- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.101
beş değil 15 puanlık ceza verdim ben:)))Çok üzgünüm çoookyanlız ban yetmez üstüne birde 5 puanlıkuyarı verde dikkatli olsun bundan sonraklava:
hehehehehe sen şu nazlıcanı bana yollasana arada zemuszemus
süresiz ban yedi haaaaa vereliniortak
:roflol::roflol::roflol::roflol:kestir gitsin kuyruğunudelikafadulden kalan güdüğede halka taktırırsın çok tarz olurbuyrunnnnnnnnn
Balkonlar yıkanacakev temizlenecek delikafadulden ve ben hala buradayım kalk git deyin bana artıkın klava:
beş değil 15 puanlık ceza verdim ben:)))Çok üzgünüm çoook
şimdilik öyle ama sonrayı bilemem zaman gösterecek:jeyyar: :jeyyar:
21 sayfayı sadece okudum koptummmmmmmmmmmm
cok zekıce dusunulmus tbrkler yuzum asık oldugnda buraya uguruyumda nesem yerıne gelsın oresımlerde neydıı :):):)
aynen ne olacak bizim halimiz süresiz banlansakda evleri temizlesekmafoldumben
kestir gitsin kuyruğunudelikafadulden kalan güdüğede halka taktırırsın çok tarz olurbuyrunnnnnnnnn
bunu dilediğim zamanlar öyle çoook oldu ki kaydirigubbakcemile3 jeyar okumas dimi:sm_confused:
:1shok: sen sen seni nasıl görmedim OMGmafoldumben
datlum kendimi affettirmek için odamı sana vericembuyrunnnnnnnnn
bugün akşama kadar odam senindir:teselli:...
çıkarken ortalığı toplamayı unutma :mymeka:burası koca evi deüül sığınma eviii alırım ayağın altına sonraaa:mymeka:
kızlar bu topık tam benlıkk evımın halı resımlerdekınden daha beterr alahtab es gece calısıyo gunduz uyuyo parmada yokk bana artık bodrumdan bır oda verırsınız onad arazııym bavulumla geldımm sıgınma evıne:)
aynen ne olacak bizim halimiz süresiz banlansakda evleri temizlesekmafoldumben
kazen rica üzerine bann yapıyomu acaba bi bilginiz varmıı???
rica etsem beni banlarmıki yoqsa kalkıp bi halt edeceğim yok benimmmm
balkonlar camlar beni bekliyo allahtan çamaşırı bari serdimmm
yaaaaaaaaaaaa biraz yavaş gidin yaaaaaaaa..................
bana yardım edin................beyazlarım griii oldu .çünkü siyah çorap .......girmiş içine ....ben ayvayı yidim yidim.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: