KK Kadn Snma Evi .

Accuk yukarıdan al bı mandal zemuszemus

hedaiye bunlarrrrr :nazar:

yukardan tabiiibuyrunnnnnnnnn

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ben sana hayranopuyorumnanaktan

sen cama tırmannaniknanik

şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak :1rolleyes:
-oh georgezemuszemus
şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak CADIARZU
-oh georgeopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu-

ben değilim:dilcikar:
boyam bitti
ev temizlendi
çamaşırlar 4 posta yıkandı
ütüler bitti
bu kadar işin ardından gezmeye bile gittimhihoyyyt

masalah ozman senı evımızn hızmetcısı yapalımm hamaratt fıstık :roflol: :roflol:

Can saglıgı ödemeye gerek yok vereliniortak
Ama yengen napacak kı bu mandalları :uhm:
Bunlarla camasır asılmıyo kı :nazar:
Buruna bunlar buruna :nazar:

olsun yengme neyyapr eder onlarıda kaybeder mandal canavarı:dance:delikafadulden

Okur yazar cogunluk arttı dıyorlar bır de
Kullıyen yalan okur cogunluk artmıs
yazan cogunluk hala azınlıkkkk

kalp2.jpg

Uysada burdaaa Uymasa da burdaaaa
Hava sıcak ya o bakımdan...

masalah ozman senı evımızn hızmetcısı yapalımm hamaratt fıstık :roflol: :roflol:

olsun yengme neyyapr eder onlarıda kaybeder mandal canavarı:dance:delikafadulden

:1shok: kaynanam geldi sandım:1shok:
oda öyle dedi bana evimi temizle ozaman diye sengözlerimebaksanab bende dedimki aynen sizede demiş oluyom kaynanam sana deyom gelinler siz anlayın yerimseniben
ben evime hizmetçi almıyorum ama senin için tutayım istermisiniz tutayımmı:jeyyar:

:1shok: kaynanam geldi sandım:1shok:
oda öyle dedi bana evimi temizle ozaman diye sengözlerimebaksanab bende dedimki aynen sizede demiş oluyom kaynanam sana deyom gelinler siz anlayın yerimseniben
ben evime hizmetçi almıyorum ama senin için tutayım istermisiniz tutayımmı:jeyyar:

oy sen dişi gelinsin uğraşamam pabuç dille demıstır kaynanada :sm_cool:naniknanik

kızlar mausla asagı yukarı sayfalara bakmaktan parmagım acıdı yaa 4 saattır aralıksız bu topıkteyım rekor bendemı acabaa:)))

oy sen dişi gelinsin uğraşamam pabuç dille demıstır kaynanada :sm_cool:naniknanik

bunu sen dedin:roflol: o demez artık bana bişi :jeyyar: 21 yıldan sonra diyemiyor:roflol:
kendi diyemediği için sana dedirtiyor:roflol:
düşme tuzağına bak sonra senide onun gibi yaparım görürsün:roflol:

amanda aman kimler varmis burda buraya siginip yerlescem diye annemlere gec kaldim iyimikaydirigubbakcemile3

Hiç sorma tatlışım - evde usta var ablaaaa... diye sesleniyo bende bidakkaaaa....
diye yanıt yolluyorum.... kaydirigubbakcemile3 Benim işim onunkinden önemli nasıl olsa..şakkıdı

Amanın kımler gelmıs hemı de hoşgelmişşşş

c8.gif
Sağol güzel gözlüm ben de hepinizi çok hoş buldum....Bomba gibisiniz Maaşallah..:nazar:

sardunya sana şuraya bir sağlık ekibi koy dedim bak :mymeka:
bayılanı kim ayıltacak şimdi:nazar:
alço gelmeden biri ayıltsın yoksa demedi demeyin:roflol:
hoşgeldin kulittaŞeniz
Teşekkür ederim tatlım - Hoşbuldum...
Alço mu dedin??? Alço bilir Sığınma evinin kapısından geçse namını kaybedeceğini... kötükedihüso

kulişim seni burda görmek beni nasıl mutlu etti bilemezsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sana kendi sadrazam dairemin içinde ki sultan dairesini ayırdum tatlumŞeniz Şeniz ŞenizŞeniz matruşka gibim olcaz seninleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktan

bunu sen dedin:roflol: o demez artık bana bişi :jeyyar: 21 yıldan sonra diyemiyor:roflol:
kendi diyemediği için sana dedirtiyor:roflol:
düşme tuzağına bak sonra senide onun gibi yaparım görürsün:roflol:

hmm kendımı nurı alconun komplo teorısındekı gurban gıbı hısseettım :roflol: sen azıcık ılgı goster bana dusmem o yollara tuzaklara:1hug::asigim:

Kac gece sabahladın da rekor ıstıyon sen bakıyım
:mymeka:
:mymeka::mymeka:
:mymeka:

ooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak

sağ elimi artık hissetmiyommm:lepi: 40 saat :hooray:

:teytey: sositososito :teytey:

hahhaha demek tek değilmişim bu konudan sana dava acabılırm super bı topık acıtıgn v ebızıdahada bagladın ıcın omur boyu bu topıkte gecırmek uzere hapıs edıldınızzdelikafaduldenhihoyyyt:teytey:

Okur yazar cogunluk arttı dıyorlar bır de
Kullıyen yalan okur cogunluk artmıs
yazan cogunluk hala azınlıkkkk

kalp2.jpg

Uysada burdaaa Uymasa da burdaaaa
Hava sıcak ya o bakımdan...
tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5Şeniz
kıslar bi de bu model robotlar var ....bunlar işimize yarar mı dersinizCADIARZU

robotayak2bs7.jpg

bu robotmu :1shok:
altını bağlanmış gibi işimize yaramaz:roflol:

X