KK Kadn Snma Evi .

tamam canim o zaman sana iyigeceler bende cikicam biraz sonra görüsmek üzere iyiuykular:a015:

anliyorum seni canim ya,bende esime diyorum,gidelim buralardan diye ama ne mümkün,asla kabul etmiyoo,cok istedigim sey ailemle ve esimle ayni yerde yasamak,berencim sen yurt icindensin demi,kac yildir ayrisin ailenden

oyle canım yurt ıcındeyım daha yenı 9 ay oldu babaevınden ayrılalı...

hosbulduk canim ses cikarmadan yat yataga iyi geceleropuyorumnanaktan

oyle canım yurt ıcındeyım daha yenı 9 ay oldu babaevınden ayrılalı...
bak sen bu konuda sanslisin canim.istedigin zaman gider görürsün aileni,suanda da yeni oldugun icin zor geliyor,yillar gecince birazdaha alisirsin,Allah bir sekilde sabrini veriyor

hosbulduk canim aslinda ben önceden calisiyodum erken yatip erken kalkanlardandim
simdi calismiyorum kk bagmlisi oldum bu ddurumdan ev halki hic memnun deyil
aynen bende öyle canim.bende calisiyordum,degil bilgisayar karsinda oturmak,tv seyredemiyordum,bende aynen burada bagimli oldum yanii

canim buarada inciyle görüstün mü hic,senin icin yengem dedi,o yüzden soruyorum,2 gündür yok..

aynen bende öyle canim.bende calisiyordum,degil bilgisayar karsinda oturmak,tv seyredemiyordum,bende aynen burada bagimli oldum yanii

neyse canim sabah olmus kimse uyanmadan gidip yatayim artik sohbetimize kaldigimiz yerden devam ederizyerimseniben
kendine iyi bak iyi geceleropuyorumnanaktan

kıslar siz bunu gördünüz mü :sm_cool:

zemuszemuszemuszemus zemuszemus

beni fena halde sevenlerime bu şarkıyı armağan ediyorum :teytey:

hanimini hüppen denzigi banna rap rap sositososito

kefeşle tayyüş illede kıtmir rap rapnaniknanik

ben sana hayran opuyorumnanaktan
sen cama tırmanlaelaelaelaelae

yok içmeye bir şişe bile ayran:mymeka:
nene gerek senin taht-ı revan:tomato:

ben sana hayranopuyorumnanaktan

sen cama tırmannaniknanik

şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak CADIARZU
-oh georgeopuyorumnanaktan
şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak :1rolleyes:
-oh georgeopuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
simdi gördüm canim,bravo sana,ne diyeyim sen bunu ve daha fazlasini hakediyosun,süpersin............:lepi:canim nolcak bizim halimiz:1shok: uyku nedir unuttuk :uhm:yani..........

uleyn sarduş bir sığınma evimiz eksiktikaydirigubbakcemile3

geldim size sığınıyorum koruyun benimafoldumbenmafoldumben

heheyt işte bende geldim burdayım.sardunyam zakkumum,sen bunları duymaya alıştın ama bide benden duy tatlışım.harikasın,süpersin ,bir nomarasun.kız valla bayılıyorum sana ya. bana da yer açın kızlarrrr.kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanSardunya_Zakkum'a
hihoyyytSevdim seni bir kere
Başkasını sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişemem
Desinler değişemem
Daha KK nın başındasın
Değişirsin diyorlar
Oysa sana çıkıyor
Bildiğim bütün konular
Sevgi anlaşmak değildir
Nedensiz de sevilir
Bazen küçük bir an için
Ömür bile veriliralkisalkisalkis​
opuyorumnanaktansevgilerimle...opuyorumnanaktan

hayırlı olsun topiğin sarduş haftasonu yoğundu giremedim ama sığınma evin dolmamıştır inş. çünkü bu gidişle benimde ihtiyacım olcak hep buralardayım gonca dicek bi gün de get hadi k.k

bi daaaopuyorumnanaktan bi daaaa opuyorumnanaktan bi daaaaopuyorumnanaktan süleeeee opuyorumnanaktan

sarduşum ben geldim...

koru beni
kolla beni sar beni
sarmala beniiiii
kaydirigubbakcemile3

Teyy teyy artık bizimde bi sığınma evimiz var:teytey:

Topiğin hayırlı olsun meleğim....
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…