KK Kadn Snma Evi .

tatlım çok geçmiş olsunŞeniz

biliyorum senin bu sorunubenneyaptımki ama sen de sık sık tekrarlanıyor...neden olabilir acaba:uhm: doktor neden olduğunu bulabildi mi canım? çok sık tekrarlayıp uzun sürmesi ve ilaçların fayda etmemesi aslında basit bir hastalığı çok önemli kılıyor...

bu arada neye 28 gün kaldı...sonası ayıp...hani oraya yasdığın için sordum benneyaptımki

:roflol:varan bir tamamdir gazozu icdi bize hayirli olsun sanada gecmis olsun:roflol:

sizi gidiler siziii beni agınıza düşürdünüzzz heeeee alacagınız olsun hemikaydirigubbakcemile
şirinimizz tekrar geçmiş olsun iyi geceler canım...

turkiyeye izine geliyorum canim insallah 1 ay sonra ona 28 gun kaldisırnaşık şey
kendimi turk hekimlerine emanet etmeye geliyorum.

anammm bacaklarım uyuştu oturmaktan haaa..benim kociş kimbilir kaçıncı rüüyasını görüyordurmirmirmirmir

buu yenıı zuzularr daa pek bıı ınatcıı cıktıı ama yaa.. ıcmem deyıı tutturuyolarr..bensana dedım gazozun yerı bura degıll geyıkhane deyıı..ıcmıyıler ıste... şakkıdı

:jeyyar:derin su tamamdir geyikhaneyi hazirlayin nuriyi cagirin:jeyyar::roflol:coskunda olabilir ve tabii bulabilirseniz minigide:roflol:

cok sagolun arkadaslar hepinizi optum insallah dualariniz kabul olur.
igrenc birsey bu ya.bir ara iyilesmistim yine basladi.
kusura bakmayin geyik sohbetinizi bozdum .devam edin siz hepinizi optum ben okuyorum arada sizleri.

:teselli:seni cok iyi anliyabiliyorum bende atlattim cünkü ama sükür suan kurtuldum insallah sende atlatirsin canim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…