KK Kadn Snma Evi .

gecmıs olsun öncelıkle yasakkelime
sende bisdensin artık sıgınma evine hoşgeldın buyrunnnnnnnnn
süt daha kotu yaww bi dusundumde simdi kaydirigubbakcemile

ii akşamlar bende gelebilrmymmmmmmmmmmmm?????????????????????????????zaten yalnızımmmmmsenağlamasenağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kafam iicce karuştı neyi okudum neyi okumadım bilmıorum yaa gidemde brownimi yapem en iisi bu gece uzun olcek sankimm.. gelince kaldığım yerden yani burdan okurumm :))

ii akşamlar bende gelebilrmymmmmmmmmmmmm?????????????????????????????zaten yalnızımmmmmsenağlamasenağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yanlız olman demek ıhmal edıldıgın demek sanırım
bu duruma gore sıgınma evının kapıları ve hatta pencerelerı sonuna kadar acık buyur gel ıcerıııı
vereliniortak

gecmıs olsun öncelıkle yasakkelime
sende bisdensin artık sıgınma evine hoşgeldın buyrunnnnnnnnn
süt daha kotu yaww bi dusundumde simdi kaydirigubbakcemile

hojbulduk canem o pis kokuyu kociş duymasın diye akşama kadar pencereler açıktı tüm odalarda

Hoşgeldin canım ablam görüşemedik son zaman nasılsın Şeniz

hoş buldum canım haklısın kız ev toplama telaşı tayin çıktı urfaya gidecez bide bu arda eşim yok memlekete gitit ee işler bana bakıyo artık yaz boyu özlerim ben sizi kız yerleşene kadr böleeeeeeeeeee zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kedijikimm resmın gozukmesı bende :uhm: :uhm:
kafama yemıs karpuz guzelı yazcaktım unutmusum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
edit yapsam kabulmu acep ;-)

Faarkyapmaz edıtleye bılırsın tabee
ama benım senı boyle hayal etmeme de engel olmaz
gelde sıkıysa hayal gucumu edıtle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…