- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Seviyeliden kastım belli kriterlere sahip olan kişilerdi ablacım, yanlış kelime kullanmış olabilirim. Özür dilerim.
Çenebazım güzel diyorsun da zaten ben kart sahibi olan herkesi eleştiren ya da onlar neden bazı ayrıcalıklara sahip diyen bir şey söylemedim. Yöneticiler de o densizliği yapanları sustursun demedim. O kişileri daha dikkatli olmaya davet ettim. Cinsellik bölümü de orada, konu da, yazılanlar da. Ben herkesin söylediğini anlıyorum, katılıyorum. Yöneticiler çalışmıyor, yan gelip yatıyor demedim ki, elbette biliyorum ne kadar zorluk yaşadıklarını.
Sanıyorum ne kadar çabalasam da bazı kişiler söylemek istediğimi değil, kendi düşündüklerini anlayacaklar
iyi de o kadar farkı olsun adamın beeeeyani cinsellik bölümüne öyle bir konu açılması doğru öyle mi ?
düşünelim ...
ben aynı konuyu açmış olsam, ya da benzer bir konu (ki açamam çünkü kırmızı değilim)
diyelim ki açtım, konunun geleceği ne olurdu ?
bana niye kart almadınız lan adilerharbi sıkıldım gurbik
nix keaas kırmıyım kafanı zemuszemussıkılmayanlar yazsın bu konuya.....
huhu ne olıı yahu ben su kart mevzusunu ayruımcılık dıye algılamım bıleee parayı veren dudugu calr maleseff ben duduk calamıycamm cunku 10 gun sonra myflowers tarihe kariişiyiiim
noluyo 10 sonra niye tarihe karışcan
Özlemcim ne kart ne renk meselesi olduğunu defalarca söyledim.
Nerede yanlış söz söyleyip nasıl yanlış anlaşılıyorum bilmiyorum :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?