KK Kadn Snma Evi .

hoşbulduk lahanam ŞenizŞeniz
merak etme ben hallettim bacumkötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldun cnm iyileşmişin bakıyomda kıpır kıprsın yine maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOT

çok şükür daha iyiyim canımcım
gel beraber kıpıdaşalım canımcım hade tut göbüşünü halay çekelim hopaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın çitosum benim nasılsın bakem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada günaydın canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sağol efsunum iyiyim tatlım yuvarlanıp gidiyoz işte ŞenizŞenizŞenizsen nasılsın cnm seni keyifsiz gördüm bugün:teselli:

günaydın kıslarrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
günaydın incikaydirigubbakcemile5

benim kalmadığım kesin dün kızım girdi
msnde sbsye hazırlanıyorda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sezene allah zihin açıklığı versin efsunum
ama onun sbs ye hazırlanması senin mesaiyi etkilemezkü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşbulduk lahanam ŞenizŞeniz
merak etme ben hallettim bacumkötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldun cnm iyileşmişin bakıyomda kıpır kıprsın yine maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOT

çok şükür daha iyiyim canımcım
gel beraber kıpıdaşalım canımcım hade tut göbüşünü halay çekelim hopaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geldim geldim hade hopppp:teytey::teytey::teytey::teytey:

citosum sendemı erken kalkmaya alısıksın ?
evet betüşüm çalışırkenden kalma alışkanlık işte gece kaçta yatarsem yatem sabahın köründe kalkarım süprizzzzzbirde kocişimi işe uğurlamazsam içim rahat etmez:asigim:eek:nu öper koklar işe uğurlarım:eek:

sağol efsunum iyiyim tatlım yuvarlanıp gidiyoz işte ŞenizŞenizŞenizsen nasılsın cnm seni keyifsiz gördüm bugün:teselli:

günaydın incikaydirigubbakcemile5

yok canım ya biraz toparladık canım
merak etme bomba gibi oldum :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

sezene allah zihin açıklığı versin efsunum
ama onun sbs ye hazırlanması senin mesaiyi etkilemezkü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne hazırlanması canım ya kitap yüzü açtığı yokki
dün çiflikteydi geç geldi akşam benim gireceğim vakit anne ben bakıyım dedi
bende hadi bak ben nasıl olsa akşama kadar baktım dedim
o girdi dolayısıyla gece vardiyasına kalamadım .
şaka maka iyi oldu her gece 2 lerde yatmaktan saloş gibi olmuştum.
bugün dimdik ayaktayım :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

aman cnm iyi ol herkeş iyi olsunkaydirigubbakcemile5:lepi:

canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kk sığınma evi çok güzel bir fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eninde sonunda herkesin yolu düşeeği kesinn slmm bende geldimm:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet betüşüm çalışırkenden kalma alışkanlık işte gece kaçta yatarsem yatem sabahın köründe kalkarım süprizzzzzbirde kocişimi işe uğurlamazsam içim rahat etmez:asigim:eek:nu öper koklar işe uğurlarım:eek:

oooh harıkasın canım cok guzel bır alıskanlık...
bızımkı de bızı erkenden dıkı verıyor ıste ayaga.. ama erken kalkmak gercekten cok guzel bırsey..
kahvaltını yapmak, ... bereket yav... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X