- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.141
bunun saçlı olanı yokmu sarduş kelaynak gibi bu napıcız bunu bacım tepesinde sinekler paten yapar bununkaydirigubbakcemile3bi tane mütahhit bulunca hemen başlıcam datlumvereliniortak artık şart oldumafoldumben
ama üzülmeyin bende japonyadan bunlardan sipariş verdim:jeyyar: adı furlong yani uzunvurur:roflol: :roflol:
bi tane mütahhit bulunca hemen başlıcam datlumvereliniortak artık şart oldumafoldumben
ama üzülmeyin bende japonyadan bunlardan sipariş verdim:jeyyar: adı furlong yani uzunvurur:roflol: :roflol:
temizlik yapanından varsa alalım birer tane alkisalkisalkis
siparişiniz geldiiiibuyrunnnnnnnnn
bunun saçlı olanı yokmu sarduş kelaynak gibi bu napıcız bunu bacım tepesinde sinekler paten yapar bununkaydirigubbakcemile3
evetttt işte bu :lepi: :lepi: :lepi:
sey kemkum kemkum benım baban amcaa enıste hepsı mutahıttt ağaolluları varyaa onlarda akraba:))
evet var mı siparişi olan alkisalkisalkis
yabangülüm banlamış onu okumadınmıbanlı mı:1shok: kaydirigubbakcemile3
temizlik yapanından varsa alalım birer tane alkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amanın tamıda bana göre delikafaduldenbu saat oldu bütün işlee duruyo-tatlicadiarzu-,bende sığınabiliimiyim buraya,benim cnm aplalarımda burdamışşutarafagitti,sarduşum topicinin hayrını gör cnm benim,tebiki de başkanımızsınopuyorumnanaktan
yabangülüm banlamış onu okumadınmı
ben çok para kazanından istiyorum 3 tane temizlikçi bir ahçı bir şöför birde kk sekteri tutacağımdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişindemi var havaalanı yoğsamkaydirigubbakcemile3ya öf yaa..demin kuyruğumu kurtarmak adına kalktık kapadımpc yi..ama dayanamadım geldim..ya şu robotlardan bi tanede ben istiyom.kelmel farketmez..bizalışıkız sinek havaalanlılara.kaydirigubbakcemile3..
yemek yapanından bınate temızlık yapanındn bıtanee oh ne alaısıtoym ozman 24 sast burdayım
yemek yapanından bınate temızlık yapanındn bıtanee oh ne alaısıtoym ozman 24 sast burdayım
he vallah var.napsak fayda etmedi..üstüne üstlük bide genişliyo git gide..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişindemi var havaalanı yoğsamkaydirigubbakcemile3