- 25 Mayıs 2009
- 2.726
- 4
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.481
kırmısı başlıklı kedijiki gördünüs mü kıslardelikafadulden
kırmızı donlu kız olurda delikafadulden kırmızı başlıklı kedijik olmas mııı:roflol::roflol::roflol:
gordum bacumm gordumm...
sen öyle diyosan öyledir baskanim napayim bende kaderime katlancam demekmafoldumben:roflol: ona dicemi dedim ben o da mesajımı alıııı:roflol::roflol:
kırmısı başlıklı kedijiki gördünüs mü kıslardelikafadulden
kırmızı donlu kız olurda delikafadulden kırmızı başlıklı kedijik olmas mııı:roflol::roflol::roflol:
ooooooooo zuzu gelmisssss,hosgeldin simdi seninle ilgilenirlervereliniortakanamm bende diyorumm bu gece kuşları nerelerde..oyun bölümü bomboşşşsırnaşık şey
meger sardunyacıgımızın topicindelermiş...
çok güzel olmuş vallahi sardunyacım...gerçektenn de bazen işlerim aksıyor yaawwww kk sayesinde...işleri bide bi yapışım var sanki pc kaçacak:roflol:
bu alıntılara noliy böyle:roflol: :roflol: çakmam çıkmış :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen öyle diyosan öyledir baskanim napayim bende kaderime katlancam demekmafoldumben
:mymeka:ha söyle yedigin önünde yemedigin arkanda:mymeka:dayagini kastediyom
bunu arayipta isteyipde bulamayanlar var:mymeka:haline sükret:mymeka:
ooooooooo zuzu gelmisssss,hosgeldin simdi seninle ilgilenirlervereliniortak
anamm bende diyorumm bu gece kuşları nerelerde..oyun bölümü bomboşşşsırnaşık şey
meger sardunyacıgımızın topicindelermiş...
çok güzel olmuş vallahi sardunyacım...gerçektenn de bazen işlerim aksıyor yaawwww kk sayesinde...işleri bide bi yapışım var sanki pc kaçacak:roflol:
ooooooooo zuzu gelmisssss,hosgeldin simdi seninle ilgilenirlervereliniortak
demek öyle yegenim yaa nebileyim bende siginma evnide dansöz falan görürde kizar diye korkmustum neyse ozaman madem öylehihoyyythihoyyyt biz eglenmemize bakalimooo onaa bakarsan yengoss kazenın gordugune napıcanı merak ettıgım bı cok sey olduu burda... :jeyyar: sen bugun bu kadar gece kaldın yaa ondan sasırıyosun daha ılerleyen saaetlerde neler gorcenn bakk.. :jeyyar:
misafir olsam otururdum ama buranin üyesi oldugum icin tüm yöntemleri biliiim:jeyyar::roflol:kaktüslü koltugada oturdunmu:roflol:
Kızlarrrr ben kırmızı şapkamı da gıyerekden yataaaagaa dogru gıdıyorum
Hepınızı optum
Yaklasık 3 saattır wc ye dogru yola alacam ama ertelıyorum
2 mesajlık daha ertelersem sabaha evde temızlık buyuk olacak
Kızlarrrr ben kırmızı şapkamı da gıyerekden yataaaagaa dogru gıdıyorum
Hepınızı optum
Yaklasık 3 saattır wc ye dogru yola alacam ama ertelıyorum
2 mesajlık daha ertelersem sabaha evde temızlık buyuk olacak
hoşbulduk canım:)))
aranııza bir delü daha katıldı sanırımzemuszemus
demek öyle yegenim yaa nebileyim bende siginma evnide dansöz falan görürde kizar diye korkmustum neyse ozaman madem öylehihoyyythihoyyyt biz eglenmemize bakalim