- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.301
O zaman senı canlandırmak gerek
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:Saruboceq:amin insallah canim:Saruboceq:
simdi gidecem kizkardesime SIMSIKI sarilicam sankim yarin gelin oluyokaydirigubbakcemile3
he sen hidirinla yerlestin öylemi ozaman bende benim ayucugumu alip gelebülürmüyüm onsuz uyuyamiyomdakaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden yağlı sığınmacı geldi buyrunnnnnnnnn
ütü mü kaydirigubbakcemile3 çamaşırları yıkıyon da sanki :jeyyar::roflol:
sardunya sana şuraya bir sağlık ekibi koy dedim bak :mymeka:
bayılanı kim ayıltacak şimdi
alço gelmeden biri ayıltsın yoksa demedi demeyin:roflol:
hoşgeldin kulittaŞeniz
Sen soyle ben bı kosu burdakılerden bırıyle yollarımbeni canlandıracak hatta kanatlandıracak şeyi biliyorum da şimdi kim marketi arayacak gelince kapıyı açıp ödeme yapacak para üstü alacak kaydirigubbakcemile3
kk dan o kadar uzun süre ayrılabilsem evi cillop gibi yaparım:roflol: :roflol:
beni kanatlandıracak şeyi biliyorum da şimdi kim marketi arayacak sipariş verecek cüzdanından para çıkaracak çırak gelince otomata basacak çırakı bekleyecek ödeme yapacak para üstü alacak kapıyı kapatıp kk ya geri dönecekkaydirigubbakcemile3
ben o kadar süre kk dan ayrı kalabilsem evi cillop yaparım cillop:roflol: :roflol:
En kısa zamanda ütü makinesi icat edilmezse - ütülükler evi doldurup biz kapı dışında kalıcaaaaz canımcım. kaydirigubbakcemile
Çamaşırları yıkamadan çıkarıp - ütü makinesine atabilseeeek....hihoyyyt
Giymek isteyen makineden alıp üzerine geçirse.... dolaba asacak zaman yok çünkü...klava:
Offff ki ne Offffffffffffffffffffff!!!!!!
alkisalkisalkis Oleeeeeyyy!!!! :sm_cool: Sardunyam Süpersisiiiin....:lepi:
Evdekilerin sitemleri vız gelir artık.....
Hiç kimse yan bakamaz....
Tası tarağı topladığım gibiiiiiii....
Hiç çıkmamak üzere.....
KK Sığınma evine yerleşir....
Sardunya başkanımın güvenli - sıcacık varlığıyla...
Ömür boyu huzur içinde yaşarım....kaydirigubbakcemile2
Çok Yaşa bitanem opuyorumnanaktan - Bu mekana bayıldım - Hepimize hayırlı olsun. :enbuyukkk:
:1shok: alço mu :uhm::uhm::uhm: biz nerdeyüz burasu neresüüü:sm_confused: geyükhanede miyiz yoksam sığıntı evindemiyümkafamçokkarıştı
beni kanatlandıracak şeyi biliyorum da şimdi kim marketi arayacak sipariş verecek cüzdanından para çıkaracak çırak gelince otomata basacak çırakı bekleyecek ödeme yapacak para üstü alacak kapıyı kapatıp kk ya geri dönecekkaydirigubbakcemile3
ben o kadar süre kk dan ayrı kalabilsem evi cillop yaparım cillop:roflol: :roflol:
ah keşke zemuszemus
valla odayı doldurdum ütülenceklerle kaydirigubbakcemile3
kocam kendine bir gömlek alıp ütülryip giyiyor ordan
arada benimkileri de ütülese opuyorumnanaktan
dur hemen yüzüme furma:roflol:
kafam allak bullak oldu bir tane çek döndü hesap şaştı ben daha şaştımkafamçokkarıştı
diğer yerde sandım biranda kendimi:roflol:
olur böyle vakalar sardunya hemen yakalarkaydirigubbakcemile5
tembeller korosu
Mandalcı Geldi Hanımmmm(!)
tembeller korosu
dur hemen yüzüme furma:roflol:
kafam allak bullak oldu bir tane çek döndü hesap şaştı ben daha şaştımkafamçokkarıştı
diğer yerde sandım biranda kendimi:roflol:
olur böyle vakalar sardunya hemen yakalarkaydirigubbakcemile5
1 seenelık evlı abım sene dolmadan 4kutu mandal aldık onlara a dun yıne yengem mandal ıstıyodu napıyosa artık mandalları sen bı kova dolusu bırak yengeme odmeeyıde yaz tahtaya al haftayaa ::1closedeyes:
burnuma pis kokular geliy
:roflol::roflol::roflol:Demek çek görunce aklına Alcogıllerden nuri gelıyooo
Sanırım senette coskun cosgun dıye sesler duymanı saglıyodur