- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.521
yazamıyommm siizzi aynı büle görüyoooommmmm:roflol::roflol: :roflol:
:roflolkanaryanin iyi hali daha:roflol:
canim gidiyomusun ki daha konusamadik bileiyi geceler tatli rüyalar canima.s.opuyorumnanaktan
zemuszemusevettt canım benimmm.bundan sonra hep yanındayımmmm benü kanatlarının altına alıver garihihoyyyt
olaarrrr ama yeni kahve içtimm karışmasınn:)))
gercek canim ya keske saka olsa.
yine basladi idrar yolu enfeksiyonum .
cok kotuyum belime kasiklarima dogru vuruyor .
sicak su torbasi koyuyorum haplarimi attim terlemeye calisiyorum.
ben ne zaman kurtulucam bundan ya.kötükedihüso
forumdada in cin top oynuyor.baktim siz burdasiniz bana dua edin.
senin bu bebek benimde don kolleksiyonum dönüp dolanip cikiyo
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cok gecmisolsuna.s.gercek canim ya keske saka olsa.
gercek canim ya keske saka olsa.
kaydirigubbakcemile3Şeniz Şeniz aldım gittiopuyorumnanaktan
gasos içmeden olmas:jeyyar:
canim kurtulus yok mecburr,ben cok direndim ama malesef,kacamadim,kendime cok benzettim seni,anilarim canlandizemuszemuskaydirigubbakcemile3o zaman delü derin deyin barim:)))
anaaaa olmasss içmem kısss nuri abinin kandırık gazozuymuşşşşşşşşşşşşşşşş delü seniiii:roflol:
opuyorumnanaktanyengosum sormayi unuttumbi gazoz alirmiydin kusuruma bakma ya tulumbanin yanindada iyi gidder:içelim:
kaydirigubbakcemile3o zaman delü derin deyin barim:)))
anaaaa olmasss içmem kısss nuri abinin kandırık gazozuymuşşşşşşşşşşşşşşşş delü seniiii:roflol:
heee o benim buraya düsmeden son görüntüm beni kovalarkene,bende yusuf yusuf yaparkene:roflolkanaryanin iyi hali daha:roflol:
sagol oncim bi gazoz alayim ama sen geti alco getirmesin ona güven olmaz :jeyyar:
mafoldumbennayır nolamazz içtimm bennn...bana bişyler oluyooooo başım dönüyoo sankiii ayyyy:bbo:sırnaşık şeycanim kurtulus yok mecburr,ben cok direndim ama malesef,kacamadim,kendime cok benzettim seni,anilarim canlandizemuszemus
:roflol:yok kiz sadece kapak resminde var nurimiz gazozun icinde diil:roflol:
canim gidiyomusun ki daha konusamadik bile
:roflol:yok kiz sadece kapak resminde var nurimiz gazozun icinde diil:roflol:
kaydirigubbakcemile3
illakine iç diyosun yanimm.içerim seni mi kıracammm....hüplettim bilemafoldumben
baskanimin gözüaydin sanada gecmisolsun bacim.vereliniortakkaydirigubbakcemile3
illakine iç diyosun yanimm.içerim seni mi kıracammm....hüplettim bilemafoldumben