KK Kadn Snma Evi .

Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ben sana kıyamuyum hiiiç:teselli:

sadrazam dairemin içindeli sultan dairesinde kalacaksın diyosam orda kalacaksın:mymeka:...yürü doooru daireneekaydirigubbakcemile

sellamm bacularımm..napıyorsunuz bakımm...?nasıl uyuabıl dı mı herkes odasında...sıgınma evınde kı ılk gece naasssıll gctıı bakımm :))

ooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak
:
demek arada pırrrrrr kayboluyosun :nazar:
tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5Şeniz
:

Itıraf edıyorum kasıt vardı :nazar:
kendını tut tut nereye kadar degıl mı ama :nazar:
ufakda bırakıom bende artık
:nazar:

[/B]

Dötünü tutamayan robotu napacaz sardunyam zakkumun
:icecream:
:icecream::icecream:
:icecream:
tutamayan :roflol::roflol:
aaaya3fc51.jpg
böyle olmasada yakın bir ayrılık tı:roflol::roflol:
Hiç sorma tatlışım - evde usta var ablaaaa... diye sesleniyo bende bidakkaaaa....
diye yanıt yolluyorum.... kaydirigubbakcemile3 Benim işim onunkinden önemli nasıl olsa..şakkıdı

Sağol güzel gözlüm ben de hepinizi çok hoş buldum....Bomba gibisiniz Maaşallah..:nazar:

Teşekkür ederim tatlım - Hoşbuldum...
Alço mu dedin??? Alço bilir Sığınma evinin kapısından geçse namını kaybedeceğini... kötükedihüso

Canımsın.... Seninle aynı havayı soluduktan sonra - bi köşecikte kıvrılıp oturmakta muhteşem olur...opuyorumnanaktan

alço buraya düşse zaten hadım olur 3. cins olur aramıza öyle katılır belki:jeyyar::roflol:

tam yerine denk gelmiş reklamı cukkkkkkk oturtmuşsunvereliniortakkaydirigubbakcemile5Şeniz

bu robotmu :1shok:
altını bağlanmış gibi işimize yaramaz:roflol:

cum anacım kedijiği boşuna bakan danışman yapmadım efenüümmyasakkelime...yüksek müsaadenizle benden de iltifatınızı esirgemeyünüzbenneyaptımki

ben bunun ne olduğunu anlamadım ama çok merakımı şeyttiCADIARZU...
acaba diyom bu konuyu tartışmak üzere GEYİKHANE ye mi geçsek:jeyyar:

sellamm bacularımm..napıyorsunuz bakımm...?nasıl uyuabıl dı mı herkes odasında...sıgınma evınde kı ılk gece naasssıll gctıı bakımm :))

ılk gece sagolsun yabancılık cekmıym dıye sardunyam else kedijik bana sabaha kadar eşlık ettı hehehhehe yalandan kim ölmüş:)

QUOTE]

ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:

hmm kendımı nurı alconun komplo teorısındekı gurban gıbı hısseettım :roflol: sen azıcık ılgı goster bana dusmem o yollara tuzaklara:1hug::asigim:

ooo 1 aydır fullllll hep burdayımmm yatıyom kalkıyom esımden bıle once burası 2aylık uyeyım dahaa dur senn senelık oluyumm satın alıcam burayı :)vereliniortak

hahhaha demek tek değilmişim bu konudan sana dava acabılırm super bı topık acıtıgn v ebızıdahada bagladın ıcın omur boyu bu topıkte gecırmek uzere hapıs edıldınızzdelikafaduldenhihoyyyt:teytey:

:1shok: OMGmafoldumben OMGmafoldumben OMGmafoldumben bari GEYıKHANE ile arada bi tünel yapalım dışarı çıkmadan 2 topik olsun senağlama senağlama

kızlar bugün kocacığımdan fırça yedim
lütfen banada bir odacık evi terkedecem de
neymiş kkda mesaj okucam yazcam diye öğlen yemeğini hazırlamamışım
noolcak canım bugünde yemeyiver diimi ama

hmm kendımı nurı alconun komplo teorısındekı gurban gıbı hısseettım :roflol: sen azıcık ılgı goster bana dusmem o yollara tuzaklara:1hug::asigim:

hahhaha demek tek değilmişim bu konudan sana dava acabılırm super bı topık acıtıgn v ebızıdahada bagladın ıcın omur boyu bu topıkte gecırmek uzere hapıs edıldınızzdelikafaduldenhihoyyyt:teytey:

kaynanam akıllı kadındır demedi deme:jeyyar:
ama ben benden fazla akıllıyı sevmem çabuk öğrendi bak bu yollara başvuruyor şimdi :roflol::roflol:

