- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
-
- Konu Sahibi Halikarnas
yakalandım eyvahhhmafoldumben
ama çok güzeldiii
ben lunaparkaa gittim kıslarrhihoyyyt
ama o smileyle katılamazsın buraya bunu kullan mafoldumben
kısslarr burda otururkene dedimki kendime nescafe yapayım..
suyu ocaga koydum bi guzel..:1rolleyes: sonra unut sen suyu ocakta :mymeka:klava:
içindekı su kaynamaktan bitmiş, çaydanlığın rengi kırmızı olmus ve agır bi yanık kokusuyla fırladım yerımden
ascık sogusun annem gormeden atacam caydanlıgı çöpe,yarında yenısını alırım gari.. sırnaşık şey sırnaşık şey
kısslarr burda otururkene dedimki kendime nescafe yapayım..
suyu ocaga koydum bi guzel..:1rolleyes: sonra unut sen suyu ocakta :mymeka:klava:
içindekı su kaynamaktan bitmiş, çaydanlığın rengi kırmızı olmus ve agır bi yanık kokusuyla fırladım yerımden
ascık sogusun annem gormeden atacam caydanlıgı çöpe,yarında yenısını alırım gari.. sırnaşık şey sırnaşık şey
bide yarın lunaparka gitçezz buluşma var kk dan arkadaşlarla ..
hatta ben browni yapçam ama burayı bırkamıom yaa
annen çaydanlık yüzünden evden atarsa korkma tatlım sığınma yerin hazır nasıl olsa:teselli: burada geçmiş olsun gelen mala gelsin kaydirigubbakcemile3
Al işde sıgınma evı krıterlerını yerıne getırdın artık sana tam kral daıresı gerekkısslarr burda otururkene dedimki kendime nescafe yapayım..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız napsın oynak fadikleri gördü zemuszemuszemuszemus
ama bu smielyi sevdimmafoldumben
ay ne guzellllllllll gidin tabii
ben asansöree bilem bindim:sm_cool:
Benı oynayamaz mı sandınızzzz
vereliniortakevett birmiş valla kalptaşım ol benim kaydirigubbakcemile3kalbimiz birmiş aynı şeyi dedim arkadaşa vereliniortak
Tum smililer senın guzummm
varsa ıstedıgın alalım daha sana
elmaslı yakut ıslemelı nası ıstersın
opuyorumnanaktan
asansör yok burda naı oliiyy o :uhm:
Benı oynayamaz mı sandınızzzz
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
uykum geldi kıslar....... ben suitime gidiyorum... önce süt banyosu yapıp sonra robotuma masaj yaptırıp uyuyacağım.... :jeyyar:
sağol canım kaydirigubbakcemile3 bohcamı toplamaya başladım sımdıden delikafaduldenannen çaydanlık yüzünden evden atarsa korkma tatlım sığınma yerin hazır nasıl olsa:teselli: burada geçmiş olsun gelen mala gelsin kaydirigubbakcemile3
:)) oyle olucak bu gidişle... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
anen kızarsa buraya sığn hemen :lepi:
sımdı bohcam hazır gece camdan atlayıp kk sıgınma evindeyımAl işde sıgınma evı krıterlerını yerıne getırdın artık sana tam kral daıresı gerek
lakın sabah anne cay demleyecegınde caydanlıgı bulamayınca olacaklardan once bavulunu kap gelkaydirigubbakcemile