KK Kadn Snma Evi .

kısslarr burda otururkene dedimki kendime nescafe yapayım..:kahve:
suyu ocaga koydum bi guzel..:1rolleyes: sonra unut sen suyu ocakta :mymeka: :eek:klava:
içindekı su kaynamaktan bitmiş, çaydanlığın rengi kırmızı olmus ve agır bi yanık kokusuyla fırladım yerımden :eek:
ascık sogusun annem gormeden atacam caydanlıgı çöpe,yarında yenısını alırım gari.. sırnaşık şey sırnaşık şey

suyu ocaga koydum bi guzel..:1rolleyes: sonra unut sen suyu ocakta :mymeka: :eek:klava:
içindekı su kaynamaktan bitmiş, çaydanlığın rengi kırmızı olmus ve agır bi yanık kokusuyla fırladım yerımden :eek:
ascık sogusun annem gormeden atacam caydanlıgı çöpe,yarında yenısını alırım gari.. sırnaşık şey sırnaşık şey

annen çaydanlık yüzünden evden atarsa korkma tatlım sığınma yerin hazır nasıl olsa:teselli: burada geçmiş olsun gelen mala gelsin kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
anen kızarsa buraya sığn hemen :lepi:

Al işde sıgınma evı krıterlerını yerıne getırdın artık sana tam kral daıresı gerek
lakın sabah anne cay demleyecegınde caydanlıgı bulamayınca olacaklardan once bavulunu kap gel
kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız napsın oynak fadikleri gördü zemuszemuszemuszemus

ama bu smielyi sevdimmafoldumben

Tum smililer senın guzummm
varsa ıstedıgın alalım daha sana
elmaslı yakut ıslemelı nası ıstersın

opuyorumnanaktan

Benı oynayamaz mı sandınızzzz

6cimla9.gif

ohh ohhh kıvırrrzemuszemuszemuszemus

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

uykum geldi kıslar....... ben suitime gidiyorum... önce süt banyosu yapıp sonra robotuma masaj yaptırıp uyuyacağım.... :jeyyar:

kalbimiz birmiş aynı şeyi dedim arkadaşa vereliniortak
vereliniortakevett birmiş valla kalptaşım ol benim kaydirigubbakcemile3

Tum smililer senın guzummm
varsa ıstedıgın alalım daha sana
elmaslı yakut ıslemelı nası ıstersın

opuyorumnanaktan

Ay anneciğim beni şımartıyosunnn zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

annen çaydanlık yüzünden evden atarsa korkma tatlım sığınma yerin hazır nasıl olsa:teselli: burada geçmiş olsun gelen mala gelsin kaydirigubbakcemile3
sağol canım kaydirigubbakcemile3 bohcamı toplamaya başladım sımdıden delikafadulden
:roflol::roflol:
anen kızarsa buraya sığn hemen :lepi:
:)) oyle olucak bu gidişle... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Al işde sıgınma evı krıterlerını yerıne getırdın artık sana tam kral daıresı gerek
lakın sabah anne cay demleyecegınde caydanlıgı bulamayınca olacaklardan once bavulunu kap gelkaydirigubbakcemile
sımdı bohcam hazır gece camdan atlayıp kk sıgınma evindeyım :eek: :eek:
sabah cay isterse karpuz kesem caydan daha yararlı diceem :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden
15 yıldızlı kral dairemi isterem :))) ;-)

X