KK Kadn Snma Evi .

Yanlız sut ne sutu ossun solemedın sen
neyse elımızde olanlarla yap artık sut banyonu
bı an gozumde canlandırdım

iyi olmuş bu kizvereliniortak
herif sepetlerse gidecek yerim var artikin
yemişim herifizemuszemus

valla bende bu gıdısle benımkını sepetlıyecegım. benım gıbı yapcak olanların adamlarına lazım yenı bı erkek sıgınma evı... benımkı de gıdınce konaklama yerımız hazır kızlar benım ev.. zemuszemus

KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladı
tam benlik

sarduşun kocası geldi heralde........ :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: ayyy evet yaa birden site hafiflediii niye diyorum bendeee:roflol::roflol::roflol: kadın sığınma yeri diyee örgütlüyo burda milleti kendi kocişine maşallhh :jeyyar::jeyyar:

Ay anneciğim beni şımartıyosunnn zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Benım kızımsan sımaracan tabeeee
ole kedijiğin kızı garıp garıp buyuyo dedırtmemmmmmm

çok güzel bunlar yaa........ zemuszemus :dance: :teytey:
solda ki ben
sabah karpuzu kafaya yeme de

O kadar dedım ona tek sprey olmaz yanında bı de ılac verde sabaha kadar uyusun dıye

Ewett ewett kedijiğin şımarık kızına bak desinlerrr ama kedijiğin garip kızı demsinler tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annelerin annesiŞeniz ben gideyim önce dişerimi fırcalayım sonra yatayım sabah kalkamam sonrakaydirigubbakcemile3

gercı sardus ablamın ıhtıyacı yok bu baskanlıklardan aldıgı paracıklarını bırlestırse o banlar enısteyı evden... :roflol: :roflol: :roflol:

vereliniortakevett birmiş valla kalptaşım ol benim kaydirigubbakcemile3

kalptaşımm :asigim:​

böylee upuzun bi sistemm oturuyosun üstten kemer takıyolar patt diyee tepeye fırlıyosunn ankara ayaklarının altında oliyy sonra pat diyee indiriverıyo tepede 3-4 dk tuttuktan sonraaakafamçokkarıştı

ayy harika bişimiş gözumde canlandırdımda birass :lepi:​

sanırım kocasına sığındı yada kocasınla sığındılar bilmeıorumm kaydirigubbakcemile3​

:roflol::roflol::roflol: ayyy evet yaa birden site hafiflediii niye diyorum bendeee:roflol::roflol::roflol: kadın sığınma yeri diyee örgütlüyo burda milleti kendi kocişine maşallhh :jeyyar::jeyyar:

yerimseniben sırnaşık şey

benim resmimi nerden buldun sen kedijik? :1shok:
Istıhbaratımız kuvvetlı tatlım
uylerı once arastırıyoruz yoksa sallamaya topıke adam alınmaz kı

Tamam kuzum ama sutunu ıcmeyı unutmaaaaa
iyi geceler fıstıgım sana opuyorumnanaktan
gercı sardus ablamın ıhtıyacı yok bu baskanlıklardan aldıgı paracıklarını bırlestırse o banlar enısteyı evden... :roflol: :roflol: :roflol:

Daha o gadder bırıkmedı berenım datlum :jeyyar:

Tamam anneciikkk:ecrin_bebek:

Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr öptüm teker tekeropuyorumnanaktan

Al bendende o kadar yani geçen cezveye süt koydum bilgisayarın başına geçmişim unutmuşum o cezveden sen süt taş kapkara ol yanık kokuları geliyo ama ben diyorum kim bu ya ne pis kokuyo hemen mutfağa gittim manzara korkunçtu.Allahtan erken gittim yoksa halim kül olurdu

valla bılemıycımm artıkk ne gadderr... neyse guzeller ben kacar kac gundur uykusuzum sıze ıyı muhabbetler yarın gorusuruk garık.ıyı geceler.. mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…