- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.621
sanada günaydın canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
heheeeee:roflol::roflol::roflol:gece vardiyasında kalmış millet anca uyanırlar:roflol:teşkler arkadaslar hosbulduk...
Bız erkenden damlıyok mecbur.. ama mıllet ın totosunda sınekler ucuyo daha herhal... :roflol:
hoşbulduk lahanam ŞenizŞeniz
merak etme ben hallettim bacumkötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldun cnm iyileşmişin bakıyomda kıpır kıprsın yine maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOT
çok şükür daha iyiyim canımcım
gel beraber kıpıdaşalım canımcım hade tut göbüşünü halay çekelim hopaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sağol efsunum iyiyim tatlım yuvarlanıp gidiyoz işte ŞenizŞenizŞenizsen nasılsın cnm seni keyifsiz gördüm bugün:teselli:günaydın çitosum benim nasılsın bakem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada günaydın canım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın incikaydirigubbakcemile5günaydın kıslarrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
heheeeee:roflol::roflol::roflol:gece vardiyasında kalmış millet anca uyanırlar:roflol:
heheeeee:roflol::roflol::roflol:gece vardiyasında kalmış millet anca uyanırlar:roflol:
benim kalmadığım kesin dün kızım girdi
msnde sbsye hazırlanıyorda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geldim geldim hade hopppp:teytey::teytey::teytey::teytey:hoşbulduk lahanam ŞenizŞeniz
merak etme ben hallettim bacumkötükedihüsokötükedihüso
nasıl oldun cnm iyileşmişin bakıyomda kıpır kıprsın yine maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOT
çok şükür daha iyiyim canımcım
gel beraber kıpıdaşalım canımcım hade tut göbüşünü halay çekelim hopaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
evet betüşüm çalışırkenden kalma alışkanlık işte gece kaçta yatarsem yatem sabahın köründe kalkarım süprizzzzzbirde kocişimi işe uğurlamazsam içim rahat etmez:asigimcitosum sendemı erken kalkmaya alısıksın ?nu öper koklar işe uğurlarım
sağol efsunum iyiyim tatlım yuvarlanıp gidiyoz işte ŞenizŞenizŞenizsen nasılsın cnm seni keyifsiz gördüm bugün:teselli:
günaydın incikaydirigubbakcemile5
sağol lahanam sen almıyonmu kııı:jeyyarcipsim sanada kürk vermişler gısgardaşım
pek gözelmiş maşallah maşşallah
aman cnm iyi ol herkeş iyi olsunkaydirigubbakcemile5:lepi:yok canım ya biraz toparladık canım
merak etme bomba gibi oldum :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sezene allah zihin açıklığı versin efsunum
ama onun sbs ye hazırlanması senin mesaiyi etkilemezkü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aman cnm iyi ol herkeş iyi olsunkaydirigubbakcemile5:lepi:
sağol lahanam sen almıyonmu kııı:jeyyarek gözel fallakaydirigubbakcemile3
evet betüşüm çalışırkenden kalma alışkanlık işte gece kaçta yatarsem yatem sabahın köründe kalkarım süprizzzzzbirde kocişimi işe uğurlamazsam içim rahat etmez:asigimnu öper koklar işe uğurlarım
slm cnm kaydirigubbakcemile5hoşgeldin sendemi evden banlandın:roflol::roflol:kk sığınma evi çok güzel bir fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eninde sonunda herkesin yolu düşeeği kesinn slmm bende geldimm:roflol::roflol::roflol::roflol:
kk sığınma evi çok güzel bir fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eninde sonunda herkesin yolu düşeeği kesinn slmm bende geldimm:roflol::roflol::roflol::roflol: