KK Kadn Snma Evi .

O zaman senı canlandırmak gerek
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

beni kanatlandıracak şeyi biliyorum da şimdi kim marketi arayacak sipariş verecek cüzdanından para çıkaracak çırak gelince otomata basacak çırakı bekleyecek ödeme yapacak para üstü alacak kapıyı kapatıp kk ya geri dönecekkaydirigubbakcemile3

ben o kadar süre kk dan ayrı kalabilsem evi cillop yaparım cillop:roflol: :roflol:

yok ben onla yerleşmedim o bana yerleşti :jeyyar: bensiz uyumazda bende onsuz

olsun sen bugünden sarılmaya başla sonra kocası sarılacak ya sana fırsat kalmazkaydirigubbakcemile5

Offf offff Sığınakta bulsak burası kalınak işte iş yapmadanda olmuyor yenice oturdum yemek yuk daha nesen yaparım bişiler siler ne yaptınız kızlarrrr mucize sınavların nasıldı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden yağlı sığınmacı geldi buyrunnnnnnnnn

ütü mü kaydirigubbakcemile3 çamaşırları yıkıyon da sanki :jeyyar::roflol:

En kısa zamanda ütü makinesi icat edilmezse - ütülükler evi doldurup biz kapı dışında kalıcaaaaz canımcım. kaydirigubbakcemile
Çamaşırları yıkamadan çıkarıp - ütü makinesine atabilseeeek....hihoyyyt
Giymek isteyen makineden alıp üzerine geçirse.... dolaba asacak zaman yok çünkü...klava:
Offff ki ne Offffffffffffffffffffff!!!!!!

sardunya sana şuraya bir sağlık ekibi koy dedim bak :mymeka:
bayılanı kim ayıltacak şimdi
alço gelmeden biri ayıltsın yoksa demedi demeyin:roflol:
hoşgeldin kulittaŞeniz

:1shok: alço mu :uhm::uhm::uhm: biz nerdeyüz burasu neresüüü:sm_confused: geyükhanede miyiz yoksam sığıntı evindemiyümkafamçokkarıştı

Sen soyle ben bı kosu burdakılerden bırıyle yollarım senın evın anahtarını da verırım kapıyı calmaz odemeyı de yaparım dert etme sen :içelim:

Cozumu dedım ya kuzummmmm

ve hatta
:içelim:
:içelim::içelim:
:içelim:

ah keşke zemuszemus
valla odayı doldurdum ütülenceklerle kaydirigubbakcemile3
kocam kendine bir gömlek alıp ütülryip giyiyor ordan
arada benimkileri de ütülese opuyorumnanaktan

delikafadulden oh beeee 10 dakika aradıktan sonra orjinal mesaja ulaşabildimŞeniz Şeniz

kıslar beni idare edin mesajları cidden çok kaçırıyorummafoldumben alıntılardan ne kaparsam gidiyorum 3-5 sayfa mafoldumben

kulişim seni burda görmek beni nasıl mutlu etti bilemezsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sana kendi sadrazam dairemin içinde ki sultan dairesini ayırdum tatlumŞeniz Şeniz ŞenizŞeniz matruşka gibim olcaz seninleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1shok: alço mu :uhm::uhm::uhm: biz nerdeyüz burasu neresüüü:sm_confused: geyükhanede miyiz yoksam sığıntı evindemiyümkafamçokkarıştı

dur hemen yüzüme furma:roflol:
kafam allak bullak oldu bir tane çek döndü hesap şaştı ben daha şaştımkafamçokkarıştı
diğer yerde sandım biranda kendimi:roflol:
olur böyle vakalar sardunya hemen yakalarkaydirigubbakcemile5

ah keşke zemuszemus
valla odayı doldurdum ütülenceklerle kaydirigubbakcemile3
kocam kendine bir gömlek alıp ütülryip giyiyor ordan
arada benimkileri de ütülese opuyorumnanaktan

tembeller korosu

Demek çek görunce aklına Alcogıllerden nuri gelıyooo

Sanırım senette coskun cosgun dıye sesler duymanı saglıyodur

1 seenelık evlı abım sene dolmadan 4kutu mandal aldık onlara a dun yıne yengem mandal ıstıyodu napıyosa artık mandalları sen bı kova dolusu bırak yengeme odmeeyıde yaz tahtaya al haftayaa ::1closedeyes:

Can saglıgı ödemeye gerek yok vereliniortak
Ama yengen napacak kı bu mandalları :uhm:
Bunlarla camasır asılmıyo kı
Buruna bunlar buruna

hanimini hüppen denzigi banna rap rap sositososito

kefeşle tayyüş illede kıtmir rap rapnaniknanik
ben sana hayran opuyorumnanaktan
sen cama tırmanlaelaelaelaelae
yok içmeye bir şişe bile ayran:mymeka:
nene gerek senin taht-ı revan:tomato:

ben sana hayranopuyorumnanaktan

sen cama tırmannaniknanik

şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak :1rolleyes:
-oh georgezemuszemus
şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak CADIARZU
-oh georgeopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…