- 25 Mayıs 2009
- 2.726
- 4
-
- Konu Sahibi Halikarnas
inş gusel bi buluma olur bende size anlatırım ayrıcana..resimlerede bakarsınız muckss..herşey gönlunuzce olsunn..
kesınlıkle aynen katılıyorum bende..yenıyım ama gercekten oyle bı ortam kı burası tıpkı bı aıle gıbı.kkyı da sızlerıde sefıyommmmm :asigim: :enbuyukkk:
ben bişeylerle ilgilenirken kedijik gitmişmafoldumben
tamam kıslar herkese iyi uykular opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende yardım meleklerine gidip biras sevap kazanmaya çalışayım:Saruboceq: :1rolleyes:
kadın sığınma evimiz 7/24 açıktır buyrunnnnnnnnn
Şeniz Şeniz
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
o zaman nabıyorus hep beraber :sm_cool: salla gitsin dertleriniiii:teytey: :teytey: :teytey:
hadeeee eller havayaaaazemuszemus zemuszemus zemuszemus hooop yandan yandansositososito sositososito sositososito hobaaaaa:teytey: :teytey: :teytey:
inş gusel bi buluma olur bende size anlatırım ayrıcana..resimlerede bakarsınız muckss..herşey gönlunuzce olsunn..
Ay pardon canım yaa ders çalışıyordum :1hug:
kıslar siz bunu gördünüz mü :sm_cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
annah nerden cıktı ablacım bu yaa.durr bı tekrar bı bakıp ınceleyeyım bakım... CADIARZU
tatlım ben böyle şeyleri sevmem ama son 15 gündür öyle üzerime gelip bunalttılar ki beni puanlarım yüzünden :1no2:
susmak zorunda olduğum için haksızca üzerime gelinmesinden sebep evde saatlerce ağlamıştımsenağlama senağlama
ve bu gövde gösterini hakettiğimi sanıyorumbenneyaptımki hakettim di mi:çok üzgünüm:
beni bu yola itenlerin suçu bu:çok üzgünüm:
geldim canimm,kiz daha yatmadinizmi,hakikatten siginmisiniz siz burayakaydirigubbakcemile3neden az sonra zemuszemus
geldim canimm,kiz daha yatmadinizmi,hakikatten siginmisiniz siz burayakaydirigubbakcemile3
kknın tum puanları helal olsun sana...
evet bacimm ya sorma,bugün öyle oldu,bende bir bakayim dedim sizi burda görünce pek bir sevindirik oldum,kaydirigubbakcemile3öylemi,iyi bak ben geldim,nöbeti alirim,ama yanliz olmazmasallahh bacımm ne gelırmıssın sende.. :roflol: :roflol: mıllet gıttı bıle.yok bız ayaktayız.sabahcılar gelsın onlara devredıp gıtcez. :roflol: :roflol: malum sıgınma evı burası bı suru gadun var bırılerının guvenlıgı saglaması lazım.her gun 2-3 kısı tutcak nobet..
o halde beni çok fena halde sevenlerime:jeyyar::jeyyar:bir şarkı armağan ediyorum
hanimini hüppen denzigi banna rap rap -tatlicadiarzu-
kefeşle tayyüş illede kıtmir rap rapnaniknanik
alavere dalavere kim ala da kim vere rap rap buyrunnnnnnnnn
köşeleri möşeleri dön baba dönelim rap rapsengözlerimebaksanab
raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rapzemuszemus
n'aber nitekim gene geldi şapka rap rap:içelim:
ben sana hayran opuyorumnanaktan
sen cama tırmanlaelaelaelaelae
yok içmeye bir şişe bile ayranmafoldumben
nene gerek senin taht-ı revan:mymeka:
maaşla gırtlak gırtlak gırtlağa rap rap:bbo:
bir de kitap okuyor bakın şu çatlağa rap rap