KK Kadn Snma Evi .

tabiki datlumbuyrunnnnnnnnn evinden işinden kovulma riski taşıyan her kk lı ya kapumuz açıkopuyorumnanaktan

ay bende öyle şimdi bir taraftan çamaşırlar yıkanıyor buraya mesaj yazarken bile pc masasını temizliyorumkaydirigubbakcemile5

çok becerikli olduk kk sayesinde:enbuyukkk:

gel bacım gelll
evinden,işinden,kocandan,anandan,babandan kk yüzünden ban yediysennn
sende gel ama sardunya önce giriş ücreti alıyo ona göreee

:1shok: o nerden çıktı kıs:mymeka: mutfak harçlıkını bağış yapmadın mı:mymeka: kral dairesi isterem diye tutturmasaydın o zamankaydirigubbakcemile

:sm_cool::sm_cool:gunaydınalr kıslar benım daha kotu ogle yemgıne mısafırım gelcek ben pc başında banane ne bulursa onu yesın ybancı degılnasıl olsa ben mutfakta olursam buraya kım gırcek demı......)))))))))))))))))))9

tabiki datlumbuyrunnnnnnnnn evinden işinden kovulma riski taşıyan her kk lı ya kapumuz açıkopuyorumnanaktan

sarduş süper birisn be............hihoyyyt
nerden buldu bu topikki.......yine tutmuş tadı tuzu valla..............:lepi::lepi:

ben bugün bir işler yaptım.......nasıl halledilirde bilmiyomda..............kafamçokkarıştı.
beyazların içine siyah bir çorap karışmış..............
beyazlar oldu gri..............allahım yardım..................:Saruboceq:senağlama

sarduş senin başka işin yok mu leee. iki güne bi topic açıyon. hem ikisine yetişiyon hem topicler tavan yapıyor.. tebrik ettim yafrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…