KK Kadn Snma Evi .

kzlar slmm ya bu kadar sorun etmeyn temzliği onceden programlarsanz zorlanmıosnz ben bgn yaptm temzliğimi.. hatta günler uzun ya iş olmaynca sıkılıp iş çıkarıorm kendime dün eşimn btn tişortlerini ütüledm mesela normalde kendi ütüler ama can sıkıntıssı :teytey:

kıslar valla bende işleri öteleyip duruyorum ama en sonunda onlar beni ötelicek evin dışınakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 yanlız olmadığımı bilmek ne mutluluk vericiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hiçte bilem deiil:dilcikar::umursamaz:benim iş yapmam için banlanmam ya da netin kesilmesi lazımmafoldumben

aksaminiz aydinlik olsun kislarrrr :jeyyar: misafir kabul eylermisiniz delikafadulden bir hal_u hatir edeyim dedim opuyorumnanaktan normalde aksamlari pek girmiyorum ama bugun herif disari cikti :teytey: bende damladim :sm_cool:

aksaminiz aydinlik olsun kislarrrr :jeyyar: misafir kabul eylermisiniz delikafadulden bir hal_u hatir edeyim dedim opuyorumnanaktan normalde aksamlari pek girmiyorum ama bugun herif disari cikti :teytey: bende damladim :sm_cool:

aman ne iyi yaptınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbize sığındınkaydirigubbakcemile3

biz seni şimdi bu saatten sonra ancak geyikhaneye alabülürüs :jeyyar:buyrunnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...bilmeyenlere-alinganlara-zopa-atilir-601.html

selam kıslarrrrrrrr
benim herifde geç gelcekmiş bugünnnnnnnnnnn
küçük cadıyıda yatırdımmmmmm
ohhhhhhhhhh deymeyin keyfimeeee

evinde toplu nasılsa:dilcikar::umursamaz: biri beni banlatsınmafoldumbenmafoldumbenbu keyfi ben de yaşamak istiyorummm:gitme:

kıyamam ben sana... Şeniz ben seni banlatmam ama netinin kablolarını kesebilirim... delikafadulden epey uzun sürer tamiri... kaydirigubbakcemile3 ne dersin sarduşum... yerimseniben valla aklına bir şey gelmesin... yerimseniben hep seni sevdiğimden düşünüyorum bunları... benneyaptımki sen evin adresini ver ben kesmeye geleceğim............

ALLAH'IM

Mal verdiğin zaman saadetimizi
Kuvvet verdiğin zaman aklımızı
İktidar verdiğin zaman basiretimizi
bela verdiğin zaman imanımızı
nimet verdiğin zaman mertliğimizi
güzellik verdiğin zaman iffetimizi
zorluk verdiğin zaman sabrımızı

BİZDEN ALMA ..
amin cumamız mübarek olsun

sıgıntı hatunları duydumki eşleriniz sizin yoklugunuzu degerlendirmeye başlamış
haberiniz olaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

benim sığınmam lazım garii
sarduş didi sen yuvaya geç ben seni meşur etçem didi ama bekliyos gelen giden yukkk
kandırıldım mı acebeee mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…