KK Kadn Snma Evi .

başkanum tüm çabaların için teşekkürlerr ama bu işler bana göre değil sanırımsonumu iyi görmedim artis olma sevdasından vazgeçtim ben:gitme::gitme::gitme::gitme:

bi dakika:sm_confused: ben yanlış topike yazmışım:1shok: açık ettim OMGmafoldumben zuzularımı kaçırdım mafoldumben

hemen yenilerini avlamam lasım

günaydınnnn hayırlı sabahlar
Resulullah (s.a.v)'in Receb'in ilk perşembe gününü oruçla geçirdiği ve cuma gecesinde, bu kandil gecesine mahsus olmak üzere on iki rekât namaz kıldığı kabul edilir. Regâib gecelerinde dua etmek, tevbe ve istiğfarda bulunmak, bu geceyi kutsal kabul etmek suretiyle çeşitli ibâdetlerle geçirmek, genel olarak alimler arasında kabul görmüştür.

İdrak ettiğimiz mübarek Regaib Kandili vesilesiyle, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim.

Kandiliniz Mübarek Olsun

Barçman döndüüüüüüüüüüüü:sm_cool:

:teytey:
:teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito​

günaydın canlarım çok sevdiğim olmazsa olmazlarım güzeller güzeli KK dostlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahvaltııııı hazııır cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…