- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.641
kk sığınma evi çok güzel bir fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eninde sonunda herkesin yolu düşeeği kesinn slmm bende geldimm:roflol::roflol::roflol::roflol:
citos2903;7251785]ağlama kuşum parayı virdimi veriyolar herkeşe :teselli:ama ama baa virmedüler mafoldumben senağlama
hihoyyytewet betüşüm erkenden bitiriyorum işlerimisüprizzzzzveee ağşama gader sizlerle vakit geçiriyomzemuszemus[B .!.:oooh harıkasın canım cok guzel bır alıskanlık...
bızımkı de bızı erkenden dıkı verıyor ıste ayaga.. ama erken kalkmak gercekten cok guzel bırsey..
kahvaltını yapmak, ... bereket yav... kaydirigubbakcemile3[/B]
hoşbulduk bacumm bas beni bağrına bakem:1huggel kamilcem gel hoşgeldün bacum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gel senüde bağrıma basem :1hug: bide öpem böle Şeniz ohhhhh nekkaaa gözel oldu
hoşbulduk canım ŞenizŞenizŞenizŞeniztopikten kırıntı dökerek gelmişsin onları takip edip buldumm:roflol::roflol::roflol::roflol:hoş geldin kamilem benim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet banlandım evdenmafoldumbenmafoldumbençok şükür ki efsunu takip edip burayı bulabildim değilse ne yapardım bilmem:roflol::roflol::roflol:slm cnm kaydirigubbakcemile5hoşgeldin sendemi evden banlandın:roflol::roflol:
citos2903;7251785]ağlama kuşum parayı virdimi veriyolar herkeşe :teselli:
hihoyyytewet betüşüm erkenden bitiriyorum işlerimisüprizzzzzveee ağşama gader sizlerle vakit geçiriyomzemuszemus
maşallah ağşamakadar haaaaa:1shok: :1shok: :1shok: kız pc başında oturmaktan kıçısın ağırmıyomu hamile halinlen kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk bacumm bas beni bağrına bakem:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:
lahanam laptop var anam her pozizyondan yazıyom benkaydirigubbakcemile3oturarak yatarak sırt üstü becerebilsem amudada kalkıcam ama onu beceremiyomkaydirigubbakcemile3citos2903;7251785]ağlama kuşum parayı virdimi veriyolar herkeşe :teselli:
maşallah ağşamakadar haaaaa:1shok: :1shok: :1shok: kız pc başında oturmaktan kıçısın ağırmıyomu hamile halinlen kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk bacumm bas beni bağrına bakem:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ŞenizŞenizŞenizŞeniztopikten kırıntı dökerek gelmişsin onları takip edip buldumm:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet banlandım evdenmafoldumbenmafoldumbençok şükür ki efsunu takip edip burayı bulabildim değilse ne yapardım bilmem:roflol::roflol::roflol:
lahanam laptop var anam her pozizyondan yazıyom benkaydirigubbakcemile3oturarak yatarak sırt üstü becerebilsem amudada kalkıcam ama onu beceremiyomkaydirigubbakcemile3
rahat dur canım benim ne amuda kalkması :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
citos2903;7251785]ağlama kuşum parayı virdimi veriyolar herkeşe :teselli:
yalnız alıntılar hepten karıstı heee... :roflol:
pc degıl laptop tur yayılııyordur rahat rahat... bende hamısken evden dısarı cıkamıyordum sıcaklardan...
jaluzılerı kapatıp vantılatoru açıp laptoplan yayılıp aşama kadar kk daydım valla... :1ninca:
ben karıştırdım cnm çorba ettim yazıları:roflol::roflol::roflol:anam alıntılar bı bozuldu zıncırlemeye gıdıııı kımın elı kımın cebınde bellı degıll :roflol: :roflol:
waww platesmi yapıyon sengözlerimebaksanabyazın bikini giycen herhal form tutmaya başlamışınkaydirigubbakcemile2Benım plates basladı... yarım saate anca gelırınnn....
ben karıştırdım cnm çorba ettim yazıları:roflol::roflol::roflol:
Benım plates basladı... yarım saate anca gelırınnn....
günaydınnn candycim nasılsın cnmopuyorumnanaktangünaydınnnnn opuyorumnanaktan
günaydınnnnn opuyorumnanaktan
günaydınnnnn opuyorumnanaktan
senin canın yazlardan çorba bile çekiyorsa sende kk eksikliği olmalı:roflol::roflol::roflol:bol bol kk girmen gerekli demek ki:roflol::roflol::roflol::roflol:ben karıştırdım cnm çorba ettim yazıları:roflol::roflol::roflol: