- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi Halikarnas
kaydirigubbakcemile3 sarımsak guzeli var,kiraz,portakal var.... yerimseniben zemuszemus
bende karpuz güzeli olurum artıkın -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi geceler.Allah rahatlık versin opuyorumnanaktanvalla bılemıycımm artıkk ne gadderr...neyse guzeller ben kacar kac gundur uykusuzum sıze ıyı muhabbetler yarın gorusuruk garık.ıyı geceler.. mirmirmirmir
valla bılemıycımm artıkk ne gadderr...neyse guzeller ben kacar kac gundur uykusuzum sıze ıyı muhabbetler yarın gorusuruk garık.ıyı geceler.. mirmirmirmir
Al bendende o kadar yani geçen cezveye süt koydum bilgisayarın başına geçmişim unutmuşum o cezveden sen süt taş kapkara ol yanık kokuları geliyo ama ben diyorum kim bu ya ne pis kokuyo hemen mutfağa gittim manzara korkunçtu.Allahtan erken gittim yoksa halim kül olurdu
Yurtdışındamısın yoksa neden almıyosun cnm :1hug:
ii akşamlar bende gelebilrmymmmmmmmmmmmm?????????????????????????????zaten yalnızımmmmmsenağlamasenağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gecmıs olsun öncelıkle yasakkelime
sende bisdensin artık sıgınma evine hoşgeldın buyrunnnnnnnnn
süt daha kotu yaww bi dusundumde simdi kaydirigubbakcemile
Canım verdiğim linkten kazenin ilk mesajında açıklaması var başvurunu ordan yapabilirsin yerimsenibennerden alcazkine fisfisfis
Hoşgeldin canım ablam görüşemedik son zaman nasılsın Şenizii akşamlar bende gelebilrmymmmmmmmmmmmm?????????????????????????????zaten yalnızımmmmmsenağlamasenağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Böle bişey mı :uhm:
:uhm:
ii akşamlar bende gelebilrmymmmmmmmmmmmm?????????????????????????????zaten yalnızımmmmmsenağlamasenağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hojbulduk canem o pis kokuyu kociş duymasın diye akşama kadar pencereler açıktı tüm odalarda
Hoşgeldin canım ablam görüşemedik son zaman nasılsın Şeniz
Hojgeldiin canem Şeniz
kedijikimm resmın gozukmesı bende :uhm: :uhm:
kafama yemıs karpuz guzelı yazcaktım unutmusum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
edit yapsam kabulmu acep ;-)