KK Kadn Snma Evi .

sarduş bende sığınabilirmiyim buraya.? ben hiç bi risk altında değilim ama olsun herkes burda bende sığınmak istiyorum:)

Ömur boyu mutlu mesut robotlarla bu evde yaslanırız bızde

ııh ben istemem robot mobott
erkek erkekdir birinden kaçıp robotta olsa bidaha bi erkek çekemem
ama haftada bir şişme erkek varsa elinizde onu alabilirimmm

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yavrucum onun için geyikhane ye başvuru yapacaksın:mymeka:burasu edepli namuslu bir kadın sığınma evi

Ne ayıp bız elımızden geldıgınce rahatınızı dusunuyorken sız bızde sısme tobe tobe gece gece benı soyletecek:mymeka:
Sanırım senın oda fıyatını yukseltmek ya da topıgını degıstırmek gerekecek
Geyıkde senı dürüm döner yapalım:jeyyar:
Al sana ıs teklıfıvereliniortak

yavrucum onun için geyikhane ye başvuru yapacaksın:mymeka:burasu edepli namuslu bir kadın sığınma evi

yanlış anladın beni sardunya kardeş
haftada bir şişme erkekten perde asmada,çöp indirtmede,musluk tamirinde vb......
konularında yardım istiycektimmm
edepsiz bi niyetim yokduuu
senağlamasenağlamasenağlama

benim hakikatende siyhinamaya ihtiyacim var sabah kavaltisindan beri site hic kapanmadi
ve ben sürekli buralarda hafta sonu yalnizim ve rahatsizim uzandim koltuga takildim kaldim buraya

az önce aynaya baktim da sol güzümün ici cok kanlanmis ya KK dan yada rahatsiz oldugum icin

anam tam benim yerim anam kowacak beni ewden bu gidişle nişanlım benimle ilgilenmiyon die söleniyoo böle bir yer tam benlikkkaydirigubbakcemile3

anam tam benim yerim anam kowacak beni ewden bu gidişle nişanlım benimle ilgilenmiyon die söleniyoo böle bir yer tam benlikkkaydirigubbakcemile3

Soylemesıne ben de soylerım soyle oldu boyle oldu dıye de şakkıdı
kanıt gerek kanıttttttt şakkıdı
bıde tek kanıt varsa sıradan oda para varsa suıtşakkıdı
secım sızın şakkıdı
mesela kac kere yemek yaktınızşakkıdı
yaktınız da bunu nası ev halkına yutturdunuz şakkıdı
sonra ocagı nası temızledınız anlatın da ıkna edın
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…