• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Kart sahibi olanlar ve olmayanlar...

Seviyeliden kastım belli kriterlere sahip olan kişilerdi ablacım, yanlış kelime kullanmış olabilirim. Özür dilerim.

Çenebazım güzel diyorsun da zaten ben kart sahibi olan herkesi eleştiren ya da onlar neden bazı ayrıcalıklara sahip diyen bir şey söylemedim. Yöneticiler de o densizliği yapanları sustursun demedim. O kişileri daha dikkatli olmaya davet ettim. Cinsellik bölümü de orada, konu da, yazılanlar da. Ben herkesin söylediğini anlıyorum, katılıyorum. Yöneticiler çalışmıyor, yan gelip yatıyor demedim ki, elbette biliyorum ne kadar zorluk yaşadıklarını.

Sanıyorum ne kadar çabalasam da bazı kişiler söylemek istediğimi değil, kendi düşündüklerini anlayacaklar :delphin:

yok canım ben senin dediğini de anlıyorum...
ama dediğim gibi orda rahatsız olduğun bir konuşma varsa
onun muhatabı o kişidir sadece
ama herkes espiri yapıyor diye düşünüyorum, ben espirisini de yapmıyorum
gerçek zannedilebilir diye...
ciddiye alma, gül geç benim gibi...
zaten o espiriyi cidden yapıyorsa kendi gülünç duruma düşüyordur...
çocuk gibi, ben yazıyorum sen yazamıyorsun, çatla da patla
bu espiriyi biz de yanlış anlamayacağını bildiğimiz arkadaşlar arasında yaparız belki
ama espiriyi yapanın niyeti gerçekten ayrı olduğunu düşündüğündense
bu insana da anca gülüp geçilebilir...

Şunu anladım ki KK'yı fazla önemsiyorum. Çünkü ben gerçek hayatta da aynı durumla karşılaşsam bu tepkiyi verir, sorun çıkmasın diye bir şeyler yapmaya çalışırdım.

Özür dilerim KK'yı bu kadar sevdiğim için...

hacercim ben ordaki yaptıkları espirilerin kötü amaçlı olduğunu sanmıyorum,
eğerki bişi düşünerek yazdıysalarda inan sebebi ,sende biliyosun gerek modlar olsun gerek kart alanlar olsun çok laflara mahruz kaldı
"onlar niye kırmızı...kart gereksiz bişi...vs vs...kazenin emeğine teşekkkür yerine bi sürü tepki bi sürü laf sokmalar yok şöyle yok böyle" diye
bu sebbepten sabır taşları çataladığı için espiri niyetli
sizde alın kart sizde girin cinselliğe maksatlı yazmışlardır
alanlara tepki göstermeyin ...niyetiyle...diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar bende kart sahibiyhim ama bir ayrıcalıkta yok sadece rengimiz kızardı,pardn birde cinselliğe giriliyordu değilmi?ama ben daha hiç girmedim
üstelik ben kartı gerçekten bir hatıra olarak istedim ,kullanmasamda benim olsun

hacer sanırım cinsellikte açılan o konudaki bazı cümleleri ciddiye almış. hani geyik yapılmış "şimdi gidem de hava atam diğerlerine" gibi. bunlar şaka amaçlı yazılan şeylerdi ben de okudum. zaten açılan o başlık da bir üyeye değil site sahibine aitti. arkadaşlar bakın site sahibi diyorum, yani buranın bir sahibi var. buradan demokrasi beklemeyin. burası feodal bir çöplük -tatlicadiarzu- yani buranın bir agası var o da istediğini yapar. sen aynı şeyi yapsan gitsen cinsellikte böle bi konu açsan sen uçarsın, ama o aynı konuyu açsa sen de o konuda geyik yapsan heeçbişiciğin olmaz. bu sırf kkya özgü bi durum değilki. anlıyorum hassasiyetinizi ama beklemeyin burda eşitlik falan. adam buranın sahibi diyorum bak -tatlicadiarzu- sahipli yerden eşitlik falan beklemeyiiinn. haklı olsanız da beklemeyin.

bu dediklerim kartlı kartsızlar için deildi. üyeler arasında eşitsizliğe ben rastlamadım. ama admin üye farkı her sitede olur, buna da alışmanızı tavsiye ederim üzülmemeniz için. hacer kendin de demişsin bu kadar sevdiğim için burayı özür dilerim die, aynen öle canım. fazla değer vermeyin böle yerlere, değer verin de o kadar deil..

yani cinsellik bölümüne öyle bir konu açılması doğru öyle mi ?
düşünelim ...

ben aynı konuyu açmış olsam, ya da benzer bir konu (ki açamam çünkü kırmızı değilim)
diyelim ki açtım, konunun geleceği ne olurdu ?
iyi de o kadar farkı olsun adamın beeee
ne de olsa patron yaneeee
kaydirigubbakcemile

üle hatunlar tabiri caizse yiyonuz içiyonuz gönlünüzce geziyonuz gülüyonuz eğleniyonuz elhamdülillah diyip gobeginizi oksuyunuz
biriniz de kalkıp demiyo ki "ağa Allah razı olsun karnımız tok sırtımız pek ama bu değirmenin suyu nerden akıyo bee?"

takmışsınız karta ayrıcalıklara yok bilmem neye
siteye saldiri olur "aman imdat bu nası site çok yavas off sıkıldık"
banlanırız "aman efendim ben ulvi kişiliğim nasıl banlanırım. forumu terkedicem, insan hakları mahkemesine gidicem"
site reklam alır "vay efendim ben orkit kullanmıyorum morkit kullanıyorum kaldirin çabuk bu reklamı"
dırdırdırdır.....

bıkmadınız mı yahu??

cinselliğe yazıp da bana nispet yapan bir numaralı kankam iloş adisidir
ama asla gocunmadım
parayı bastırdı kartı aldı
en doğal hakkı hava atmak opuyorumnanaktan
bunda bu kadar büyütülcek, 2. sınıf insan gibi hissedicek ne var anlamış değilim
herşeyin altında bi art niyet aramalı mı illa
yapmayın allah aşkına
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek canı sıkılan KK karta sarıyo
sıkıldık yahu bu muhabbetlerden zemuszemus

Konu yine sohbete, yine alakasız yere geldi.
Pardon ama ben hiçbir yerde neden kart var, neden reklam var vs demedim.
Diyen vatandaş 2. mesajından sonra kayboldu farkındaysanız.

Benim yazdıklarımla ne alakası var yazdıklarınızın ?

huhu ne olıı yahu ben su kart mevzusunu ayruımcılık dıye algılamım bıleee parayı veren dudugu calr maleseff ben duduk calamıycamm cunku 10 gun sonra myflowers tarihe kariişiyiiim

Özlemcim ne kart ne renk meselesi olduğunu defalarca söyledim.
Nerede yanlış söz söyleyip nasıl yanlış anlaşılıyorum bilmiyorum :a015:

canım benim benim yazdıklarımı okusan ben zaten seni çok iyi anladığımı yazdım...
benim ulaşmak istediğim kişiler hala anlamak istemiyenler canım.:kahve:
sen anlamışsın zaten senin sorun başka:delphin:

Back