- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi Halikarnas
yettim hmşoGel hemşom bende burdayım :jeyyar: Şeniz
yok ki :1no2:selam Şeniz Şeniz
KK dan sebep evinden ya da işinden banlanma riski taşıdunuu ispat et aramıza katıl zemuszemus zemuszemus zemuszemus
iyi olmuş bu kizvereliniortak
herif sepetlerse gidecek yerim var artikin
yemişim herifizemuszemus
sarduşun kocası geldi heralde........ :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Ay anneciğim beni şımartıyosunnn zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
solda ki bençok güzel bunlar yaa........ zemuszemus :dance: :teytey:
sabah karpuzu kafaya yeme desağol canım kaydirigubbakcemile3 bohcamı toplamaya başladım sımdıden delikafadulden
:)) oyle olucak bu gidişle... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sımdı bohcam hazır gece camdan atlayıp kk sıgınma evindeyım
sabah cay isterse karpuz kesem caydan daha yararlı diceem :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden
15 yıldızlı kral dairemi isterem :))) ;-)
Yanlız sut ne sutu ossun solemedın sen
neyse elımızde olanlarla yap artık sut banyonu
bı an gozumde canlandırdım
bir kartımız bilem yok anlıyormusunnnnnn mafoldumbenKK kart sahipleri böle olacakmış artıkın ondan böleyim buyrunnnnnnnnn
Benım kızımsan sımaracan tabeeee
ole kedijiğin kızı garıp garıp buyuyo dedırtmemmmmmm
solda ki ben
sabah karpuzu kafaya yeme de
O kadar dedım ona tek sprey olmaz yanında bı de ılac verde sabaha kadar uyusun dıye
Yurtdışındamısın yoksa neden almıyosun cnm :1hug:bir kartımız bilem yok anlıyormusunnnnnn mafoldumben
vereliniortakevett birmiş valla kalptaşım ol benim kaydirigubbakcemile3
böylee upuzun bi sistemm oturuyosun üstten kemer takıyolar patt diyee tepeye fırlıyosunn ankara ayaklarının altında oliyy sonra pat diyee indiriverıyo tepede 3-4 dk tuttuktan sonraaakafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol: ayyy evet yaa birden site hafiflediii niye diyorum bendeee:roflol::roflol::roflol: kadın sığınma yeri diyee örgütlüyo burda milleti kendi kocişine maşallhh :jeyyar::jeyyar:
benim resmimi nerden buldun sen kedijik? :1shok:
Istıhbaratımız kuvvetlı tatlımbenim resmimi nerden buldun sen kedijik? :1shok:
Tamam kuzum ama sutunu ıcmeyı unutmaaaaaEwett ewett kedijiğin şımarık kızına bak desinlerrr ama kedijiğin garip kızı demsinler tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annelerin annesiŞeniz ben gideyim önce dişerimi fırcalayım sonra yatayım sabah kalkamam sonrakaydirigubbakcemile3
gercı sardus ablamın ıhtıyacı yok bu baskanlıklardan aldıgı paracıklarını bırlestırse o banlar enısteyı evden... :roflol: :roflol: :roflol:
Istıhbaratımız kuvvetlı tatlım
uylerı once arastırıyoruz yoksa sallamaya topıke adam alınmaz kı
Tamam kuzum ama sutunu ıcmeyı unutmaaaaa
iyi geceler fıstıgım sana opuyorumnanaktan
Daha o gadder bırıkmedı berenım datlum :jeyyar:
Benim kedijk annem bulur uçan kuş ondan sorulur ayrıca çok zengün
kısslarr burda otururkene dedimki kendime nescafe yapayım..
suyu ocaga koydum bi guzel..:1rolleyes: sonra unut sen suyu ocakta :mymeka:klava:
içindekı su kaynamaktan bitmiş, çaydanlığın rengi kırmızı olmus ve agır bi yanık kokusuyla fırladım yerımden
ascık sogusun annem gormeden atacam caydanlıgı çöpe,yarında yenısını alırım gari.. sırnaşık şey sırnaşık şey
sabah karpuzu kafaya yeme de
İyi geceler fıstık buyrunnnnnnnnnHerkese iyi gecelerrrrrrrrrrr öptüm teker tekeropuyorumnanaktan
Istıhbaratımız kuvvetlı tatlım
uylerı once arastırıyoruz yoksa sallamaya topıke adam alınmaz kı
Tamam kuzum ama sutunu ıcmeyı unutmaaaaa
iyi geceler fıstıgım sana opuyorumnanaktan
Daha o gadder bırıkmedı berenım datlum :jeyyar: