- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.681
waww platesmi yapıyon sengözlerimebaksanabyazın bikini giycen herhal form tutmaya başlamışınkaydirigubbakcemile2
ben karıştırdım cnm çorba ettim yazıları:roflol::roflol::roflol:
maşallah canım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kamilem kırıntıları takip edip buldu bizi :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sewalim ne yanlış kapısı şeker beni bilgilendirde kaybolmayayım biliyorsun evlatlarımda var ortada kalmasınlarryerimsenibenbizi takip ederse çokk yolunu sapıtır amaaa
sen bu sefer biliyon dimi hangü topikte olduğunuuuu
dünkü gibi yanlış kapıdan girmeee
sewalim ne yanlış kapısı şeker beni bilgilendirde kaybolmayayım biliyorsun evlatlarımda var ortada kalmasınlarryerimseniben
tamam anladım canım her kırıntıya aldanıp takip etmeyeyim bari:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:efsuncum emin olmadan kırıntı bırakma oldumu şekercimmyerimseniben:roflol::roflol::roflol:yok şekerim o efsunefeye mahsus dün sığınmaevi sanıp geyikhaneye girmiştideee
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ağlama kuzum çabucak yapıp gelir inşallah sağ salim :teselli::teselli:Ben geldım fazla tepişmemişsiniz...
Ebru hatunuylan beraber yapıyok her sabah platesı.. Ama yaza bıkını mıkını gıyemem cıtosum..
Askerlık olayı var ya.. aılemın yanına gıdıcem bende o sure boyunca.. onlarda Amasyadalar.. ve orada da denız yok..
Aman napım anam denız menız olmasın ıstemem benım kocam bır an evvel gıdıp gelsın de... :çok üzgünüm:
bak yıne aglatıcanız benıııı.... senağlama
betuly slm hoşgeldnn .. kısa dönem mi gidecek eşin askere benm eşim de ağustos da gidiooo
Evet kısa donem gıdecek.. bu agustos ta o da.. 2 ay bıle yok belkııı(
yok şekerim o efsunefeye mahsus dün sığınmaevi sanıp geyikhaneye girmiştideee
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam anladım canım her kırıntıya aldanıp takip etmeyeyim bari:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:efsuncum emin olmadan kırıntı bırakma oldumu şekercimmyerimseniben:roflol::roflol::roflol:
ewet canm çok az kaldı ama çok şanslıyz düşünsene sadece 150 gün sağ salim gidip gelsnler hyrlısla bize zor gelck tabi bi de bebiş de var:teselli:
Aa gun hesabı hıc yapmamıstımm... 150 gun deyınce azmıs gıbı geldı yaa... :))
evet benım oğlum da var esıme bu bakımdan cok daha zor olacak.. ama Aslanın da yanı oglumunda tam babasını tanıdıgı bıldıgı zaman o da cok ozleyecek babasını.. ama ne yapalım yeterkı sag salım gıdıp gelsınler..
donuslerınde yep yenı guzel bır baslangıc daha olru ınsallah hayatlarımızda..
Bır daha hıc ayrılmadan.... :asigim: :Saruboceq:
tünaydın sığınmacı güseller,yuvanız yağmur bereketiyle dolsun,
her yer mis gibin toprak koktu,içim huzur doldu bea,
bu arada minik anneleri gelmişler onlar kendilerini bilirler,hoşgelmişiniz kıslaa,
sonunda sizde buraya düştünüz artıkın çıkış yok bide başrol ayar ederler size şüncüü:jeyyar:
hepçinizi kokkulu öpemopuyorumnanaktan
inş.canm amin ne kadarlk oğlşnn benm de oğlm var babası ona o babsına çok dşkn şimdiden 9 ayını doldrdu oğlşm ağst 20 de yaşına basacakk
esse cmm hoşgeldnnnvereliniortak
Aa hemen hemen aynılar demek... 8,5 aylık oglum.. size de daha zor olacak o zaman daha cok babaına yanı..
Benımkıde babası kapıdan gırsın nasıl heyecanlanıyo, babasına cok gecıyo nazı... :)
sorma valla canm babası kapıdan daha girince elinde ne varsa brakıo ve acayp heyecanlanıoo çok sewiolar birbirlerinibenneyaptımki bilmiorm eşim nasıl dayanacakk ama allah m sabrını verr sen ailenle mi kalacaksn canm