel saatlerin ve edindiğim harika dostların hatırına bir teşekkür amaçlı :enbuyukkk:
benim için o karttan gelicek ufacık indirimler önemli değil sadece sitemiz ayakta kalsın yeter .... ve bunun içinde taşın altına elimizi sokmamız gerek değilmi ?

hacercim alınma bebeğim sen herkes espiri yapıyor gül geç :teselli:

be bu imalarla karşılaştımm şaka yollu bile olsaa
bu imalar olduu
zaten konu olup olammasından ziyae böle bi cümlenin sölenmesine izin verilmemeli
yani kural konulmalıı
ben asla kart almayı düşünmüyorumm
ama bu yüzden kart sahiplerinin imalarını dinlememk zorundada kalmak istemiyorum

ya ben konuyu anladım tamamdaaa,
hakkatten ne zaman kart olayına değinilse hemen aynı şeyler oluyor...
arkadaşlar KAZEN kart ile iligili bir konu açmıştı böyle bir uygulamaya ne dersiniz şeklinde ve herkes aa süper olur hemen olsun,vs vs diye mesajlar atmışlardı haksızmıyım..
ee şimdi nedir yapılmak istenen anlıyamıyorum ben yaaa....
neyse konuya gelelim hcrcim canım belki haklısın ama o tamamen kartla iligili bir espri be canım..
bırakalımda site kurucusu olarak biraz farkı olsun kuzum yaaa..
eğleniyoruz gülüyoruz şurada bu kadar ciddiye alınıcak bir mevzu değil tatlım benim...
sakın yanlış anlama senin içtenliğini ve ne demek istediğini anladım ben ama cidden sorun olucak bir konu değil bence...

1. Ben konu kapansın, yanlış yere açıldı, vs şeklinde yorumlarda bulunmadım. Konunun sohbet amaçlı açıldığını sen söyledin.

2. Kırmızı olanlarla ilgili bozulduğum şey, ben kart sahibiyim, buraya yazabiliyorum, diğerleri sadece okuyabiliyor, yazamıyor, gidip diğer topiclerde hava atayım tarzı cümlelerdi. Neden tüm kırmızılar üstüne alınmıyor bunu ? Yazan kişilerin yazma şekilleri rahatsız etti beni ve rahatsızlığımı dile getirdim. Daha sonra aynı sorunların yaşanmasını istemediğim için de herkesi biraz daha dikkatli olmaya davet ettim o kadar.

3. Yöneticiler ile ilgili bozulduğum nokta, kendilerinin kural ihlalinde bulunmuş olması. Kartın satılması, alınması, para kazanılması, vs ile ilgili yorumda bulunmadım. Konunun sohbet şeklinde olması ve cinsellik bölümünde bulunması ne kadar doğru, kurallara ne kadar uygun bunu sordum sadece. Ama Kazen abi, ben bu konuda yeterince yorum yaptım dedi o kadar. Diğer yöneticilerden de bir cevap alamadım.

4. Ben hiçbir mesajımı kötü niyet güderek yazmadım. Ben bu siteyi seviyorum ve kurallarla ayakta durduğunu biliyorum. Düşüncelerimi paylaştığım, öneride bulunduğum için mi haksızım şimdi ?

Songül ablacım iyi güzel diyorsun da, sapık olan bir kişinin kartı alma imkanı yok mu ? Kart alımında bir şart ya da kıstas yok ki kartı alan kişiler seviyeli kişiler diyebilelim.

Son düzenleme:

valla başka söze gerek yokk

arkadaşlar KAZEN kart ile iligili bir konu açmıştı böyle bir uygulamaya ne dersiniz şeklinde ve herkes aa süper olur hemen olsun,vs vs diye mesajlar atmışlardı haksızmıyım..
B]

özlemcim,benimde hatırladığıma göre site içi ayrıcalıklar hakkında tek bi kelime bile yoktu...sadece indirimlerden bahsedildi..
haksızmıyım..

benimde kartım var açılın kenara şekerim.. ayrıca bu konuyu açmadan benden izin alcaktın
bak şimdi kartımın yüksek avantajlarıyla seni banlatıcam !!opuyorumnanaktan
cinsellik bölümünede girip yazabiliyorum giricem konulara vurucam kırbacı vurucam kırbacı !!:1closedeyes:
vallahi rengimin kızarması dışında ve cüzdanımda şimdilik sadece varlığıyla hoş bir görüntü ve bu güzel ailenin bir üyesi olmam dışında hiçbirşey değişmedi hayatımda..
tercih meselesidir.. alırsınız almazsınız. alanada aman onun var benden neden üstün demeyin. çünkü bi fark yok..
kk artık bir marka ve ben bunun bir üyesi olmak istedim.
ayrıca kazen'i yakından tanıma fırsatımız oldu onlarca kez konuşulmuş bu kart konusunun hala negatif olarak gündeme getirilmesini sayısızlık olarak kabul ediyorum..
he kraldan çok kralcı mıyım ? değilim.. bende yönetime kendimce pek çok şikayetle gidiyorum.. saolsun kazen villalar yatlar jeepler ve büyük şirket işlerinin arasında kar değil zarar ettiği sitenin azbuçuk deli hatunlarına cevap veriyor sorunlarıyla ilgileniyor..
kazen tekneyi ne zaman alıyosun miço lazımsa küçülürüm icabında:ecrin_bebek:

valla nix,cim tek tek açılmaya gerek yokki,sürprizlerin olucağının sinyalini almıştım ben...
ya bu kadar büyütülecek ne var ALLAHAŞKINIZA (
renk ve cinsellik bu kadar abartılıcak bir mevzumu?
valla hiç bakmıyorum ben cinsellik bölümünee..
yani bakarım ama çok önemli bir durum değil benim için...

