KK Kadn Snma Evi .

x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpu-H_8Xj_rN7E3dYCw6nb_kaxaej_giSGKsmN3bY_kg1H3NeIYVprcmbwMmVMilCqt4uRP8W8AeHCy1wOOVX2T0
x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpu-H_8Xj_rN7E3dYCw6nb_kaxaej_giSGKsmN3bY_kg1H3NeIYVprcmbwMmVMilCqt4uRP8W8AeHCy1wOOVX2T0

ping221ul5.gif
kkieklignaydn.gif
ping221ul5.gif
günaydın,sığınmacı bacılar...

repe yazdıklarına teşekkür ederim sarduş a.s.Şeniz
tatil işi yattı ya malesef, oğlum gözünden ameliyat oldu ve doktoru enfeksyon ihtimaline karşı bu yaz denize giremeyeceğini söyledi, şimdi tatile gidipte oğlanı kıyıda tutmak olmaz, (zaten tutamayız) seneye artık:gitme:

repe yazdıklarına teşekkür ederim sarduş a.s.Şeniz
tatil işi yattı ya malesef, oğlum gözünden ameliyat oldu ve doktoru enfeksyon ihtimaline karşı bu yaz denize giremeyeceğini söyledi, şimdi tatile gidipte oğlanı kıyıda tutmak olmaz, (zaten tutamayız) seneye artık:gitme:

forgacım inan fazlasıyla hakediyorsunŞeniz senin esprili ama bir o kadar da gerçekçi yorumlarının takipçisiyim:eek: forga adını gördüğüm zaman dalıyorum topiğe:icecream: :nazar:

kıyamam oğluna çok üzüldüm:gitme:....O iyi olsunda tatil seneye de olur...nesi var forgacımbenneyaptımki

geçen hafta gözümde kornea zedenlemesi oldu ne kadar acı çektimmafoldumbenyanma batma acı sulanma berbattı berbat:gitme:acısını hala içimde hissediyorum öyle yakıcı bir batmamafoldumben

forgacım inan fazlasıyla hakediyorsunŞeniz senin esprili ama bir o kadar da gerçekçi yorumlarının takipçisiyim:eek: forga adını gördüğüm zaman dalıyorum topiğe:icecream: :nazar:

kıyamam oğluna çok üzüldüm:gitme:....O iyi olsunda tatil seneye de olur...nesi var forgacımbenneyaptımki

geçen hafta gözümde kornea zedenlemesi oldu ne kadar acı çektimmafoldumbenyanma batma acı sulanma berbattı berbat:gitme:acısını hala içimde hissediyorum öyle yakıcı bir batmamafoldumben

ay çok utandım:kedi: Şeniz
teşekkür ederim iltifatlarına o senin güzelliğin, bende senin takipçinim, sosyal sorumluluğuna bayılıyorum, her konuna yazıyorum gördüğün üzerea.s.
benim oğlanın bi gözünde kayma vardı, onun için ameliyat oldu, şimdi geçti çok şükür ama uzun süre kullanıcağı damlaları kremleri falan var, enfeksiyon ihtimaline karşı çok dikkat etmek gerekiyomuş,:gitme:
sanada çok çok geçmiş olsun ya, göz sağlığı çok önemli, aman sıkı takip et, kornea zedelenmesi Keratokonus gibi hastalıklara yol açabiliyomuş allah korusun
herhalde sanada deniz havuz yasaktır:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
baskanımız tesrıf etsee ahhh

kızım dun gece bız kaynattık geyıkhanede.. zemuszemus ohh ohh canına degsın.. :nazar: sen uyumayı sectın.. :umursamaz: sardusun kesın talımatı var bos bırakmayın topıklerı dıyı.. :jeyyar:

teşekkür ederim iltifatlarına o senin güzelliğin, bende senin takipçinim, sosyal sorumluluğuna bayılıyorum, her konuna yazıyorum gördüğün üzerea.s.
benim oğlanın bi gözünde kayma vardı, onun için ameliyat oldu, şimdi geçti çok şükür ama uzun süre kullanıcağı damlaları kremleri falan var, enfeksiyon ihtimaline karşı çok dikkat etmek gerekiyomuş,:gitme:
sanada çok çok geçmiş olsun ya, göz sağlığı çok önemli, aman sıkı takip et, kornea zedelenmesi Keratokonus gibi hastalıklara yol açabiliyomuş allah korusun

gecmıs olsun yaa.. cok uzuldum oglunuza.. Rabbım sıfasını versın ınsallah..

