KK Kadn Snma Evi .

bi tane mütahhit bulunca hemen başlıcam datlumvereliniortak artık şart oldumafoldumben

ama üzülmeyin bende japonyadan bunlardan sipariş verdim:jeyyar: adı furlong yani uzunvurur:roflol: :roflol:

robobot.Jpeg
bunun saçlı olanı yokmu sarduş kelaynak gibi bu napıcız bunu bacım tepesinde sinekler paten yapar bununkaydirigubbakcemile3

bi tane mütahhit bulunca hemen başlıcam datlumvereliniortak artık şart oldumafoldumben

ama üzülmeyin bende japonyadan bunlardan sipariş verdim:jeyyar: adı furlong yani uzunvurur:roflol: :roflol:

robobot.Jpeg

sey kemkum kemkum benım baban amcaa enıste hepsı mutahıttt ağaolluları varyaa onlarda akraba:))

amanın tamıda bana göre delikafaduldenbu saat oldu bütün işlee duruyo-tatlicadiarzu-,bende sığınabiliimiyim buraya,benim cnm aplalarımda burdamışşutarafagitti,sarduşum topicinin hayrını gör cnm benim,tebiki de başkanımızsınopuyorumnanaktan

amanın tamıda bana göre delikafaduldenbu saat oldu bütün işlee duruyo-tatlicadiarzu-,bende sığınabiliimiyim buraya,benim cnm aplalarımda burdamışşutarafagitti,sarduşum topicinin hayrını gör cnm benim,tebiki de başkanımızsınopuyorumnanaktan

gel sende sığın tatlışım ben henüz sadece iki odayı temizleyebildim kaydirigubbakcemile3

yabangülüm banlamış onu okumadınmı

ben çok para kazanından istiyorum 3 tane temizlikçi bir ahçı bir şöför birde kk sekteri tutacağımdelikafadulden

:1shok: yoooo okumadımmafoldumben

sahi özümbüş nerde:sm_confused: sekreter ahşı şoför tutucam deyince mafoldumben

ya öf yaa..demin kuyruğumu kurtarmak adına kalktık kapadımpc yi..ama dayanamadım geldim..ya şu robotlardan bi tanede ben istiyom.kelmel farketmez..bizalışıkız sinek havaalanlılara.kaydirigubbakcemile3..

ya öf yaa..demin kuyruğumu kurtarmak adına kalktık kapadımpc yi..ama dayanamadım geldim..ya şu robotlardan bi tanede ben istiyom.kelmel farketmez..bizalışıkız sinek havaalanlılara.kaydirigubbakcemile3..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişindemi var havaalanı yoğsamkaydirigubbakcemile3

:1shok: :1shok: :1shok: mafoldumben çok kötü çook mafoldumben

arada çok mesaj kaçırıyorum:1no2:

arkadaşlar lütfen yeni gelen bir arkadaş olunca farkeden tanısın tanımasan alıntı yaparak duyursun çok rica ediyom benneyaptımki

Son düzenleme:
X