- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.081
iyi yapmış valla istediğin kadar gir çık.benimki de kotayı sınırsız yapmak zorunda kaldı :roflol: :roflol:
zakkum ne güzel bi konu açmışsın.bende eşimle limoniyim azcıkkıymetimi anlasın dimi biraz:dilcikar:[/QUOT
ne oldu kuşummmm ban mı yedin koçişten zemuszemus
gel kuşum sende burada evli bekar farketmiyor
kocadan sevgiliden patrondan ceza alan soluğu burada alıyor
burada herşey beleş herkesin odası var bol dedikodu varklava: klava::mymeka:heeee heeeee ban yedim.bende onu banladım:))
en beleşinden hem de:1hug: sığınacak bi evimiz olduopuyorumnanaktan...eee aç karnımızı da jeyar doyurur artıkkaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sarduş senin başka işin yok mu leee. iki güne bi topic açıyon. hem ikisine yetişiyon hem topicler tavan yapıyor.. tebrik ettim yafrii
benim de 1 kedim bile yokmafoldumben bu yüsden sehpam beyasladıkaydirigubbakcemile3
2de muhabbet kuşumuz var onlara ne yaptırsam acaba kaydirigubbakcemile3
benim de 1 kedim bile yokmafoldumben bu yüsden sehpam beyasladıkaydirigubbakcemile3
aynı dertten muzdaripiz canumm..benim kızda cumartesi sınava gircek.1senedir peşinde koşmaktan helak oldum..laelaelaelaelaeaynen bu şekil olmama az kaldı..ay canım ya sbs benımde omrumu yedı benım oglum gırcek cumartesı bıktık artıkkkk senın nıye omrunu yedıÇok üzgünüm çoook
sarduş süper birisn be............hihoyyyt
nerden buldu bu topikki.......yine tutmuş tadı tuzu valla..............:lepi::lepi:
ben bugün bir işler yaptım.......nasıl halledilirde bilmiyomda..............kafamçokkarıştı.
beyazların içine siyah bir çorap karışmış..............
beyazlar oldu gri..............allahım yardım..................:Saruboceq:senağlama
bende sığanabilirmiyimmm.......bu ara ya evdekiler beni banlıcak yada ben onları...kaydirigubbakcemile3
bende kocamı banladım yatıyor garibim.konuşmuyorumda haketti hak arada haklarını vermek lazım.
ay barçman aplam senden bunu beklemezdim..kuyruğumu kıstırıp saklanyım bariii.kuyruğun uzunsa koru tabikikaydirigubbakcemile3 hiç affetmem uzun kuyrukluları
kedinin kuyruğuna toz bezini bağladım oda oranın tozunu alıyor:roflol:
bende kocamı banladım yatıyor garibim.konuşmuyorumda haketti hak arada haklarını vermek lazım.
ay barçman aplam senden bunu beklemezdim..kuyruğumu kıstırıp saklanyım bariii.
delikafadulden
hehehehehe sen şu nazlıcanı bana yollasana arada zemuszemus
süresiz ban yedi haaaaa vereliniortak
kestir gitsin kuyruğunudelikafadulden kalan güdüğede halka taktırırsın çok tarz olurbuyrunnnnnnnnn
barçman ablam kuyruğu kesilen kedi normal mi miyavlar yoqsaaa
ayol miyav ayol miyav
diyemi miyavlar şinci kafama takıldıııı