• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kadınlari yüzünden...

5 yıldır buradayım, açıkçası o kadar çok hayat hikayesi, farklı kişilikler ve tartışmalar, fikirler okudum ki bana gerçekten çok şey kattığını düşünüyorum buranın. Bunu forum, internet hayatında fazla takılmayan kimselere söylesem gülerler :)
İlk girdiğimde fazla paranoyak olmuştum, kendim yaşamış gibi geriliyordum, yoruluyordum falan biraz uzak kalınca normale döndüm, alıştım.

Ben de japonyayı vuracak olan tsunamiyi bekliyorum. Sabah iş yokmuş gibi adamların derdine dertlendim. İzliyorum öyle. İnşallah zararsız atlatırlar.

Evet ama bu da guzelde ne biliyim iste :eek:

Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum :deli:
Meraktan konuyu açtım buldum , şok oldum:oha:

Bu kadın normalse ben Bakırköye yatmalık psikiyatrik vakayım kıskançlıkta :skandal:

Gerçi erkek milleti kadını sinsi sinsi sindirmeyi öyle iyi beceriyor ki... ünide sevgili olan bir çifti hatırlattı bana. Kız yakın arkadaşımdı ve gerçekten böyle bir ilişkileri vardı... o çocuk bu kızdan kesin ayrılacak kankası ile evlenecek diye bekledik ama kızla da evlenip bizi şaşırttı..

Ben gerçek olabileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten vardı benim gözümün önünde böyle bir ilişki....

Meraktan konuyu açtım buldum , şok oldum:oha:

Bu kadın normalse ben Bakırköye yatmalık psikiyatrik vakayım kıskançlıkta :skandal:

Gerçi erkek milleti kadını sinsi sinsi sindirmeyi öyle iyi beceriyor ki... ünide sevgili olan bir çifti hatırlattı bana. Kız yakın arkadaşımdı ve gerçekten böyle bir ilişkileri vardı... o çocuk bu kızdan kesin ayrılacak kankası ile evlenecek diye bekledik ama kızla da evlenip bizi şaşırttı..

Ben gerçek olabileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten vardı benim gözümün önünde böyle bir ilişki....
Olmaz mi vardir tabi boyle pis insan cok. Hepsinin nesli tukensin ya dunyayi kirletiyolar. Ta ben sinirlendim kadincagiz iyi dayanmis. Birde bizim yorumlari okumus bize de abartoyolar diyomus saka gibi. Profesyonel olmuslar resmen

Olmaz mi vardir tabi boyle pis insan cok. Hepsinin nesli tukensin ya dunyayi kirletiyolar. Ta ben sinirlendim kadincagiz iyi dayanmis. Birde bizim yorumlari okumus bize de abartoyolar diyomus saka gibi. Profesyonel olmuslar resmen
Aynen o kız arkadaşıma da normal gelirdi artık.. bu dangoz adamlar neyle bağlıyorlarsa kendilerine... herif kongreye giderdi kız kankasıyla ve sevgilisi olan arkadaşım da birlikte gitmek istediğinde kıyameti koparırdı senin ne işin var öyle ortamlarda diye! çiçek gibi kızdı üni bitene kadar 50 lik teyze moduna girdi. mezuniyet partimizde kankasıyla mini etekler seçerken sevgilisinin aldığı abiyenin altına boynunu kapatsın diye body giydirdi bu adam! ve kız kör kütük aşıktı hala.... biz kadınlarda var bir tuhaflık..

Aynen o kız arkadaşıma da normal gelirdi artık.. bu dangoz adamlar neyle bağlıyorlarsa kendilerine... herif kongreye giderdi kız kankasıyla ve sevgilisi olan arkadaşım da birlikte gitmek istediğinde kıyameti koparırdı senin ne işin var öyle ortamlarda diye! çiçek gibi kızdı üni bitene kadar 50 lik teyze moduna girdi. mezuniyet partimizde kankasıyla mini etekler seçerken sevgilisinin aldığı abiyenin altına boynunu kapatsın diye body giydirdi bu adam! ve kız kör kütük aşıktı hala.... biz kadınlarda var bir tuhaflık..
Simdi sevgili olanlar mi evlendi birbirleriyle? Suan gorusuyolar mi acaba

Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)

Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim :KK70:

Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))

bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm :KK70:
Gece gece sen beni güldürdün allahta seni güldürsün ilahii :KK70:

Simdi sevgili olanlar mi evlendi birbirleriyle? Suan gorusuyolar mi acaba
Sevgili olanlar evlendi , ben çocuk sevgilisinden ayrılıp kız kankası ile evlenir diye bekliyordum işte ama o kadarını yapmadı hiç değilse.

Artık görüşmüyorum kızla... evlendiklerini de face de gördüm zaten. umarım adam değişmiştir ve umarım arkadaşım mutludur....

Dogru soyluyorsun iyice tiryakisi oldum valla kulübün :):):)
Kocam gün içinde napiyosun diye sorunca kulüpte takılıyorum diyorum :):)

Ya bu nicklerini degisirenler bir sureligine eski nicklerini alta yazsinlar. Bi de bakiyorum takip ettigim kisiler ama kim bilmiyorum. o_OCok sinir bozucu oldu ya herkes degistirmis nickini. Hep bu kazen yuzunden. Herkese bildirim gonderdi. Pöff :işsiz:

Daha dün arabada birden aklıma geldi dedim ben kk ya üye olduğumdan beri ne kadar güçlü oldum,Ne kadar azimli oldum ve artık olaylarda nasıl davranmam gerektiğini öğrendim :KK51:

El uyuşması bende neden olmii ya :KK53: arada tek elle yazıp bi eli dinlendiriyorum ben:KK30:

ben buraya üye olduğumdan beri dert sahibi oldum:rolleyes:

evde zaten bu siteye girmiyorum çünkü bi şuna bakayım bir de buna bakayım derken saatlerim ölüp gidiyor.en azından bu kuralı koydum kendime.

Back
X