- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.361
ben efden çıkmadan banyomu ettim de geldim ama
zabanaaan ettiyidm bi daaa mı etmem lasım artiz olabilmek için kafamçokkarıştı
Günaydın millet hayırlı sabahlar herkese...
Sarduş artist mi yapacak bizi şimdi başrolüde ben alayım :lepi:
sarduuşş ben kaçtım görüşürüs yineee opuyorumnanaktan
hani bana söz vermiştim ben nolcammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:günaydın tatlılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ankcımŞeniz Şeniz
sana baş rollerin en başını vericem hem dekaydirigubbakcemile3 sen yeter ki iste:jeyyar:
ŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın tatlılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ankcımŞeniz Şeniz
sana baş rollerin en başını vericem hem dekaydirigubbakcemile3 sen yeter ki iste:jeyyar:
hani bana söz vermiştim ben nolcammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hani bana söz vermiştim ben nolcam
bak yafrummm güzel bir rol ossunnnn
hehehehehe başrolü beraber oynarız artıkın
şimdi kıslar
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo-...k-icinler.html (bunlar nasıl banyo...sanki yıkanmak için değil yaşamak içinler)
sizler burda banyo yaparken :jeyyar:
alço elinde gasosu ile içeri girecekbuyrunnnnnnnnn
gasosları şerefe yapıp:içelim: rahatlayacaksınızzemuszemus
aslında sizin amacınıs alçonun dillere destan banyosunda yıkanmaktır:kedi:
ama alçonun amacı başkadır:jeyyar:
siz masume masume yıkanırken bu bu banyodaopuyorumnanaktan az sonra olacaklardan haberinis yokturmafoldumben
alço ağlarını örmektedir:içelim:
kaydirigubbakcemile3