- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.341
kıslar valla bende işleri öteleyip duruyorum ama en sonunda onlar beni ötelicek evin dışınakaydirigubbakcemile3
kzlar slmm ya bu kadar sorun etmeyn temzliği onceden programlarsanz zorlanmıosnz ben bgn yaptm temzliğimi.. hatta günler uzun ya iş olmaynca sıkılıp iş çıkarıorm kendime dün eşimn btn tişortlerini ütüledm mesela normalde kendi ütüler ama can sıkıntıssı :teytey:
aksaminiz aydinlik olsun kislarrrr :jeyyar: misafir kabul eylermisiniz delikafadulden bir hal_u hatir edeyim dedim opuyorumnanaktan normalde aksamlari pek girmiyorum ama bugun herif disari cikti :teytey: bende damladim :sm_cool:
aksaminiz aydinlik olsun kislarrrr :jeyyar: misafir kabul eylermisiniz delikafadulden bir hal_u hatir edeyim dedim opuyorumnanaktan normalde aksamlari pek girmiyorum ama bugun herif disari cikti :teytey: bende damladim :sm_cool:
aman ne iyi yaptınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbize sığındınkaydirigubbakcemile3
biz seni şimdi bu saatten sonra ancak geyikhaneye alabülürüs :jeyyar:buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...bilmeyenlere-alinganlara-zopa-atilir-601.html
selam kıslarrrrrrrr
benim herifde geç gelcekmiş bugünnnnnnnnnnn
küçük cadıyıda yatırdımmmmmm
ohhhhhhhhhh deymeyin keyfimeeee
evinde toplu nasılsa:dilcikar::umursamaz: biri beni banlatsınmafoldumbenmafoldumbenbu keyfi ben de yaşamak istiyorummm:gitme:
benim sığınmam lazım garii
sarduş didi sen yuvaya geç ben seni meşur etçem didi ama bekliyos gelen giden yukkk
kandırıldım mı acebeee mafoldumben
yok canım kandırılmadın:jeyyar: sığındırıldın:jeyyar:
sen şimdi bi banyo yap acızuk temiz pak olkaydirigubbakcemile3 akşama artiz yapcam seni:jeyyar: