- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.541
heee o benim buraya düsmeden son görüntüm beni kovalarkene,bende yusuf yusuf yaparkene
:roflol:yusufff yusuffff mu yoksa yusufcukmu:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee o benim buraya düsmeden son görüntüm beni kovalarkene,bende yusuf yusuf yaparkene
:roflol:yusufff yusuffff mu yoksa yusufcukmu:roflol:
gercek canim ya keske saka olsa.
yine basladi idrar yolu enfeksiyonum .
cok kotuyum belime kasiklarima dogru vuruyor .
sicak su torbasi koyuyorum haplarimi attim terlemeye calisiyorum.
ben ne zaman kurtulucam bundan ya.kötükedihüso
forumdada in cin top oynuyor.baktim siz burdasiniz bana dua edin.
mafoldumbennayır nolamazz içtimm bennn...bana bişyler oluyooooo başım dönüyoo sankiii ayyyy:bbo:sırnaşık şey
artık çok geçç kandırıldımmmmmmmmmmmmmmmmm nalçakkkkk mafoldumben kaydirigubbakcemile3
allah iyiligini vesin ben sen getir demistim sendemi haa:mymeka:tabiii canim bana güven olur ama ona olmaz hakklisin:roflol:
buyur gazozun yengosum:içelim:
cok sagolun arkadaslar hepinizi optum insallah dualariniz kabul olur.
igrenc birsey bu ya.bir ara iyilesmistim yine basladi.
kusura bakmayin geyik sohbetinizi bozdum .devam edin siz hepinizi optum ben okuyorum arada sizleri.
tatlım çok geçmiş olsunŞeniz
biliyorum senin bu sorunubenneyaptımki ama sen de sık sık tekrarlanıyor...neden olabilir acaba:uhm: doktor neden olduğunu bulabildi mi canım? çok sık tekrarlayıp uzun sürmesi ve ilaçların fayda etmemesi aslında basit bir hastalığı çok önemli kılıyor...
bu arada neye 28 gün kaldı...sonası ayıp...hani oraya yasdığın için sordum benneyaptımki
yok kanaryam burdayim yanlis olmus daha gasos icmeden nereye gidiyem:içelim:
sevindim canimm,tabii ya gazoz demi,ben o devreleri coktan atlattim,yok kanaryam burdayim yanlis olmus daha gasos icmeden nereye gidiyem:içelim:
:roflol:varan bir tamamdir gazozu icdi bize hayirli olsun sanada gecmis olsun:roflol:
bisicik olmaz emin ol icin rahat olsun:jeyyar:
buu yenıı zuzularr daa pek bıı ınatcıı cıktıı ama yaa.. ıcmem deyıı tutturuyolarr..bensana dedım gazozun yerı bura degıll geyıkhane deyıı..ıcmıyıler ıste... şakkıdı
yusuff yusuff canim hem sen yeni zuzularla ilgilensene,ben eskidim artikzemuszemus:roflol:yusufff yusuffff mu yoksa yusufcukmu:roflol:
cok sagolun arkadaslar hepinizi optum insallah dualariniz kabul olur.
igrenc birsey bu ya.bir ara iyilesmistim yine basladi.
kusura bakmayin geyik sohbetinizi bozdum .devam edin siz hepinizi optum ben okuyorum arada sizleri.
ahhhh eline saglik yengemm benim,nolur hic eksik etme bunu hep yapŞenizpatlat gitsin,Şenizancak beni sen kurtarisin,firsat buldukca patlatiyiii banaallah iyiligini vesin ben sen getir demistim sendemi haa:mymeka:
:jeyyar:derin su tamamdir geyikhaneyi hazirlayin nuriyi cagirin:jeyyar::roflol:coskunda olabilir ve tabii bulabilirseniz minigide:roflol:
allah iyiligini vesin ben sen getir demistim sendemi haa:mymeka:
:jeyyar:derin su tamamdir geyikhaneyi hazirlayin nuriyi cagirin:jeyyar::roflol:coskunda olabilir ve tabii bulabilirseniz minigide:roflol: