Ya bu nicklerini degisirenler bir sureligine eski nicklerini alta yazsinlar. Bi de bakiyorum takip ettigim kisiler ama kim bilmiyorum.Cok sinir bozucu oldu ya herkes degistirmis nickini. Hep bu kazen yuzunden. Herkese bildirim gonderdi. Pöff
Bak sen ne guzel eski nickini yazmissin alta. Herkeşler senin gibi olsa xperiambende bu akım nerden diyordum, şimdi anlaşıldıııı, nick değiştirme uzun süredir vardı yoksa...
xperia bile değildi ama nickim... eyyy gidi bir bakıp çıkıcam diye öylesine ciddiyetsiz üye olmuştum ki xperia yı xpreia diye yazmıştımBak sen ne guzel eski nickini yazmissin alta. Herkeşler senin gibi olsa xperiam
Anaaa ifşa mi oldun kiz? Konularini mi okudu yoksaxperia bile değildi ama nickim... eyyy gidi bir bakıp çıkıcam diye öylesine ciddiyetsiz üye olmuştum ki xperia yı xpreia diye yazmıştım2 sene de değiştirmeden o nicki kullandım en son eşim tarafından ifşa olunca değiştirdim nicki tamam gizlim saklım yok ama o kadar da değil
Bende tlfonla yaptığım her şeyde (film dizi, kk vs) bu yöntemi kullanıyorumİyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var
Offff hem de ne giydirmekAnaaa ifşa mi oldun kiz? Konularini mi okudu yoksaInsallah giydirmedin adama konu acip
Offff hem de ne giydirmekkonularım haricinde özel mesajlarım da vardı kiiiii fenaydı yani
ama "canım kocam seni çok seviyorum , deli gibi aşığım, iyi ki varsın" diye konu mu açılırelbet kızıp köpürüp burnumdan solur halde koşuyordum kkya, kaçınılmaz son eşim hakkında atıp tutmak oluyor her defasında
Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)
Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim
Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))
bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm
Burda gerçek hayatta bizzat yaşadığım konuları açsam, öyle şeyler var ki ama işte sonunda birileri arasında sataşma olucağını bildiğimden uğraşmaya mecalim olmadığından açmıyorumBana burası çok şey kattı. Hakiki bir dostum bile oldu @Kurk Mantosuz Madonna , onun dışında BDV'de takıla takıla dertsiz başıma dert alır oldum :) okuduklarım yüzünden, aynadakine bile tam güvenmiyorumşaka bir yana, işsiz güçsüz fakeler uğrasa da, bu ortamı, diyalogları seviyorum
Benim kocam olsaydı hemen birde benden dinleyin diye konu açar, anında karşı savunmaya geçerdi
Tüm kk kendi adını temize çıkarmadan, tek tek herkesten abi sen haklıymışsın lafını duymadan hesabımı bana geri vermezdi
Muneleri bile ikna ederdi kk kulubünün ilk tek haklı erkek üyesi olarak gönül rahatlığıyla burdan anca öyle ayrılırdı
Çok güzel birşeye vesile olmuş gerçekten kk.ahhahahaha benimki kaç saat oturmuş başında sıkılmamış okumuş, daha bir roman okuduğunu görmedim oysayani çok şükür ki kendinin bilmediği bişey yazmamışım bir tek ben senin evliliğimize bu kadar kötü baktığını bilmiyordum falan dedi.. biraz mahsunlaştı falan neyse toparladık sonra.
hatta o dönem baya kopma noktasında idik , ben boşanmayı düşünüyordum, eşim de sallamıyordu beni. burayı okuyunca geldi tamam kabul ediyorum boşanalım dedi. ben de tamam gidelim hadi diyorum ama bir taraftan da iş ciddiye biniyor tırım tırım oldumsonra işte ortaya çıktı burayı okuduğu konuştuk baya uzun uzun o da kendine çeki düzen verdi çok şükür, ben de onu ne kadar çok sevdiğimi kaybetme korkusu olunca bir kere daha anladım o okuyabilir diye yazmıyorum bunları gerçek neyse işte aramızdaki buzların erimesine de vesile oldu kk
Aslında BDV de buda dert mi diye, çok konu okumuşluğum vardır
AhahahaOffff hem de ne giydirmekkonularım haricinde özel mesajlarım da vardı kiiiii fenaydı yani
ama "canım kocam seni çok seviyorum , deli gibi aşığım, iyi ki varsın" diye konu mu açılırelbet kızıp köpürüp burnumdan solur halde koşuyordum kkya, kaçınılmaz son eşim hakkında atıp tutmak oluyor her defasında
aşkol yaa iki dedikodu gıybet yapıyorduk şurda
Ahahaha
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi angelecek yorumlar falan
Bahsettiğiniz konu ney ben erken uyumuşumAhle bende onu bekliyorum ama cikicam galiba konu sahibi gelmeyecek gibi. Bu arada soylemeden gecemeyecegim eski kullanici adin daha guzeldi beh
Ahahaha
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi angelecek yorumlar falan
aşkol yaa iki dedikodu gıybet yapıyorduk şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?