KK Kadn Snma Evi .

Günaydın millet hayırlı sabahlar herkese...

Sarduş artist mi yapacak bizi şimdi başrolüde ben alayım :lepi:

günaydın tatlılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ankcımŞeniz Şeniz

sana baş rollerin en başını vericem hem dekaydirigubbakcemile3 sen yeter ki iste:jeyyar:

günaydın.eeee ben nolacam.kk ya az giriyorum bu aralar diye üvey evlat mı olduk yani?aşk olsun.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın tatlılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ankcımŞeniz Şeniz

sana baş rollerin en başını vericem hem dekaydirigubbakcemile3 sen yeter ki iste:jeyyar:

bak yafrummm güzel bir rol ossunnnn zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5

hani bana söz vermiştim ben nolcammafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hehehehehe başrolü beraber oynarız artıkın :lepi: :lepi: zemuszemus

sıgınma evinin magduru başrol oyuncusu olduuuuuu

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden​

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi::kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi::kedi: :kedi:
teşekkürler.böle yapınca belkim bişeyler yapar sarduş.hehehehCADIARZU

hani bana söz vermiştim ben nolcam

üsülme...seni de yapacam :jeyyar:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Şeniz​

:enbuyukkk:​

bak yafrummm güzel bir rol ossunnnn

hehehehehe başrolü beraber oynarız artıkın

en baş :jeyyar: rol senünkaydirigubbakcemile3tabi ki benümlekaydirigubbakcemile5

şimdi kıslar

http://www.kadinlarkulubu.com/banyo-...k-icinler.html (bunlar nasıl banyo...sanki yıkanmak için değil yaşamak içinler)

sizler burda banyo yaparken :jeyyar:

alço elinde gasosu ile içeri girecekbuyrunnnnnnnnn

gasosları şerefe yapıp:içelim: rahatlayacaksınızzemuszemus

aslında sizin amacınıs alçonun dillere destan banyosunda yıkanmaktır:kedi:
ama alçonun amacı başkadır:jeyyar:

siz masume masume yıkanırken bu bu banyodaopuyorumnanaktan az sonra olacaklardan haberinis yokturmafoldumben

alço ağlarını örmektedir:içelim:

kaydirigubbakcemile3​

kızzz bu senaryonun sonu heçççç iyi gözükmüyor :jeyyar:

aklıma kötü şeyler geliyor -tatlicadiarzu- :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…