- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.181
kızz gel cınsıyet degısek erkek olak o ne alaa memlekett:)
:)
saol bi tanem.................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fazla tepınırsek evımız yıkılırmı acep kactane bayanıs burdaalaelaelaelaelae
ank06 yakalaıdm senııı demekk senıde esın bneım gıbı kovduu buraya sıgının gel kaderdaşım bırbırımıze destek ollaım:)
hangisine gidersen yandaki yatağı bana ayırkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizopuyorumnanaktan
kocaları napçaz :roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan :teytey:
sorma bacım yakında baba evine geri dönerim herhalde
tamam ayrıldı yerin kaydirigubbakcemile5
kızz gel cınsıyet degısek erkek olak o ne alaa memlekett:)
hacen sozverebirim ganatisi yok yapabılırımde yapmıyabılırımde serde OF luluk varda bak sınırlenırsem dedemın dedesının babaannesının dayısından kalma sılahımla ucurum burayı havaya daaa ogret uşazemuszemusum nasıl olıyyy:)
oy onu düşünmedim sen bişeyler yap işte oflunu naklı 12den sonra normal ınsan sevıyesıne duser gece 12de gel fıkır veremm:):)
:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
wwwaaooowww demek serde OF luk var:jeyyar:
benimkinden kadın da olmaz :roflol: :roflol:
çok çirkin olur kesin zemuszemus
geyigin başlıgı süpper olmuş kutlarım sardunya hanım..vereliniortak
kolundan tutup getirseydin buraya soralım bakalım robotu ne haldekaydirigubbakcemile3
Kızlar topikde temızlık var
Mumkun oldugunca esyalarınızı dagınık bırakmayın
Sızın elınız sıcak sudan soguk suya gırmesın dıye
Verdık parasını tuttuk 3 apla
çifte offf annede babada sülaleden offf deli kadirimm ben:):)
bu eve bı koruma lazım bne korumanız olammm fıstıklar:)
hhee benim eşime bne ara ara bayan şeklı yapıyorum toka falan takıyorum gozum alıstıı yanı olsada farketmez sende ara ara dene alısırsın o goruntuyee:))
:roflol::roflol::roflol:burdan arta kalan zamanda bizim eve yollayıver kedijik:roflol::roflol:Kızlar topikde temızlık var
Mumkun oldugunca esyalarınızı dagınık bırakmayın
Sızın elınız sıcak sudan soguk suya gırmesın dıye
Verdık parasını tuttuk 3 apla
kaydirigubbakcemile3:roflol:
oy onu düşünmedim sen bişeyler yap işte oflunu naklı 12den sonra normal ınsan sevıyesıne duser gece 12de gel fıkır veremm:):)
cnm bak gıderken sağda donerken solda evim direk bana kaç gel senın gıbı fıstıga hermzan yerımız vardırrr
nacızane fıkrım zakkumm sne topıgı acmadanda bız bagımlıydık buraya sımdı abone ustu olduk eşlerimiz sana diş biliyoo tek dısarı cıkma kemkum kemkumm:)CADIARZU:asigim:
sende evlisin sanada tavsiye ederimmm :))::):)): ya su hızmetcılerden bırı elsenın bırıde benım esımın tıpkısının aynısı:):) kedıjık nerden buldu bızım edileriiiidelikafadulden
geyigin başlıgı süpper olmuş kutlarım sardunya hanım..vereliniortak