- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.341
Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktan
demek arada pırrrrrr kayboluyosunooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak
:
tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5Şeniz
:
tutamayan :roflol::roflol:[/B]
Dötünü tutamayan robotu napacaz sardunyam zakkumun
:icecream:
:icecream::icecream:
:icecream:
böyle olmasada yakın bir ayrılık tı:roflol::roflol:
Hiç sorma tatlışım - evde usta var ablaaaa... diye sesleniyo bende bidakkaaaa....
diye yanıt yolluyorum.... kaydirigubbakcemile3 Benim işim onunkinden önemli nasıl olsa..şakkıdı
Sağol güzel gözlüm ben de hepinizi çok hoş buldum....Bomba gibisiniz Maaşallah..
Teşekkür ederim tatlım - Hoşbuldum...
Alço mu dedin??? Alço bilir Sığınma evinin kapısından geçse namını kaybedeceğini... kötükedihüso
Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktan
tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5Şeniz
bu robotmu :1shok:
altını bağlanmış gibi işimize yaramaz:roflol:
böyle olmasada yakın bir ayrılık tı:roflol::roflol:
roflol:
sellamm bacularımm..napıyorsunuz bakımm...?nasıl uyuabıl dı mı herkes odasında...sıgınma evınde kı ılk gece naasssıll gctıı bakımm :))
demek arada pırrrrrr kayboluyosun
QUOTE]
ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:
hmm kendımı nurı alconun komplo teorısındekı gurban gıbı hısseettım :roflol: sen azıcık ılgı goster bana dusmem o yollara tuzaklara:1hug::asigim:
ooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak
hahhaha demek tek değilmişim bu konudan sana dava acabılırm super bı topık acıtıgn v ebızıdahada bagladın ıcın omur boyu bu topıkte gecırmek uzere hapıs edıldınızzdelikafaduldenhihoyyyt:teytey:
hmm kendımı nurı alconun komplo teorısındekı gurban gıbı hısseettım :roflol: sen azıcık ılgı goster bana dusmem o yollara tuzaklara:1hug::asigim:
ooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak
hahhaha demek tek değilmişim bu konudan sana dava acabılırm super bı topık acıtıgn v ebızıdahada bagladın ıcın omur boyu bu topıkte gecırmek uzere hapıs edıldınızzdelikafaduldenhihoyyyt:teytey:
ılk gece sagolsun yabancılık cekmıym dıye sardunyam else kedijik bana sabaha kadar eşlık ettı hehehhehe yalandan kim ölmüş:)
QUOTE]
ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:[/QUOTE]
huuuuuu:roflol: :roflol: :roflol: bez satışlarında patlama olcak:roflol:
kızlar bugün kocacığımdan fırça yedim
lütfen banada bir odacık evi terkedecem de
neymiş kkda mesaj okucam yazcam diye öğlen yemeğini hazırlamamışım
noolcak canım bugünde yemeyiver diimi ama
tatlımopuyorumnanaktan buyurbuyrunnnnnnnnn
demek bir öğle yemeğine hıııı:1shok: ya eviniz komşularınız tarafından çöp ev diye ihbar ededi nabardı acabaCADIARZU
ılk gece sagolsun yabancılık cekmıym dıye sardunyam else kedijik bana sabaha kadar eşlık ettı hehehhehe yalandan kim ölmüş:)
QUOTE]
ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:
ohh ohh ne guzellbızde sabaha kadar sardus ablam ben kanarya nobet tuttuk evın etrafında sırf sız rahat uyuyun guvenlıgı saglayalım dıyı.. :lepi: bundan sonra her gece 2-3 kısı nobete kalıcak ona goree.. sengözlerimebaksanabi
:1shok: OMGmafoldumben OMGmafoldumben OMGmafoldumben bari GEYİKHANE ile arada bi tünel yapalım dışarı çıkmadan 2 topik olsun senağlama senağlama
kızlar bugün kocacığımdan fırça yedim
lütfen banada bir odacık evi terkedecem de
neymiş kkda mesaj okucam yazcam diye öğlen yemeğini hazırlamamışım
noolcak canım bugünde yemeyiver diimi ama
QUOTE]
ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:[/QUOTE]
he valla hemen yakalıyolarlar evımızden kactık geldıkk nerelere dusutk toplama kampı burasıııı delikafadulden
huuuuuu:roflol: :roflol: :roflol: bez satışlarında patlama olcak:roflol:
bezlerden ılk bne sıpariş verdımmmm
kaynanam akıllı kadındır demedi deme:jeyyar:
ama ben benden fazla akıllıyı sevmem çabuk öğrendi bak bu yollara başvuruyor şimdi :roflol::roflol:
ohh ohh ne guzellbızde sabaha kadar sardus ablam ben kanarya nobet tuttuk evın etrafında sırf sız rahat uyuyun guvenlıgı saglayalım dıyı.. :lepi: bundan sonra her gece 2-3 kısı nobete kalıcak ona goree.. sengözlerimebaksanabi
sgl seker ya sız nobette kala durun bız keyf edek ıcerde bu gece kk partisi va r kızla r kk deıdm kaka degıl bezlerınızle gelınn kokmasın ortamm:)
noli burda pasaklı karılar -tatlicadiarzu-
anca lak lak anca çene başka bişey bilmezmisiniz delikafadulden