KK Kadn Snma Evi .

sarduş bugün kızlarım annanede.akşama kadar ev temizledim,ütü yaptım.yemek yapmaya hal kalmadı.bi görsen fayanslar cam gibi parlıyo.akşam kocaya fayansları göstersem karnı doyar mı.bu arada 185 boy,120 kg

kıs nurcum yannış anladınkaydirigubbakcemile3
buraya kk dan sebep evden işten kovulma riski taşıyanları kabul ediyorus:teselli:

sen risk altında deülsün:umursamaz:

kıs nurcum yannış anladınkaydirigubbakcemile3
buraya kk dan sebep evden işten kovulma riski taşıyanları kabul ediyorus:teselli:

sen risk altında deülsün:umursamaz:
valla zaten zar zor algılayorum,bi de yorgunluk kafa durdu sarduşum.görüşmek dileğiylekaydirigubbakcemile3

gunydın kızlar hayırlı cumalar.. opuyorumnanaktan Rabbım dualarımızı kabul etsın.. :Saruboceq:

KK Kadın Sığınma Evi sakinleri,günaydın.şu nübarek günün hürmetine tüm günahlarımız bağışlansın.sıkıntı,gam ve kederlerimiz selamete kavuşsun.her türlü güzellikler kk kadınlarının olsun.sevgi ve dua ile hayırlı cumalar.

gunaydınlar sıgınmacılar.. opuyorumnanaktan pehh yaa kızlar geyıkte 3.sayfalara dusmusuz yapmayın yaa mafoldumben nerlerdesınız bos bırakmıyalım su topıklerı.. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…