- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.161
üzülme cnm çiçek yaptırır kapısına bırakırsın gönlünü alırsın boncuğun:teselli::1shok: :1shok: :1shok: mafoldumben çok kötü çook mafoldumben
arada çok mesaj kaçırıyorum:1no2: akşam bana alındığını hissettim demek bu yüsdenmişbenneyaptımki
arkadaşlar lütfen yeni gelen bir arkadaş olunca farkeden tanısın tanımasan alıntı yaparak duyursun çok rica ediyom benneyaptımki çok üzüldüm şimdi ....
:1shok: yoooo okumadımmafoldumben
sahi özümbüş nerde:sm_confused: sekreter ahşı şoför tutucam deyince mafoldumben
ya öf yaa..demin kuyruğumu kurtarmak adına kalktık kapadımpc yi..ama dayanamadım geldim..ya şu robotlardan bi tanede ben istiyom.kelmel farketmez..bizalışıkız sinek havaalanlılara.kaydirigubbakcemile3..
robot olmasa bile kocişler işleri yapsa ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
şu dünyaya erkek olarak gelmek lazımmış :mymeka:
:1shok: :1shok: :1shok: mafoldumben çok kötü çook mafoldumben
arada çok mesaj kaçırıyorum:1no2:
arkadaşlar lütfen yeni gelen bir arkadaş olunca farkeden tanısın tanımasan alıntı yaparak duyursun çok rica ediyom benneyaptımki
yok ben istemem ayakta işemek güzel olmaz uğraşamamaniknanik
amanın tamıda bana göre delikafaduldenbu saat oldu bütün işlee duruyo-tatlicadiarzu-,bende sığınabiliimiyim buraya,benim cnm aplalarımda burdamışşutarafagitti,sarduşum topicinin hayrını gör cnm benim,tebiki de başkanımızsınopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:he vallah var.napsak fayda etmedi..üstüne üstlük bide genişliyo git gide..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm yafrum geç içeri kapıda kalma evsahibinin eccik işi var kapıda ben karşılıyom misafirleri buyrunnnnnnnnnvereliniortakselammmmmmm kızlar.....
selammmmmmm kızlar.....
barçman kıs bak senin robotunun modeli bualkisalkisalkis
robot olmasa bile kocişler işleri yapsa ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
şu dünyaya erkek olarak gelmek lazımmış :mymeka:
kafamçokkarıştı bi de yazdıklarını okuyabilsemkaydirigubbakcemile3 çok kaynaşağız senünle ama:roflol:
erkeklere sor bayn olmak oh ne ala derlerrr
cnm resım eklemeyı bılmıyorum yoksa sana kaynak makınası getırcekt:teytey:ım bızı kaynastırrr:)
sevgili böbrekdaşım sardunya sen bu mektubu okurkenee ben diğer topiklerde geziniyor olacagım neyse saçmalamayı keseyimde sorumu sorayımmkaydirigubbakcemile3
o diğer topikte koydugun foto varya hani robot bi hatın gızzz var eger o herüf o gacıya nikah yapmamışsa dıyomki onuda sıgınma evümüzee alalımmafoldumben
erkeklere sor bayn olmak oh ne ala derlerrr
cnm resım eklemeyı bılmıyorum yoksa sana kaynak makınası getırcekt:teytey:ım bızı kaynastırrr:)
tamam canım verdim cevabını oraya...
barçmaaaaan kıs özümbüşü yakaladım ordadelikafaduldendelikafadulden
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanBen geldiiimmmmmmmmmmmm
Nassıldı dun gecenız sıgınma evınde
rahat uyudunuzmu bakıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle valla sorsan biz ne iş yapıyoruz ki :mymeka:
hem işe gel, hem evdeki işler kafamçokkarıştı
sayfayı şişirmeyeceğinize, edepsiz ve iğrenç resimler eklemeyeceğinize söz verirseniz çok kolay bi şekilde öğretirim:mymeka: