- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Ahle kos kos geldiiiBizi keklemiyorsa tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahle kos kos geldiiiBizi keklemiyorsa tabi
Adam okadar açık açık nasıl yapabilir .Kadın nasıl kıyameti koparmaz.Nasıl dayandı bukadar zaman.Kaçıncı konusu ki.Belki biraz abartıyor olabilir yani demek istedim ne bilim çok ütopik geldi.
Ha evet ben de yazmıştım çok kötü ya.sagolcanim'Esimin is yerindeki kiz arkadasi" o konu. Herkes seferber oldu bu gece bu konuya![]()
Aynen cok fena... Pis adam pis kadin deli oldum. Rica ederimHa evet ben de yazmıştım çok kötü ya.sagolcanim
Meraktan konuyu açtım buldum , şok oldumEvet ama bu da guzelde ne biliyim iste
Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum![]()
Olmaz mi vardir tabi boyle pis insan cok. Hepsinin nesli tukensin ya dunyayi kirletiyolar. Ta ben sinirlendim kadincagiz iyi dayanmis. Birde bizim yorumlari okumus bize de abartoyolar diyomus saka gibi. Profesyonel olmuslar resmenMeraktan konuyu açtım buldum , şok oldum
Bu kadın normalse ben Bakırköye yatmalık psikiyatrik vakayım kıskançlıkta
Gerçi erkek milleti kadını sinsi sinsi sindirmeyi öyle iyi beceriyor ki... ünide sevgili olan bir çifti hatırlattı bana. Kız yakın arkadaşımdı ve gerçekten böyle bir ilişkileri vardı... o çocuk bu kızdan kesin ayrılacak kankası ile evlenecek diye bekledik ama kızla da evlenip bizi şaşırttı..
Ben gerçek olabileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten vardı benim gözümün önünde böyle bir ilişki....
Aynen o kız arkadaşıma da normal gelirdi artık.. bu dangoz adamlar neyle bağlıyorlarsa kendilerine... herif kongreye giderdi kız kankasıyla ve sevgilisi olan arkadaşım da birlikte gitmek istediğinde kıyameti koparırdı senin ne işin var öyle ortamlarda diye! çiçek gibi kızdı üni bitene kadar 50 lik teyze moduna girdi. mezuniyet partimizde kankasıyla mini etekler seçerken sevgilisinin aldığı abiyenin altına boynunu kapatsın diye body giydirdi bu adam! ve kız kör kütük aşıktı hala.... biz kadınlarda var bir tuhaflık..Olmaz mi vardir tabi boyle pis insan cok. Hepsinin nesli tukensin ya dunyayi kirletiyolar. Ta ben sinirlendim kadincagiz iyi dayanmis. Birde bizim yorumlari okumus bize de abartoyolar diyomus saka gibi. Profesyonel olmuslar resmen
Simdi sevgili olanlar mi evlendi birbirleriyle? Suan gorusuyolar mi acabaAynen o kız arkadaşıma da normal gelirdi artık.. bu dangoz adamlar neyle bağlıyorlarsa kendilerine... herif kongreye giderdi kız kankasıyla ve sevgilisi olan arkadaşım da birlikte gitmek istediğinde kıyameti koparırdı senin ne işin var öyle ortamlarda diye! çiçek gibi kızdı üni bitene kadar 50 lik teyze moduna girdi. mezuniyet partimizde kankasıyla mini etekler seçerken sevgilisinin aldığı abiyenin altına boynunu kapatsın diye body giydirdi bu adam! ve kız kör kütük aşıktı hala.... biz kadınlarda var bir tuhaflık..
Gece gece sen beni güldürdün allahta seni güldürsün ilahiiHer gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)
Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim
Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))
bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm![]()
Sevgili olanlar evlendi , ben çocuk sevgilisinden ayrılıp kız kankası ile evlenir diye bekliyordum işte ama o kadarını yapmadı hiç değilse.Simdi sevgili olanlar mi evlendi birbirleriyle? Suan gorusuyolar mi acaba
Güzel yöntemİyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var![]()