KK Kadn Snma Evi .

üzülme cnm çiçek yaptırır kapısına bırakırsın gönlünü alırsın boncuğun:teselli:

:1shok: yoooo okumadımmafoldumben

sahi özümbüş nerde:sm_confused: sekreter ahşı şoför tutucam deyince mafoldumben

robotun erkek versiyonunu çok kurcalamış bozulan robotuyla tamircidekaydirigubbakcemile3

ya öf yaa..demin kuyruğumu kurtarmak adına kalktık kapadımpc yi..ama dayanamadım geldim..ya şu robotlardan bi tanede ben istiyom.kelmel farketmez..bizalışıkız sinek havaalanlılara.kaydirigubbakcemile3..

kel filan farketmez diyorsun yaniiialkisalkisalkis

robot olmasa bile kocişler işleri yapsa ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
şu dünyaya erkek olarak gelmek lazımmış :mymeka:

yok ben istemem ayakta işemek güzel olmaz uğraşamamaniknanik

uleyn az yede bir kk sekreteri tut kendinekaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn zemuszemus

Şeniza.s.

sevgili böbrekdaşım sardunya sen bu mektubu okurkenee ben diğer topiklerde geziniyor olacagım neyse saçmalamayı keseyimde sorumu sorayımmkaydirigubbakcemile3

o diğer topikte koydugun foto varya hani robot bi hatın gızzz var eger o herüf o gacıya nikah yapmamışsa dıyomki onuda sıgınma evümüzee alalımmafoldumben

robot olmasa bile kocişler işleri yapsa ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
şu dünyaya erkek olarak gelmek lazımmış :mymeka:

erkeklere sor bayn olmak oh ne ala derlerrr

kafamçokkarıştı bi de yazdıklarını okuyabilsemkaydirigubbakcemile3 çok kaynaşağız senünle ama:roflol:

cnm resım eklemeyı bılmıyorum yoksa sana kaynak makınası getırcekt:teytey:ım bızı kaynastırrr:)

tamam canım verdim cevabını oraya...

barçmaaaaan kıs özümbüşü yakaladım ordadelikafaduldendelikafadulden

Ben geldiiimmmmmmmmmmmm

Nassıldı dun gecenız sıgınma evınde
rahat uyudunuzmu bakıyımmmmmmmmmmmmmmmmm

erkeklere sor bayn olmak oh ne ala derlerrr

cnm resım eklemeyı bılmıyorum yoksa sana kaynak makınası getırcekt:teytey:ım bızı kaynastırrr:)

sayfayı şişirmeyeceğinize, edepsiz ve iğrenç resimler eklemeyeceğinize söz verirseniz çok kolay bi şekilde öğretirim:mymeka:

öyle valla sorsan biz ne iş yapıyoruz ki :mymeka:
hem işe gel, hem evdeki işler kafamçokkarıştı

kızz gel cınsıyet degısek erkek olak o ne alaa memlekett:)

sayfayı şişirmeyeceğinize, edepsiz ve iğrenç resimler eklemeyeceğinize söz verirseniz çok kolay bi şekilde öğretirim:mymeka:

hacen sozverebirim ganatisi yok yapabılırımde yapmıyabılırımde serde OF luluk varda bak sınırlenırsem dedemın dedesının babaannesının dayısından kalma sılahımla ucurum burayı havaya daaa ogret uşazemuszemusum nasıl olıyyy:)

ne aralık inşaa ettin bu evi sarduşşumm yaff.:uhm:

dün sabah yoktu allah allah ,bugün kocemaaaannn olmuş..alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hızına yetişilmiyo ,breee maşallahhh. opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…