- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Boşuna mı sığındık la buraya bizde bu dalgınlık varken :mymeka: hayatta çıkamayız burdan -tatlicadiarzu-
Ömur boyu mutlu mesut robotlarla bu evde yaslanırız bızde
Ömur boyu mutlu mesut robotlarla bu evde yaslanırız bızde
sarduş bende sığınabilirmiyim buraya.? ben hiç bi risk altında değilim ama olsun herkes burda bende sığınmak istiyorum:)
olmaz çifte standart var ben gündüz içeri girebilmek için biriktirdiğim bütün mutfak harçlığımı feda ettim arzuco yu bedava alıyosunuz içeriii[/QUOT
napayım cok sığınasım var ama param yok bak kırmızı üye bile diilim düşün yani :tomato:
ııh ben istemem robot mobott
erkek erkekdir birinden kaçıp robotta olsa bidaha bi erkek çekemem
ama haftada bir şişme erkek varsa elinizde onu alabilirimmm
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bence şu misafir sarduş değilmiş
ııh ben istemem robot mobott
erkek erkekdir birinden kaçıp robotta olsa bidaha bi erkek çekemem
ama haftada bir şişme erkek varsa elinizde onu alabilirimmm
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
pere varmı pere pere pere
yavrucum onun için geyikhane ye başvuru yapacaksın:mymeka:burasu edepli namuslu bir kadın sığınma evi
olmaz çifte standart var ben gündüz içeri girebilmek için biriktirdiğim bütün mutfak harçlığımı feda ettim arzuco yu bedava alıyosunuz içeriii[/QUOT
napayım cok sığınasım var ama param yok bak kırmızı üye bile diilim düşün yani :tomato:
tatlım paran yoksa yoktur...risk altındaki tüm KK mağdurelerine açığız:teselli:
ispatladın mı pekisengözlerimebaksanab
kendi evime dışardan kedi ciğer misalimi bakacam:mymeka:
anam tam benim yerim anam kowacak beni ewden bu gidişle nişanlım benimle ilgilenmiyon die söleniyoo böle bir yer tam benlikkkaydirigubbakcemile3
kendi evime dışardan kedi ciğer misalimi bakacam:mymeka:
benim hakikatende siyhinamaya ihtiyacim var sabah kavaltisindan beri site hic kapanmadi
ve ben sürekli buralardahafta sonu yalnizim ve rahatsizim uzandim koltuga takildim kaldim buraya
az önce aynaya baktim da sol güzümün ici cok kanlanmis ya KK dan yada rahatsiz oldugum icin
anam tam benim yerim anam kowacak beni ewden bu gidişle nişanlım benimle ilgilenmiyon die söleniyoo böle bir yer tam benlikkkaydirigubbakcemile3