M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.461
Kk sayesinden evin isleri hep kalio, cocuklara bakiom ama, kocayi salliom muhahahah :roflol:
KK sayesinde yaz okulundaki derslerden kalcam zemuszemus :teytey: :enbuyukkk: :lepi:
ay ben bu konuda şanslıyım oğlumu büyüttüm o bana bakıyor atıkınkaydirigubbakcemile3
oğlum okuldan gelene dek kk dan kahvaltı bile yapmıyom:kedi:...oğlum gelince tepsiyi hazırlayıp bana getiriyokaydirigubbakcemile3
anam yazık çocuga, bak müge anlıya çıkıp seni şikayet ederse telefonla bağlanıp oğlanı desteklerim ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs sardunyam senın konular nıye kılıtlenmıs alıntı yasakmı ama lınk verılmıyokıı
he kıs sardunya zıkkımın konularının hepicee kilitlenecekmiş:sinifsinif:anahtarları da lağıma atılacakmışkaydirigubbakcemile3ki ben alıp da açmim diye:jeyyar:
cnm ıtıraf edıyorum hepsını bne sıkayet ettım
nıyemıı gecelerı suııtme gelmıyosun dıyeeekaydirigubbakcemileklava:kötükedihüsoŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek:
boşver iyi yapıyon, geçen gün sosisleri milföy hamurlarını koydum oğlanın önüne anasına börek yaptı, afiyetlen yedim, kendüsü henüz 5 yaşında bilen değilkaydirigubbakcemile3
boşver iyi yapıyon, geçen gün sosisleri milföy hamurlarını koydum oğlanın önüne anasına börek yaptı, afiyetlen yedim, kendüsü henüz 5 yaşında bilen değilkaydirigubbakcemile3
hımmmmCADIARZU tahmin etmeliydimopuyorumnanaktan işe yaradı ben geri döndüm
inci nerde:sm_confused:
sen hazır buranın kapısını kapamısken temızlık moduna gırmıstı
aylardır evde hıc ıs yapmadııgna gore 3 haftaya anca bıter temızlıgıkaydirigubbakcemile3
olmaslmaz: derhal saçlarından zürüye zürüye tiz topike getirülekötükedihüso