KK Kadn Snma Evi .

Miauuwwwwww
sürüne sürüne bı kedı geldı
sıgınma evı sakını degıl de halen yonetımde kalabılmek adına
ev işinden gebermıs bı kedıye varmı bı dınlendırıcı

ben yavaştan kaçıyorum ama yarın ilk işim buraya gelmek olcak iyi geceler canlar

burda ne kadar tatli bayanlar varmis böyle.... ben sürekli ani topiklerde oldugum icin cok fazla kimseyi taniyiyorum burasi sicak bir ortam...

Kadinlar kulübü bagimlilik yapti iki günden beri nonstop burdayim hafta isi iste ve isten sonra ve hafta sonlari nerdeyse sürekli buralardayim... konu okuyorum kendi kenimi oyaliyorum..

Keske burasi sanal bir ortam omasaydida gercekten söyle büyük bir bina olsa her topik bir oda icinde sohbet eden bayanlar...

ben inanki tom cruise sanmistim,cok benziyor nisanlin

evet genelde ona benzetiyolar ama serduş yandan yemişi dedimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben Başkan dedik bağrımısa bastık, yandan yedikmafoldumbenmafoldumben

2. başkan ve danışman olarak bundan böyle 7/24 bu dopikten ayrılmak yok saaa

Beklı 7/24 kalamıyorum ama burada olmadıgım zaman da bos durmuyorum.
Muhasebeyı ıncelemek,alınacak kararları onaylamak ıcın bı calısma odası hazırladım
ama nıye yatak koydurttum onu hala bılmıom

cevabını buldun mu datlum :teselli: sen hala kediyi bırakmadın mı:mymeka:

:1shok:sanal ortam mımafoldumben ben burayı gerçek sanıyoduuummsenağlama senağlama

herkes o kadar cana yakın ki:1hug: :asigim: sen benim hayallerimi yıktınnnsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…