ılk gece sagolsun yabancılık cekmıym dıye sardunyam else kedijik bana sabaha kadar eşlık ettı hehehhehe yalandan kim ölmüş:)

QUOTE]

ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:[/QUOTE]

huuuuuu:roflol: :roflol: :roflol: bez satışlarında patlama olcak:roflol:

tatlımopuyorumnanaktan buyurbuyrunnnnnnnnn

demek bir öğle yemeğine hıııı:1shok: ya eviniz komşularınız tarafından çöp ev diye ihbar ediledi nabardı acabaCADIARZU

tatlımopuyorumnanaktan buyurbuyrunnnnnnnnn

demek bir öğle yemeğine hıııı:1shok: ya eviniz komşularınız tarafından çöp ev diye ihbar ededi nabardı acabaCADIARZU

oda yakındır bende bağımlılık oldu kızım bile ortalıktan kaybolunca
anneeeee genemi kadınlar kulubunu açtın diye bağırıyo

QUOTE]

ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:

ohh ohh ne guzell :nazar: bızde sabaha kadar sardus ablam ben kanarya nobet tuttuk evın etrafında sırf sız rahat uyuyun guvenlıgı saglayalım dıyı.. :lepi: bundan sonra her gece 2-3 kısı nobete kalıcak ona goree.. sengözlerimebaksanabi

:1shok: OMGmafoldumben OMGmafoldumben OMGmafoldumben bari GEYİKHANE ile arada bi tünel yapalım dışarı çıkmadan 2 topik olsun senağlama senağlama

ozamn rüşvet verıceksınn oylee sen ıstemenle olmaz cark nasıl döner biliyosun :nazar:

dımı ya alt tarafı esını zakkum cadısı ıcın ac bıraktın bunu nıcın fırca atılrımı sende tencere atsaydın kafaya :roflol::roflol:

QUOTE]

ehu ehu yakalandık ya o robottan bende alıyım arkası bezlı olanı wcyede ızın yok anlasılan burdaa :roflol::jeyyar:[/QUOTE]

he valla hemen yakalıyolarlar evımızden kactık geldıkk nerelere dusutk toplama kampı burasıııı delikafadulden

huuuuuu:roflol: :roflol: :roflol: bez satışlarında patlama olcak:roflol:

bezlerden ılk bne sıpariş verdımmmm

Sayın abonemız
Bu bır bılmem ne kaydıdır
Islerden dolayı muhabbetı takıp edemedıgımden
Ekledıgım resımlere ne alaka gozuyle bakmayın
Lakın cumle kuramayacak kadar yogun buradan ayrılamayacak kadar da bagımlıyım...

gelinxe2vq8.jpg

kaynanam akıllı kadındır demedi deme:jeyyar:
ama ben benden fazla akıllıyı sevmem çabuk öğrendi bak bu yollara başvuruyor şimdi :roflol::roflol:

oy cnm sen nerelisin anam masallahh sert kaya degil dağsın mubarek:)

ohh ohh ne guzell :nazar: bızde sabaha kadar sardus ablam ben kanarya nobet tuttuk evın etrafında sırf sız rahat uyuyun guvenlıgı saglayalım dıyı.. :lepi: bundan sonra her gece 2-3 kısı nobete kalıcak ona goree.. sengözlerimebaksanabi

sgl seker ya sız nobette kala durun bız keyf edek ıcerde bu gece kk partisi va r kızla r kk deıdm kaka degıl bezlerınızle gelınn kokmasın ortamm:)

noli burda pasaklı karılar -tatlicadiarzu-
anca lak lak anca çene başka bişey bilmezmisiniz delikafadulden

X