KK Kadn Snma Evi .

yanlız ban yetmez üstüne birde 5 puanlıkuyarı verde dikkatli olsun bundan sonra:eek:klava:
beş değil 15 puanlık ceza verdim ben:)))Çok üzgünüm çoook

hehehehehe sen şu nazlıcanı bana yollasana arada zemuszemus

süresiz ban yedi haaaaa vereliniortak

şimdilik öyle ama sonrayı bilemem zaman gösterecek:jeyyar: :jeyyar:

anaaaaa görmemişim bak bu topiği daha dün açılmış ama olsun sayfalar coşmuş. muhabbetler bol olsun hanımlar

bende geldım
maçlara gtcem dıe bırgun evden kovulcam
kk dan hıc cıkmıyorum dıe bıgun işten kovulcam
:nazar: benı kanatlarınızın altına alın

21 sayfayı sadece okudum koptummmmmmmmmmmm
cok zekıce dusunulmus tbrkler yuzum asık oldugnda buraya uguruyumda nesem yerıne gelsın oresımlerde neydıı :):):)

:1shok: sen sen seni nasıl görmedim OMGmafoldumben

datlum kendimi affettirmek için odamı sana vericembuyrunnnnnnnnn

bugün akşama kadar odam senindir:teselli:...

çıkarken ortalığı toplamayı unutma :mymeka:burası koca evi deüül sığınma eviii alırım ayağın altına sonraaa:mymeka:

off offff benımde evde her yer dandını oğlan uyusun bi evi toplayayım diyordum amma uyancak nerdeyse ben hala burdayım ne olcek bu işin sonu

kazen rica üzerine bann yapıyomu acaba bi bilginiz varmıı???
rica etsem beni banlarmıki yoqsa kalkıp bi halt edeceğim yok benimmmm
balkonlar camlar beni bekliyo allahtan çamaşırı bari serdimmm

kızlar bu topık tam benlıkk evımın halı resımlerdekınden daha beterr alahtab es gece calısıyo gunduz uyuyo parmada yokk bana artık bodrumdan bır oda verırsınız onad arazııym bavulumla geldımm sıgınma evıne:)

yaaaaaaaaaaaa biraz yavaş gidin yaaaaaaaa..................

bana yardım edin................beyazlarım griii oldu .çünkü siyah çorap .......girmiş içine ....ben ayvayı yidim yidim.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:1shok: sen sen seni nasıl görmedim OMGmafoldumben

datlum kendimi affettirmek için odamı sana vericembuyrunnnnnnnnn

bugün akşama kadar odam senindir:teselli:...

çıkarken ortalığı toplamayı unutma :mymeka:burası koca evi deüül sığınma eviii alırım ayağın altına sonraaa:mymeka:

ay cnm bneımm bne zatı tembelık yapmak ıcn yanınız a kactımm aaa sen bayagı komutan olmususn neyse tıpp esımın yaptıramadıgını sne yaptırcan bana ama vc aynen oyle bırakırım ona goıree:))

kızlar bu topık tam benlıkk evımın halı resımlerdekınden daha beterr alahtab es gece calısıyo gunduz uyuyo parmada yokk bana artık bodrumdan bır oda verırsınız onad arazııym bavulumla geldımm sıgınma evıne:)

:1shok: mafoldumben ay kıyamam vereliniortak aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi şimdi bunu kutlayalım hobaaaa bütün eller havayaaaa:teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

aynen ne olacak bizim halimiz süresiz banlansakda evleri temizlesekmafoldumben

mor çatıya gidecem bu gidişle herşey kaliiiii mafoldumben

kazen rica üzerine bann yapıyomu acaba bi bilginiz varmıı???
rica etsem beni banlarmıki yoqsa kalkıp bi halt edeceğim yok benimmmm
balkonlar camlar beni bekliyo allahtan çamaşırı bari serdimmm

Memnuniyetle yapar herhalde
Benimde kaldı işler allahtan yemek sorunum yok bugün buyrunnnnnnnnn

yaaaaaaaaaaaa biraz yavaş gidin yaaaaaaaa..................

bana yardım edin................beyazlarım griii oldu .çünkü siyah çorap .......girmiş içine ....ben ayvayı yidim yidim.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yawruzzzz ayır onları tekrardan yıka kosla dök çamaşır makinesine çıkar o zaman kaydirigubbakcemile

X