Bu siteden çok para kazanıyorum.

Son model bir Jeep, müstakil bir villaya sahibim.

Bu ay nasipse 17 metrelik yelkenli alacağım....

Benim köşeyi dönmemden rahatsız olan varsa şimdi konuşsun ya da hep sussun : )

kazen buraya gelince bizide gezdircen mi :lepi:
o yelkenliyle gezdirmezsen ölümü gör

Hacer tatlım ben seni gerçekten çok iyi anladım ve katılıyorum
ister kırmızı ister mor ister yeşil bu değil haceri üzen..
kart almayanların yazamadıkları yerlerde dalga geçerek hahaha biz giriyoruz şimdi onlar öyle bakıyorlar o,yorum yaapmıyorlar tarzı alaylı muhabbetler yani en azından bu benim hoşuma gitmez yoksa elbette ki kart alanlara bazı hoşnutluklar yapılacak

Özlemcim ne kart ne renk meselesi olduğunu defalarca söyledim.
Nerede yanlış söz söyleyip nasıl yanlış anlaşılıyorum bilmiyorum :a015:

konu başlığı kart olunca herkes burdan çıkıyor yola
günlerdir kart meselesi kilitlenen konularda söyleceklerini
söyleyemeyenler için açılan her konuda yenileniyor
kart adını duyar duymaz konu ne olursa olsun sen istediğini anlat
diyemediklerini derler
çokkkkkkkk uzayacak daha çokkkkkkk kişi çokkkkkkkk kişiyi yanlış anlayacak
hata sende değildir anlamak istemeyendedir

arkadaşlar avantajları belli, alan alır almayan almaz
ha kartıyla hava atan varsa bu onun ilginçliğidir...
ama zannetmiyorum ki kimse bunu ciddi ciddi yapsın...
hadi cidden bu ilginçliği yapıyor diyelim bu o kartı, o kartı hazırlayanı, emek vereni ve siteyi ilgilendirmez...
insanlara hııı sus bakim hava atma mı denecek ???
ben bir ayrım olduğunu düşünmüyorum, sadece baştan belirtilmiş ayrıcalıklar var...
bunları isteyen kartı alır, istemeyen almaz...
hatta ben ayrıcalıkları dahi bilmeden başvurdum, nedeni sadece bu sitenin bir parçası olduğumu hissetmek...
ha bu saçma da gelebilir, bir kartla mı hissedeceksin denebilir...
o zaman kartı almazsın olur biter...
ama kartlı kartsız ayrımı gerçekten saçma...
siz X bankasının kartına sahip değilseniz, X bankasının kartlılara tanıdığı ayrıcalıklar varsa ve siz onlardan yararlanamıyorsanız X bankasına gidip şikayette bulunur musunuz ???
bulunuyrsanız da amacınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir...

eski bir +18 bölümü editörü olarak bazı şeyler söylemek istiyorum
iyiki bu sınırlama var her önüne gelen giremiyor demiştim
bunu erkek üyeleri kastederek söyledim
o kadar çok erkek üye temizledikki zamanında o bölümden
en sonunda kapandı bitti gitti şimdi daha güvenli buluyorum bu yöntemi

Bence de güvenli oldu elbette benim için yazmak yazmamak sorun değil çok ilgilendirmiyor oradaki konular beni hacerinde bunu taktığını sanmıyorum zaten

bak canım,sapık derken bayan olduğunu söyleyip,
erkek çıkan üyelerden bahsediyorum..
evet onlar kart alamazlar,çünkü kart alırken
TC.Kimlik no..nuzu vermek zorundasınız...
kart alan kişiler seviyeli diye düşünmek bana çok saçma geldi...
kişilerin seviyeleri kart alıp almamakla mı
anlaşılıyor...kesinlikle çok saçma...

Seviyeliden kastım belli kriterlere sahip olan kişilerdi ablacım, yanlış kelime kullanmış olabilirim. Özür dilerim.

Çenebazım güzel diyorsun da zaten ben kart sahibi olan herkesi eleştiren ya da onlar neden bazı ayrıcalıklara sahip diyen bir şey söylemedim. Yöneticiler de o densizliği yapanları sustursun demedim. O kişileri daha dikkatli olmaya davet ettim. Cinsellik bölümü de orada, konu da, yazılanlar da. Ben herkesin söylediğini anlıyorum, katılıyorum. Yöneticiler çalışmıyor, yan gelip yatıyor demedim ki, elbette biliyorum ne kadar zorluk yaşadıklarını.

Sanıyorum ne kadar çabalasam da bazı kişiler söylemek istediğimi değil, kendi düşündüklerini anlayacaklar

Son düzenleme:

Bak Hacercim,ne olursa olsun
KK da kişi belirterek dalga geçmek,hakaret etmek
yasaktır.buna yöneticilerimiz izin vermezler zaten...
yani siz boşuna üzüyorsunuz kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…