- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.321
Accuk yukarıdan al bı mandal zemuszemus
hedaiye bunlarrrrr
ben değilim:dilcikar:
boyam bitti
ev temizlendi
çamaşırlar 4 posta yıkandı
ütüler bitti
bu kadar işin ardından gezmeye bile gittimhihoyyyt
Can saglıgı ödemeye gerek yok vereliniortak
Ama yengen napacak kı bu mandalları :uhm:
Bunlarla camasır asılmıyo kı
Buruna bunlar buruna
masalah ozman senı evımızn hızmetcısı yapalımm hamaratt fıstık :roflol: :roflol:
olsun yengme neyyapr eder onlarıda kaybeder mandal canavarı:dance:delikafadulden
:1shok: kaynanam geldi sandım:1shok:
oda öyle dedi bana evimi temizle ozaman diye sengözlerimebaksanab bende dedimki aynen sizede demiş oluyom kaynanam sana deyom gelinler siz anlayın yerimseniben
ben evime hizmetçi almıyorum ama senin için tutayım istermisiniz tutayımmı:jeyyar:
burnuma pis kokular geliy
kokuyu temizlemek için filtreyi açmak istedim :1shok:
kapalıymış benim filtre açılsın hemen sana şarkı besteleyeceğim:jeyyar:
kıslar bi de bu model robotlar var ....bunlar işimize yarar mı dersinizCADIARZU
oy sen dişi gelinsin uğraşamam pabuç dille demıstır kaynanada :sm_cool:naniknanik
[/B]
Dötünü tutamayan robotu napacaz sardunyam zakkumun
:icecream:
:icecream::icecream:
:icecream:
kızlar mausla asagı yukarı sayfalara bakmaktan parmagım acıdı yaa 4 saattır aralıksız bu topıkteyım rekor bendemı acabaa:)))
kızlar mausla asagı yukarı sayfalara bakmaktan parmagım acıdı yaa 4 saattır aralıksız bu topıkteyım rekor bendemı acabaa:)))
amanda aman kimler varmis burda buraya siginip yerlescem diye annemlere gec kaldim iyimikaydirigubbakcemile3
Sağol güzel gözlüm ben de hepinizi çok hoş buldum....Bomba gibisiniz Maaşallah..Amanın kımler gelmıs hemı de hoşgelmişşşş
Teşekkür ederim tatlım - Hoşbuldum...sardunya sana şuraya bir sağlık ekibi koy dedim bak :mymeka:
bayılanı kim ayıltacak şimdi
alço gelmeden biri ayıltsın yoksa demedi demeyin:roflol:
hoşgeldin kulittaŞeniz
Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktankulişim seni burda görmek beni nasıl mutlu etti bilemezsinopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sana kendi sadrazam dairemin içinde ki sultan dairesini ayırdum tatlumŞeniz Şeniz ŞenizŞeniz matruşka gibim olcaz seninleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bunu sen dedin:roflol: o demez artık bana bişi :jeyyar: 21 yıldan sonra diyemiyor:roflol:
kendi diyemediği için sana dedirtiyor:roflol:
düşme tuzağına bak sonra senide onun gibi yaparım görürsün:roflol:
Kac gece sabahladın da rekor ıstıyon sen bakıyım
:mymeka:
:mymeka::mymeka:
:mymeka:
sağ elimi artık hissetmiyommm:lepi: 40 saat :hooray:
:teytey: sositososito :teytey:
tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5ŞenizOkur yazar cogunluk arttı dıyorlar bır de
Kullıyen yalan okur cogunluk artmıs
yazan cogunluk hala azınlıkkkk
Uysada burdaaa Uymasa da burdaaaa
Hava sıcak ya o bakımdan...
kıslar bi de bu model robotlar var ....bunlar işimize yarar mı dersinizCADIARZU