-
- Konu Sahibi Halikarnas
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
beğenmezsen başka oda veriim
Yok o benim nişanlım ama özcan denize benzemiyoki daha çok tom curise benzetiyolar:roflol::roflol::roflol::roflol:
idare ederim yavrımvereliniortak valizlerimi sığdırmak biraz zor olcekya napalım -tatlicadiarzu-
belki çekilişle verilir bu kartalardanda bedavaya konaruk ozman :teytey:
Miauuwwwwww
sürüne sürüne bı kedı geldı
sıgınma evı sakını degıl de halen yonetımde kalabılmek adına
ev işinden gebermıs bı kedıye varmı bı dınlendırıcı
ben inanki tom cruise sanmistim,cok benziyor nisanlinYok o benim nişanlım ama özcan denize benzemiyoki daha çok tom curise benzetiyolar:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yavaştan kaçıyorum ama yarın ilk işim buraya gelmek olcak iyi geceler canlar
tom curise in yandan yemişi desen hemen anlaşacağız hacııdelikafadulden
ben inanki tom cruise sanmistim,cok benziyor nisanlin
Doyurdum geldim buyrunnnnnnnnnturuncumm özel uyem gitme sen nereye gittin topiğimizin özel uyesisin sen..kurklu uyesisin tatlım....
ben inanki tom cruise sanmistim,cok benziyor nisanlin
tom curise benimkinin yanında yandan yemiş bence:dilcikar::dilcikar:
2. başkan ve danışman olarak bundan böyle 7/24 bu dopikten ayrılmak yok saaa
Kıslar ben cahal insan bişi soracam benneyaptımki
ama sakın gülmeyin bana ağlarım mafoldumben
neden bazı arkadaşların kullanıcı adı kırmızı renkte ve yanında kürk far :uhm:
Neden benim yoh benim neyim eksik :çok üzgünüm:
Doyurdum geldim buyrunnnnnnnnn
Doyurdum geldim buyrunnnnnnnnn
burda ne kadar tatli bayanlar varmis böyle.... ben sürekli ani topiklerde oldugum icin cok fazla kimseyi taniyiyorum burasi sicak bir ortam...
Kadinlar kulübü bagimlilik yapti iki günden beri nonstop burdayim hafta isi iste ve isten sonra ve hafta sonlari nerdeyse sürekli buralardayim... konu okuyorum kendi kenimi oyaliyorum..
Keske burasi sanal bir ortam omasaydida gercekten söyle büyük bir bina olsa her topik bir oda icinde sohbet eden bayanlar...