KK Kart'ın çıkarılacağını duyduğum ilk günden beri çok sevinçliyim. Sitemize, bize ait bir kart olması düşüncesi benim gibi sitedeki herkesi mutlu etmiştir sanıyorum.
Kazen abicim bu işin bir de reklam kısmı var ki şu anda o devam etmekte sanıyorum. ınsanları kart almaya teşvik edici şeyler olması çok ama çok normal.
Gel gelelim kart sahipleri ve kart sahibi olmayanlar şeklinde bir ayrım olacağını asla düşünmemiştim. Çünkü KK Kart Başvuru Formu'nda "Bu kartı almak zorunlu değildir, yalnızca kampanyalardan yararlanılacaktır." şeklinde bir ibare vardı.
Önce KK Kart sahibi olanların sitede kırmızı kullanıcı adları ve KK logosu ile yeni kullanıcı adlarının oluşması, ardından cinsellik bölümüne sadece yöneticiler ve KK Kart sahiplerinin girebilmesi, benim zamanında "Konuyu sohbete çevirme" kural ihlalinden aldığım cezayı hatırlattı bana. Cinsellik bölümünde KK Kart sahibi olmayan kişileri rencide edici yazılar yazıldığı, "Biz şimdi yazıyoruz, onlar okuyup cevap yazamayacaklar, ne komik, kakara kikiri..." şeklindeki mesajlar açıkçası beni çok rahatsız etti. Konuya cevap vermeye kalktığımda, karşıma çıkan ekran daha önce karşıma çıkan ekrana çok benziyordu. Ancak arasında tek fark vardı, o da yeni eklenen 3. madde. "KK Kart sahibi olmayanların bu konuya cevap yazma izni yoktur !"
Kart 14 TL'lik bir şey. Şimdiden bende bu düşünceler oluşmaya başlamışken, daha sonra ne düşünceler oluşur bilemiyorum. Bu mesajı gerçekten iyi niyet güderek yazıyorum. Çünkü burası öneriler başlığı. Kazen abicim, kart sahipleri ve moderatör arkadaşlardan rica ediyorum. Belki iyi niyetle, kimseyi kırma amacı gütmeden mesajlar yazıyorsunuz. Ancak benim ve belki benim gibi birçok kişinin alınmasına, kırılmasına neden oluyorsunuz.
Sitedeki kuralları koyan sizlersiniz. Siz bu kurallara uymadıkça, bizlerin uymasını ne kadar bekleyebilirsiniz ?
Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olalım. Eminim ki çok dikkatlisiniz. Ama birazcık daha özen göstermenizi rica ediyorum.
Saygılar... a.s.