- 1 Mayıs 2008
- 4.124
- 1.378
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.001
vereliniortak ben şimdi senin güvenlikollarında olduğuma göre artık gidip evimi toplayabilirimkaydirigubbakcemile3
günaydın sığınma evi sakinleri
günaydınn minik pasaklımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniza.s.
kk kartını da al +18 de elimden tut beni orda yalnıs bırakma mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:
he vallah doğru diyon gardaşım öyle bağımlılık yaptıkı
oooooooo ütüler diz boyunu aştı gidiyor
komşular beni tanıyamaz oldular yüzümü görmeye görmeye :roflol:
çocuklar aclıktan kuruyacaklar koca elden gidecek offfffff offfffffffff
ne ettin sen bize kk :roflol:
ceyar kartlarımızı göndersin de gidelim sarduşuuum alkisalkisalkis
günaydınnnŞenizŞeniz
bak bugün uslu durmassan büberimden kaçışın yok:jeyyar: mikser olmaya kalkma:mymeka: hiç acımam artıkın-tatlicadiarzu- acımın taduna bakınca sonra ağlama:teselli:
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın sığınak arkadaşlarımmzemuszemus
:mymeka: uyanın be haydi kahvaltıyaaaa
:roflol::roflol::roflol:kazen bize yakında gerçekten sığınma evi açıcak :roflol::roflol:
buraya girmekten gerçek hayattan soyutlandık:roflol::roflol:komşulardan kahve yerine rep ister hale geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
+18 e "GEYİKHANE" nin şubesi açmak istiyoruz :enbuyukkk:
Günaydın sığınak arkadaşlarımmzemuszemus
:mymeka: uyanın be haydi kahvaltıyaaaa
:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:
istiyoooruusss :lepi: hihoyyyt :enbuyukkk:
günaydın canım ben gelirim kahvaltıya hazırladıysan
:roflol: :roflol: karşı komşumla günaydınlaştık geçen sabah ben buradaki gibi hihoyyyt yaptım kadın şaşkınlıktan küçük dilini yuttu :1shok: :1shok: ha büle kafamçokkarıştı :roflol:
ben komşu nedür unuttum ya zemuszemus zemuszemus zemuszemus o neydi nasıl bişi di zemuszemus
istiyoooruusss :lepi: hihoyyyt :enbuyukkk:
günaydın tüm mağdur hanımlarrrr
sığınma evinin kahvaltı saatini tam bilmiyorum umarım kahvaltıya gecikmemişimdirrrr