KK Kadn Snma Evi .

evet ve sona kalan dona kalacak :roflol:

evet bacimm ya sorma,bugün öyle oldu,bende bir bakayim dedim sizi burda görünce pek bir sevindirik oldum,kaydirigubbakcemile3öylemi,iyi bak ben geldim,nöbeti alirim,ama yanliz olmaz

tamam ıste bugun sen ben sardus ablam tutarız.yarına Allah kerım... delikafadulden

evet bacimm ya sorma,bugün öyle oldu,bende bir bakayim dedim sizi burda görünce pek bir sevindirik oldum,kaydirigubbakcemile3öylemi,iyi bak ben geldim,nöbeti alirim,ama yanliz olmaz

kıslar ben tescil belgesi ile uğraşırken hayır yapmayı unuttummafoldumben

siz bekleyin evimizi:1hug:....ben bi koşu gidip melek olup geleyimopuyorumnanaktan

kıslar ben tescil belgesi ile uğraşırken hayır yapmayı unuttummafoldumben

siz bekleyin evimizi:1hug:....ben bi koşu gidip melek olup geleyimopuyorumnanaktan

tamam ablacım bende wcyı zıyaret edeyım zıraa az daha oturursam fena olcak kanarya ayrılma canım evın etrafından..

yok ya bugun hıc gormedım.hafta sonu ya gırememıstır belkı... bu arada sen ıyı mısın dunden berı durgun gıbı hıssettım senı. :teselli:
iyiyim canim,herhalde inci yarin gelir,özletti kendini.üstümde bir yorgunluk var,ailemide cok özledim,hersey karmakarisik iste,yorgunluk özlem,beni bazen durgunlastiriyor,sen nasilsin buarada görüsmeyeli

iyiyim canim,herhalde inci yarin gelir,özletti kendini.üstümde bir yorgunluk var,ailemide cok özledim,hersey karmakarisik iste,yorgunluk özlem,beni bazen durgunlastiriyor,sen nasilsin buarada görüsmeyeli

hımm sevındım ozamn.napıyım ya aynı devam ıste.gece yalnız gunduz yalnız oturuyorum tek basıma.kkda olmasa nolurmus halım bılmıyorum.. :enbuyukkk:

bende aılemden ayrıyım ve cok ozledım aynen senın gıbı.baakalım ınsallah hazıranın 20sı gıbı fılan gıdecegım yanlarına...

bende aılemden ayrıyım ve cok ozledım aynen senın gıbı.baakalım ınsallah hazıranın 20sı gıbı fılan gıdecegım yanlarına...
benimde kimsem yok canim burda tek destegim esim,bende yanlizim yani,cok zor oluyor demi,aileden uzak olmak,saglik olsun diyorum artik.Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin,napalim,bir sekilde gurbetlige katlaniyoruz.........

benimde kimsem yok canim burda tek destegim esim,bende yanlizim yani,cok zor oluyor demi,aileden uzak olmak,saglik olsun diyorum artik.Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin,napalim,bir sekilde gurbetlige katlaniyoruz.........

oyleee canım ya aynenn valla.bazen esımle kavga ederken kızar soylenırım ona senın aklına uydum geldım burlara aılemı ozluyorum dıye.. senağlama ama ıste ne yapacaksın ne ordan ne burdan vazgecebıldım.es de aılede aynı yerde olsa keske.ınsan guc alıyor ama ıste.. senağlama

sayin baskanim bende geldim zaten birazdaha pc de durursam kocisim uyanacak birde bakacakki ben yatakta yokummafoldumbenmafoldumben
ozaman artik buraya siginirim hemiCADIARZU

sayin baskanim bende geldim zaten birazdaha pc de durursam kocisim uyanacak birde bakacakki ben yatakta yokummafoldumbenmafoldumben
ozaman artik buraya siginirim hemiCADIARZU

hos geldın canım bende kacıyorum guzeller.
kanaryam sarı kusım ben gıdık gıder.hayırlı sabahlar.uykum geldı benım kı kalkcak zaten bırazzdan gozune gozukmeden gıdem yatem.. opuyorum canlar.. :1hug: Şeniz

anliyorum seni canim ya,bende esime diyorum,gidelim buralardan diye ama ne mümkün,asla kabul etmiyoo,cok istedigim sey ailemle ve esimle ayni yerde yasamak,berencim sen yurt icindensin demi,kac yildir ayrisin ailenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…