tekrardan geçmiş olsun canısım:1hug:

Keratokonus ne berbat birşeymiş:1shok: neyse ki benim doğuştan değil canım...içinde cisim varken ovma sonucu zedelendi...içine cisim kaçtığını daha doğrusu zedeleyecek bir cisim kaçtığını anlamadım...gözümün önünde bir pusluluk vardı...ha bire ovaladım oynadım...işte o sırada korneaya hasar vermişim...neyse ki sadece ön kısım zedelenmiş arka da bir sorun çıkmadı:Saruboceq:
kornea da ön hasarlar da kendi kendini tamir eden bir organmış:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yasak falan koymadı doktor...zaten benim de tatile denize havuza gitme durumum şimdilik söz konusu değilmafoldumben

saol sarduş, o berbat şey benim kardeşimde varda o yüzden hemen çağrışım yaptı, seninki geçici bişey o zaman sevindim:teselli:
berencim teşekkür ederim, artık bi sorunu kalmadı, iyileşme sürecinden başkaa.s.

a66pj1.gif

kkpembi1.jpg
d6a7ca970af6f5f20f2b0b3.gif
günaydın sığınmacı bacılar.şu mübarek günde dualarınızın kabulü temennilerimle hayırlı cumalar.dua ile sevgiler
d6a7ca970af6f5f20f2b0b3.gif

hayatım topiğin hayırlı olsun biraz geç oldu ama.yeni mesaj yazılmamış zaten ...diyordum ki yeni mesajları gördüm:))).kafamçokkarıştı(hahay ben ilk sayfada kalmışım)

bu gidişle lokantayla anlaşma yapacaz biz yawwwwww. kk ya dalıyorum yemekleri yakıyorum valla. 4 kez yaktım.allahtan kociş bişi demiyor.ama pc ye dalıp yaktım demiyorum tabiii.kaydirigubbakcemile

çok unutkan oldum bu aralar yaaaaa.ama her ne hikmetse burada ki konuları unutmuyorum...:1shok:

her ne kadar sanalda olsa sığınma evi sığınma evidir. başkana saygılar:teytey:
herkesin cuması hayırlı olsun bu arada sölemeden geçmeyim!!!...:eek:

hayatım topiğin hayırlı olsun biraz geç oldu ama.yeni mesaj yazılmamış zaten ...diyordum ki yeni mesajları gördüm:))).kafamçokkarıştı(hahay ben ilk sayfada kalmışım)

bu gidişle lokantayla anlaşma yapacaz biz yawwwwww. kk ya dalıyorum yemekleri yakıyorum valla. 4 kez yaktım.allahtan kociş bişi demiyor.ama pc ye dalıp yaktım demiyorum tabiii.kaydirigubbakcemile

çok unutkan oldum bu aralar yaaaaa.ama her ne hikmetse burada ki konuları unutmuyorum...:1shok:

her ne kadar sanalda olsa sığınma evi sığınma evidir. başkana saygılar:teytey:
herkesin cuması hayırlı olsun bu arada sölemeden geçmeyim!!!...:eek:

oquacım çok teşekkürlerŞeniz aramıza hoşgeldina.s.

demek unutkan oldun ama burdaki hiç bir konuyu unutmuyorsunkaydirigubbakcemile3 sen artık iflah olmaz bir KK bağımlısısınopuyorumnanaktanzemuszemus opuyorumnanaktan

hadiiiii hep beraber

işi gücü boşver KK .........zemuszemuszemuszemus

çoluğu cocuğu unut KK.. zemuszemuszemuszemus

kocaya bi tekmik KK..... zemuszemuszemuszemus

misafire kapı açma KK.. zemuszemuszemuszemus

temizlik ütü yapma KK. zemuszemuszemuszemus

yanımızda KK olsun bizeeee yeteeeer opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaşasın KK :enbuyukkk:

kıslar hadiiiii hep beraber

işi gücü boşver KK .........zemuszemuszemuszemus

çoluğu cocuğu unut KK.. zemuszemuszemuszemus

kocaya bi tekmik KK..... zemuszemuszemuszemus